Capitolul 6

543 18 3
                                    

Mel P.O.V.

Ma trezesc zbuiciumata intr-o incapere rece plina cu cadavre.Sunt goala si stau pe o targa.Ma dau jos de pe targa si caut niste haine.Bingo,am gasit lengerie negra si un  training gri.M-am imbracat repede si m-am uitat dupa o pereche de tenisi si norocul e de partea mea.Am gasit o pereche neagra.

Dupa ce m-am imbracat am inspectat locul era o morga si pe masa am vazut o foita cu numele meu.Era certificatul meu de deces?Eu am murit dar cum m-am trezit.Imi pun mana in dreptul inimii si ea bate nu sunt un zombi.

Citesc cu atentie si motivul mortii este hemoragie si stop cardiac.Si atunci amintirile imi invadeaza mintea.Am murit in timp ce i-am dat nastere fetitei mele si am vazut-o dupa m-am scufundat in intuneric.Dar cum m-am trezit,daca am murit acum 2 zile.

Nu-mi pasa vreau sa-mi vad fetita dar ma opreste ceva.Pentru familia mea sunt  moarta.Atunci o lacrima s-a prelins pe obrazul meu stang.Am auzit niste voci pe doua le-am cunoscut una era a lui Zayn,iar a doua a lui Harry?Ce cauta aici?

Acum nu conteaza,scopul meu e sa stau in umbra dar sa-mi vad fetita crescand.Am cotrobait pe acolo si am gasit niste bani si documentele mele.Am fugit pe usa din spate si am inceput a colinda strazile.M-am aprit la un hostel caci nu aveam multi bani.

Dupa cazare am hotarat sa-ma angajez.Am  cautat un loc de munca pana am gasit un anunt unde era nevoie de o chelnerita intr-un restaurant.Am sunat pe numarul indicat si am fost angajata rapid din cauza ca au nevoie rapid de o chelnerita.

Au spus ca pot incepe chiar de azi deci nu aveam haine de schimb si bani putini am plecat la munca.Cand am ajuns am vazut un restaurant luxos.Am intrat si managerul ma intampinat si m-a informat.Mi-a oferit o uniforma formata dintr-o rochie neagra simpla pana la genunghi.

Ma platesc bine pe zi.Deci din banii facuti azi o sa-mi cumpar ceva haine apoi o sa-mi caut un apartament in chirie.Am deservit mai multe mese si am fost draguta cu totii.Managerul m-a laudat spanand ca m-am descurcat.

*Peste o saptamana*

Datorita banilor stransi de la serviciu mi-am luat un mic apartament perfect pentru mine.Mi-am luat si niste haine si provizii.Uneori ma duc acasa la parintii mei seara si ii vad de la fereastra cum se joaca cu fetita mea.Am aflat ca o cheama Rose.Un nume foarte frumos.

Este aproape 1 dimineata iar eu sunt inca prinsa de ganduri.Uneori am sensatia ca viata mea e un film care nu are sfarsit.Am mereu insomnii.Am fost zilele astea la un medic cunoscut care mi-a spus ca am avut moarte clinica.

Mi-am recapat viata dar familia mea nu stie.L-am vazut pe Zayn abatut.El crede ca el e de vina in moartea mea.Dar inca putin si o sa-i pot spune in fata ca nu are nici o vina.Mama si tata au grija de mica Rose.E asa frumoasa.Are parul castaniu si mici gropite in obraji exact ca Harry.

L-am vazut si pe Harry,s-a schimbat enorm.Vine uneori seara si se joaca cu Rose.E abatut.Dar acum citeva zile a venit cu Kendall la micuta noastra Rose.Sper doar ca sa nu mi-o i-a pe mica Rose.Cu miile de ganduri am adormit insa inca putin si totul se va limpezi.

******

Dimineata ma trezesc mai vioae decat de obicei.Ma ridic din pat si ma indrept spre baie.Dupa un dus de 30 de minute ma imbrac cu o pereche de pantaloni de training si un tricou larg.Ma indrept spre bucatarie unde imi fac niste clatite si un ceai si ma duc in sufragerie unde ma pun la TV.

Mut canalele fara rost pana ma opreste o stiri si atunci lacrimile imi curg siroaie pe obraji.Nu cred.E imposibil.

"Vedeta Harry Styles se casatoreste vinerea asta.Mireasa este stewardeasa Megan Smith care era iubita lui de ceva vreme.Nunta va avea loc in Los Angeles in restaurantul "Sorcego".Fanii vor avea sansa sa-i vada pe hulubasii nostrii.Mai multe detalii despre..."

Atunci am inteles ca trebuie sa actionez.Nunta aceasta va intra in istorie ca o nunta unde a aparut o persoana moarta care a disparut de la morga.Nu o sa-i permit sa imi i-a fica mea.A mea.Inchid TV si ma imbrac pentru serviciu caci e acelas restaurant unde va avea loc nunta.El avea o relatie cu o tipa si deci credeam ca ma iubea.Insa acum nu va stii ce la lovit.

Aceasta e oportunitatea mea.Acolo sigur vor fi parintii mei si Zayn.M-am imbracat si am pornti la serviciu.Cand am ajuns acolo era o agitatie enorma.Seful mi-a spus ca trebuie sa ne gatim de nunta marei vedete Harry Styles,mda ce mai vedeta.Mai sunt 3 zile pana la nunta si in aceaste 3 zile am treba la serviciu foarte multe.

*Ziua nuntii*

Ma trezesc hotarata sa stric o nunta.Ma duc in baie si imi fa un dus revigorant.Dupa dus ma duc in fata dulapului si imi aleg o rochie neagra lunga,imi fac un machiaj simplu si parul mi-l odulez.Imi iau o pereche de pantafi negrii cui si pornesc spre restaurant.

O sa intru fara probleme deoarece sunt un angajat.Am luat un taxi si in 20 min eram acolo.Am intrat in restaurant si acum e momentul.

Harry P.O.V.

Este ziua nuntii,urasc ziua asta.Da Megan e draguta dar nu o iubesc cum am iubito pe Mel.Cu Megan am avut cateva intalniri dragute si am hotarat ca lui Rossy o sa-i trebuiasca o mama.De aceea sunt aici.

Baietii sunt aici chiar si Zayn a venit dar e foarte abatut.Doar el stie adevartul motiv de care ma casatoresc."Hey ce-i cu fata asta posomarata?"ma intreaba Louis."Nimic"spun si fortez un zambet."Trebuie sa pornim la restaurant caci e timpul"mereu grijuliul Liam.Abrob si pornim.

In drum spre restaurant  ma gandeam la Mel.Simnt o mana pe umarul meu si ma intorc si il vad pe Zayn."Frate va fi totul bine"replica el.Ii dau un zambet mic si ma intorc.In curand am ajuns la restaurant.Mii de fanii ma asteapta la usa si ma felicita.Intr-un restaurant si astept inceperea ceremoniei.

Ceremonia a trecut bine."Iar acum cine ste impotriva acestei nunti sa spuna acum sau sa taca pe veci"spune preotul.Ma uit prin sala si totii tac.Cand peotul a vrut sa continue o voce sa auzit."Eu sunt impotriva acestei nunti"a spun persoana.Cand m-am intors sa vad cinei am ramas socat.Lacrimi au inceput a curge pe fata mea trista.

Zayn a lesinat fiind langa mine l-am ajutat sa se ridice.E imposibil.E vie,iubirea mea e vie.Atunci o vad venind langa mine mai frumoasa ca niciodata si se uita la mine cu dipret.O nu ce-am facut.Va urma..

Hey unicornilor imi pare bine ca vam gasit.Imi pare rau ca nu am scris ceva vreme insa nu am avut timp.Sper sa va placa noul capitolul.Sincer cartea asta e unica cred eu.Va pupacesc♥

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum