Capitolul 2

2.5K 85 5
                                    

Prima saptamina de scoala parea ok.E sfirsitul saptaminii si asta seara e petrecerea data de Monique.Jim ma informat ca vine sa ma i-a pe la 7.La orele de istorie si engleza ma staruiam sa nu ma joc in telefon.In rest era totul ca si de obicei.

Aud telefonul vibrind am primit un mesaj.De la Jim:
"Hey soro in jumate de ora sunt la tine esti gata?"
Ii trimit si eu un raspuns:
"Aproape,mai am sa ma pieptam parul si gata:)"

Dupa jumatate de ora Jim era la usa mea,imbract intr-o pereche de jeans mulati pe el si un tricou negru.Eu am optat pentru o pereche de colanti negrii,un maiou alb si o jacketa de jeans.Parul l-am prins intr-o coada si m-am dat cu putin rimel.Mi-am luat tenisi negri si ni-am pornit.

In 25 de min am ajuns la Monique.Casa era plina de adolescenti deci era 8 si ceva ei erau deja pe jumatate betii.Am intrat in casa si i-am gasit pe Dan,Meg si El pe canapea vorbim despre ceva.

Pe la ora 9 petrecerea a prins ardoare.Totii dansau ,flirtau si nustiu ce mai faceau.M-am dus la bucatarie si persoana ce statea intors cu spatele la mine mi s-a parut cunoscut.Cind s-a intors i-am vazut fata lui.Era profu de istorie si engleza.

S-a uitat lung la mine."Ce cauti aici?" ma intreaba brusc."Asta eu ar trebuie sa stiu ce catati dumneavoastra aici domn'profesor"ma uit la el cu ochii putin amuzati si scot un chicot cind vad ca isi trece mina prin par si ofta."Sa mergem afara,e prea multa galagie",ma supun si merg dupa el.

Ne asezam pe o banca si inca sunt curioasa ce cauta aici.Sparg eu linistea prin a il intreba"Deci?"."Ce?"parca evitind raspunsul dar nustiu de ce,l-am intrebat doar ce cata aici.
"Ce cautati aici domnule profesor?"ii spun cu o expresie curioasa."Ti-am zis sa-mi zici Harry dupa ore,Melani"imi spun el bland."Mel,spun eu,spuneti-mi Mel"."Ok"spune el scotind la iveala niste gropite adorabile.

"Harry,imi spui ce cauti aici?" intreb iarasi."Am venut cu niste prieteni,nu am voie sau ce",incep sa chicotesc.Nici nu mi-am dat seama ca e 12 noaptea.Petrecerea continua intr-un fel eu era obosita.Deci hotarisem sa-l caut pe Jim sa ma duca acasa.

Vreau sa ma scol de pe scaun dar mina calda a lui Harry ma opreste."Unde pleci?ma intreaba brusc,deci am avut o conversatie de neuitat.Una care rar o mai vezi intre profesor si elev."Sa-l caut pe Jim sa ma duca acasa cu masina",ii spun cu un zimbet mic.Dind sa ma pornesc aud cum imi spune"Te duc eu".Dau din cap in semn afirmativ si mergem spre masina lui.Un Range Rover negru.

Dupa vreo 20 de minute am ajuns.Azi parintii mei au plecat la bunica deci sunt singura acasa.
Cind Harry parcheaza in fata casei mele,il invit la o cafea acesta aceptind.In bucatarie mama mi-a facut mincare destula pentru toti colegii mei.

L-am servit cu ceai si biscuitii de casa a mamei.Era aproape in jur de unu cind Harry porni spre
usa.L-am uramat ca sa il petrec dar in pragul usii se intoarce brusc si ma saruta pe buze.La inceput incet apoi pasional cerind sa intre cu limba in lacasul meu.I-am permis.OMG,ce am facut,ma sarut cu un profesor
Ma indepartez usor si ii spun noapte buna apoi inchid usa.
Ce am facut?Daca afla cineva?
Nu trebuia sa vin cu el acasa,sa il invit la ceai si iata ce a iesit.

Am vrut s-o sun pe El.Dar unde-mi telefonu.O nu ,e in masina lui Harry.A plecat deja,merg sus si imi iau laptopul.Intr-un facebook si vad ca Harry e online.
Me:"Hey"
Harry:"Hey,imi pare rau pentru ce sa intimplat"
Me:"E ok.Apropo Mi-am uitat telefonul in masina ta"
Harry:"Stiu,ti-l dau luni la scoala"
Me:"Poate ne vedem miine si mi-l dai caci nu pot fara el"
Harry:"Ok,ne vedem la 14:00 in parcul din apropierea casei tale."
Me:"Asa si ramine.Noapte buna:)"
Harry:"Noapte buna"

Inchid laptopul si ma culc caci am avut o zi grea.Dar mai intii intru in baie fac un dus imi iau o pereche de boxeri pe mine si un maiou foarte larg si ma culc.Adormind ma gindeam la Harry si l-a sarut.

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum