Capitolul 21

594 22 0
                                    

Restu vacantei mi l-am petrecut singura in apartament,Liam mai venia si imi aducea mincare sau dulciuri.Parintii mei nu au fost impotriva sa ma mut.

Liam mi-a spus ca Harry sufera dar o ajuta pe Margaret la toate fiind fericit ca e tatic.Miine e scoala,nici nu vreau sa ma duc dar e ultimul an deci trebuie.Ma duc in living si includ TV.Mut canalele fara un motiv.

Opresc pe un canal unde e un film de groaza.Ma asez in pozitia lotus pe canapea si incerc sa imi axez atentia pe film insa niste ciocanituri in usa ma incurca.

Ma ridic de pe canapea si ma indrept spre usa.Deschis si acolo e Liam.cu un buchet de roze negre si albe.Se uita la mine si pe fata sa apare un zimbet imens.Imi imnimeaza buchetul si eu il miros.E fantastic.

"Draga Mel vrei sa fii iubita mea?" intreba cu zimbetul pina la urechi.Insa ii dispare cind eu nu-i raspund.Eu doar stau di ma gindesc.Daca il refuz se va supara,dar daca il accept Harry.Stop Harry are iubita care asteapta un copil.

"Da"spun si il imbratisez.El ma saruta pe obraz si ma ridica sus si ma duce la canapia unde se aseaza si el."Ce urmarim azi iubito?" ma intreaba si isi pune mina pe spatarul canapelei.

"Un film de groaza"spun si nu imi mut privirea de la televizor."Ok,pai unde-s gustarile si bauturile?" spune si ma trage spre el."In bucatarie unde pot sa mai fie,dar trebuie sa mai fac niste cumparaturi si sa imi.iau niste deci ai vrea sa mergem la mall?" il intreb cu o fata de catelus ploaut.

"Daca ma saruti iti iau iau ce vrei si ne ducem vrei esti de acord?" spune si rinjeste.Ma uit la el suspicios apoi il sarut pe obraz insa el se intoarce rapid si incep sa ne sarutam.Dar nu e acelas sarut ca cu Harry,nu simnt nimic doar un sarut.

Intrerup sarutul si ma ridic sa ma duc sa ma imbrac.Imi iau o pereche de blugi negri,o bluza groasa si o pereche de ghete.Ma imbrac rapid imi prind parul intr-o coada si imi iau geaca si o geanta unde pun telefonul,portofelul si cheile.

Coborim din bloc si ne urcam in masina lui Liam.Am ajuns rapid la mall.Cind coborim in parcare o masina mi se pare cunoscuta dar nu trag atentie.Dar o las balta si ne indreptam cu Liam in mall.

El imi ia mina intra sa si intram in mall.Intram intr-un magazin cu haine unde imi iau o pereche de blugi,o bluza groasa si doua hanorace.Dupa ne-am dus la luam produse.Am luat o multime.

Am hotarit sa plecam si cind era momentul sa urc in masina,masina care mi s-a parut cunoscuta era a lui Harry.Linga ea era Harry si Margaret,se sarutau aprins.Mi-am.inabusit un suspin si l-am rugat pe Liam sa porneasca.

Insa cind dori sa porneasca Harry aparu la geam si incepu sa bata in el."Mel deschide trebuie sa vorbim,te rog" spunea si batea in geam.in continuare."Nu am ce vorbi cu tine,eu si iubitul meu ne grabim imi pare rau" spun si accentuez cuvintul iubit.

El ramine nedumerit si nou pornim.El inca sta de urma noastra si ne priveste trist.Liam isi pune mina pe genunghiu meu si incepe sa maseze."Totul o sa fie ok" spube si imi plaseaza un mic sarut pe frunte.

Doamne,ma simnt asa de rau.Insa eu nu pot lasa un copil fara tata,nu sunt asa o scorpie.Inima mea e frinta,si nimeni nu ma poate vindeca inafara de Harry,Harry al meu.

Am ajuns in apartament si am aranjat cumparaturile.Liam plecase deja.Eu am hotarit sa il deblochez pe Harry.L-am deblocat si m-am culcat.Sunt obosita.

Insa telefonul ma deranjeaza.Am primit un mesaj.Iau telefonul si il aprind.E de la Harry.

H:"Deci e adevarat esti intr-o relatie cu Liam"

M:"Da,dar tu ai fost primul deci de ce eu trebuie sa sufar"

H:"Dar de ce nu putem fi impreuna?"

M:"Dar cum ramane cu Margaret,cu copilul,vrei sa te rinduesti o zi cu mine o zi cu ea?"

H:"O sa inventam ceva iubito"

M:"Nu ajunge nu mai vreau sa sufar"

H:"Te rog nu ma lasa"

H:"Iubitooooo"

H:"Noapte buna"

Ma uitam mesajele trimise de el.Iar lacrimile sa rostogoleau pe obrajii mei.Il doresc asa de tare alaturi de mine,insa nu pot.O are pe afurisita aia de Margaret,si eu il am pe Liam.O sa incerc sa traiesc fara el.

Hey deci zilele astea cred ca o sa postez mai des.Am timp liber de ce sa nu scriu.Sper sa va placa.

Love all<3

My Teacher(H.S)Vol. I si IIWhere stories live. Discover now