Capitolul 17

785 29 2
                                    

A fost cea mai tare zi de nastere jur.Si un lucru important Harry e alaturi de mine.Acum sunt in vacanta de iarna vine Craciunul.Azi am hotarit sa ma duc pina la sediu.L-am lasat cam balta ultima vreme.Urc in masina mea cea noua,pur si simplu o ador.

Cred ca viata mea de acum va fi cea mai fericita.In 20 de min am ajuns la sediu,am coborit din masina si am intrat in cladirea darapanata de dinafara dar super asamblata pe dinautru.Ma ridic la al doilea etaj si urc in biroul meu.

Arunc geaca pe canapeaua neagra si ma asez pe scaun.In curind in birou a aparut Liam si Tara.Tara e o tipa foarte de treaba,o cunosc de ceva timp si mi-a cistigat increderea deci ea e mina mea dreapta aici."Buna"spune Tara imbratisindu-ma.

De obicei sunt dura si rece cu totii de la sediu dar cu Liam si Tara ma impac bine si doar ei pot sa glumeasca cu mine."Hey"raspund la rindul meu si o i-au in brate si pe Liam.Liam ma saruta pe obraz si Tara tot.

"Deci ce se aude pe aici?"spun si ma asez la birou."Am vindut niste marfa is am cistigat niste banutii,apoi am aflta ca frina de la masina ta a fost taiata"spune Tara asezindu-se pe canapea Liam urmind-o.

"Cine a facut asta,il omor" spun deja nervoasa si arunc paharul ce era pe biroul."Avem presupuneri ca poate sa fie Henry"spune liam incet.Henry,e inamicul numarul unu al meu.Mereu se vira pe teritoriul meu.

"A declarat razboi deci razboi va primi" spun rinjind.In minte mi s-a format un plan genial de razbunare.I-am chemat mai aproape pe Liam si Tara si le-am explicat planul meu ambii rinjind la rindul sau.

In seara asta Henry va regreta ca s-a bagat la mine,va regreta enorm.Dupa ce le-am dat indicatii Lui Liam si Tara ce sa pregateasca pentru diseara am pornit spre casa.Urmind sa ma intilnesc cu Harry.Nu l-am vazut de ieri si deja mor de  dorul lui.

Am parcat in fata casei si am iesit din masina.M-am ridicat pe scari si am deschis usa .Super eram singura acasa.Am urcat scarile scarile si m-am aruncat in pat.Am hotarit sa-i dau un mesaj lui Harry. 

Eu:"Iubitule ce faci?"

Eu:"Esti suparat?"

Eu:"Harry raspundemi"

Am hotarit sa-l sun.Dupa doua tonuri a raspuns,dar nu era Harry era o tipa.II cunsc voea e tipa aceea."Alo"vocea ei pitigaiata imi sgiria timpanul."Buna,pot sa vorbesc cu Harry"chiar daca era politicoasa eram dura si rece."Cine esti si de ce il cauti?" ma enerveaza vocea ei.

"Sunt iubita lui si am nevoie de el" spun dura ca niciodata."Ah,tu esti fraiera aceea"spune si incepe sa ride."Ai grija la cuvinte sau o sa platesti"acum rastindu-ma la ea."Mda,pai vreau sa te informezi ca Harry doar se joaca cu tine si ca ma iubeste pe mine,doar te vrea in pat nimic mai mult,esti o amarita de copila"spune cu aceeasi voce pitigaiata.

Lacrimile se lupta sa iasa.Nu voi permite nimanu-i sa ma calce in picioare.Inchid apelul si arunc telefonul pe pat,imi afund capul in perna si incep sa pling.Imediat telefonul incepu sa sune.Raspund fara sa ma uit cine ma suna si regret instant.

"Iubito,ce ti-a spus?Spunemi ca o omor acum"vocea lui parea ingrijorata dar cred ca este un actor bun.Imi dreg vocea si raspund pe un ton dur."Imi pare rau,dar nu vreau sa am de a face cu tine de acum si uita-ma nu o sa-ti cad in plasa'spun si inchid.

Lacrimile curg siroaie insa cind ma uit la ora constat ca trebuie sa ma gatesc pentru planul meu.Imi i-au din dulap un constum de training gri si ma duc in baie sa ma schimb.Odata ce mi-am schimbat hainele imi i-au o pereche de Nike-uri negre si telefonul si ies din camera.

Imi pun geaca grosuta si ies si ma urc in masina.Accelerez asa de tare incit in mai putin de 10 min sunt la sediu.Tra si Liam deja ma asteapta cu toate pregatite.Am dat comanda de pregatire si ma urc intr-un BMW X5 negru.

In jumate de ora masina cu marfa lui Henry trebuia sa treaca pe teritoriul meu.Si citeva masini vor fi sa-l insoteasca.Am pornit si acum se incepe razbunarea mea.Acum nu mai sunt o fata frgaila sunt dura,nemiloasa si inima mie de piatra.

Am zarit masinile lui Henry si am asaltat.Jumatate de paznici erau morti si jumatate erau raniti acum vine rindul masinii cu marfa.Cind deschid ramin socata de ce se intimpla in fata mea.E el cu pusca indreptata spre mine,privindu-ma nemilos apoi raminind socat si el.El lucreaza pentru Henry?Nu pot sa cred.

Capitol nou)Deci cine credeti ca e in masina?Cine e acest misterios el?Astept pareri<3

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum