Capitolul 16

730 35 0
                                    

  Dar brusc doua maini mi-a prins talia.Ma intorc si il observ pe el.Este Harry."Iubito,la multi ani"se apleca si imi saruta obrazul.Si imi inmineaza o mica cutiuta de culoare negra cu un bant alb.Deschis si acolo era un lantisor de argint cu un "H".Era asa de frumos."Promite-mi ca nu o sa-l dai jos niciodata,chiar daca ne vom certa sau mai rau.Te rog"se uita la mine serios si eu dau din cap.

Il lua din cutie si imi dadu parul la o parte si mi-l puse la gat."Acum toti vor sti ca esti a mea"spune cu un rinjet si imi saruta gatul."Harry?"spun si ma intorc spre el."Da iubito?"spune si imi zimbeste dulce."Tu chiar ma iubesti?Vorbeai serios atunci?"ochii mei ii catau pe ai sai.

"Da,si as dori sa te intreb ceva.Tu Melani Star vrei sa fii iubita mea oficial?'Spune cu un rinjet pina la urechi."Dar esti profesor si te poate concedia sau te baga la puscarie?"spun incercand sa-i evit privire."Am demisionat azi.Deci?"spune si imi i-a barbia intre degete.

"Da,as dori sa fiu iubita ta Harry"spun si ma ridic putin si-l sarut pe obraz.Ma i-a intr-o imbratisare de urs."Te iubesc"imi sopteste la ureche."Si eu"ii raspund imediat.Urmatorul cintec era unul lent.Deci Harry m-a invitat la dans.A fost cel mai magnific dans care l-am dansat vreodata.

Dupa dans Harry si-a impletit mina cu a mea.O sensatie de caldura m-a cuprins instant.L-am ghidat pina la compartimentul unde erau prietenii mei.Brusc toti s-au ridicat cind l-au vazut pe HARRY.Imediat din gura mea a iesit un chicot.

"Buna seara dl Styles.Ce cauta-ti aici?"spune Jim brus jenat."Nu-ti mai sunt profesor sa ma numesti dl Styles spune-mi Harry.Si nu am voie sa petrec timp cu iubita mea de ziua ei?" se apleca si ma saruta pe crestetul capului.Am rosit instant iar cei din jur au format un "o" perfect.

"Voi doi,sunteti intr-o relatie?" isi indrepta spre noi degetul Meg.Dau din cap si toti au inceput a tipa cite un"bravo fato","super alegere" si tot asa.Am inceput a ne distra si telefonul lui Harry incepe sa vibreze."Hey,pot veni si baietii,au si ei un cadou pentru tine"spune Harry la ureche.

"Sigur,si spune-le ca nu am nevoie de cadouri,prezenta lor e de ajuns"ii spun si ii dau un pupic pe obraz."Nu pot promite ca vor veni fara cadou" spune cu un rinjet si imi da un sarut scurt.In mai putin de 20 de min baietii erau aici.Niall avea un buchet de trandafirii negrii,erau magnifici.Louis avea o cutie medie gri cu un bant alb.Liam avea o cutiuta mica negra.

"La multi ani Mel, si imi pare rau pentru faza aia in care te-am cam numit urit" spune Louis ducindu-si mina la ceafa.Apoi imi inmineaza cadoul si m saruta pe ambii obrajii si imi sopti la ureche"Sa deschisi acasa cadoul"Dau din cap si el pleca venit Niall dupa el cu acelasi cuvinte.Imi inmineaza buchetul si ma saruta pe obrajii.

Il simnt pe Harry tensionindu-se .Pun mina pe genunghiul sau si instant se relaxeaza putin.Liam se apropie de mine cu un zimbet pina la urechi."La multi ani,acesta e cadoul meu si celor de la sediu,sper sa-ti placa"Spune si imi inmineaza cadoul si ma saruta pe obraji,iar cind vru sa ma sarute iar pe obraz Harry se ridica nervos.

"Hey,e iubita mea si as fi recunosscator daca nu o s-o mai pupati atita' spune nervos.Ma scol de pe canapeaua de piele si scot un chicot.Se intoarce spre mine si se relaxa imediat ce il sarut scurt pe buze.Deschid cutiuta cadonata de Liam si era o pereche de chei."Te asteapta afara" spune cu un rinjet.

Zbuchim toti afara.Si ramin socata de cadoul acesta. Era Bugatti Veyron Super Sport negru cu un bant rosu pe capota.E ideala.Sar in brate la liam si tip fericita dar imi aduc aminte de gelozia lui Harry si ma dau jos.Doamne e cel mai super zi de nastere pe care mi-as fi dorit-o.

As trebui sa ma duc pe la sediu saptamina asta.Trebuie sa aflu cum stau treburile acolo.A fost cea mai super zi de nastere si am petrecut-o alaturi de prieteni si de persoana iubiita.In sfrisit sunt cu Harry.Harry al meu,dar tot vreau sa aflu cine era roscata aia din poza.

Hey,iata si un capitol fericit pentru Mel.Stiu ca in aceasta carte sunt doar drame dar ar fi plictisitoare fara.Deci multumesc ca sunteti cu mine.Kiss you♥

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum