Capitolul 3

1.9K 73 2
                                    

Urmatoarea saptamina Harry m-a evitat in toate modurile posibile.Deci asa am facut si eu.

Era ora de engleza cind ma jucam in telefon netragind atentie la ore.O mina mare imi i-a telefonul din mina si se duce in fata clasei punindul pe catedra.

"Domnisoara Star v-am avertizat"zice Harry putin enervat.Imi dau ochii peste cap si ma culc pe banca fara sa strag atentie ce spune in continuare.Era ultima ora deci cind suna clopotelul imi string totul si ma indrept inspre Harry.

"Domnule Styles va rog puteti sa-mi intoarceti telefonul."Se uita la mine cu un zimbet ce ii evidentia gropitele."Si daca nu?"ma provica el.Ma uit pe masa si vad doua telefoane identice unul din ele fiind al meu.

"Atunci..."ma uit la el neterminind fraza si lund un telefon de masa si iesind cu el pe usa strig"La recedere,domnule Style ne vedem luni" si inchid usa din urma mea.

Pina acasa nu m-am uitat in telefon.Am intrat in casa vazind ca parintii mei iarasi nu sint acasa.Am urcat in camera am aruncat telefonul pe pat si m-am dus la dulp sa-mi iau niste hine sa ma schimb.

Mi-am luat niste pantaloni de treining si un maiou larg.M-am aruncat pe pat si mi-am pus un film.La jumatatea filmului telefonul meu suna.Am ridicat fara sa ma uit la abonat.

"Hey Styles te asteptam azi la mine,vom fi doar eu,tu,Louis si Liam.Deci?"ma uit putin confuza."Cred ca ati gresit numarul"spun eu putin confuza."Tu cine esti si unde e Harry?Cu ce ocazie raspunzi la telefonul lui?"Cind ma uit cine suna pe ecran e scris"Niall"si e pusa poza unui blond cu ochi albastri.

Inchid si intru pe facebook.Harry e online,macar asta e bine.
"Hey poti sa-mi intorci telefonul pina seara te rog caci pe tine te cauta deja si poti sa vii sa-l iai."
"Ok in 30 min sunt la tine Mel"
Telefonul lui Harry iar suna pe ecran aparind deja numele"Louis"si o poza a unui brunet.Raspun cu putina teama.

"Frate ce tirfa ti-a raspuns la telefon,sper ca ai pedepsito"aud un rinjet prin telefon."In primul rins nu sunt o tirfa si in al doilea am incurcat telefoanele"inchid avind lacrimi in ochii.

Aud o bataie in usa.Cobor scarile so deschid usa il vad pe Harry intr-o pereche de jeans negri strimbti,un tricou alb si o geaca de piele.Ii inminez telefonul si imi iau telefonul si vreau sa inchid usa dar Harry intervine.

"Cune te-a ranit?" ma intreaba el in timp ce tine usa."Intreabati prieteni eu doar sunt o tirfa pentru tine"spun asta iar lacrimile iar imi curg.Inchid usa cu forta si cad jos de-a lungul usi realizind ca incep sa-l plac pe Harry.

Harry P.O.V.
Ce a fost asta?Am telefonul si m-am uitat la jurnal am vazut ca ma sunat Louis si Niall.Il sun pe Louis si raspunde la al 5 bip.
"Alo"se aude vocea lui putin ragusita.
"Ce i-ai spus lui Mel?"tonul se ridica cu fiecare cuvint.
"Tipa aia,pai nimic doar am spus ce tirfa a raspuns la telefonul tau si daca ai pedepsito.
De ce intrebi?"spuse el putin amuzat."Frate sa nu te mai aud,caci e prima fata care cred ca am niste sentimente"parca cu timiditate spun asta.

Sper ca va placut ceea ce am scris.Sunt o incepatoare si sper ca va placut.Va sarut dulce Xx.

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum