Capitolul 10

1K 39 0
                                    

Doamne erau toti colegii mei in cafenia.Erau o multime de baloane si o inscriptie "Te iubim Mel".Era asa de dragut.Erau si profesorii acolo inafara de Harry.Ca de obicei.

Ultimele 2 ore mi le-am petrecut cu colegii de clasa si prietenii mei.A fost super,mi-a placut enorm.Era in jir de ora patru cind am hotarit sa ma duc acasa.Colegii mei au mai ramas,eu am plecat spunind ca ma simt putin rau.

Am ajuns acasa repede.Am intrat in casa strigin "Sunt acasa" nici un raspuns.Super sunt singura acasa.Am urcat in camera mea si m-am asezat pe pat.M-a scol indreptindu-ma spre dulap.

Mi-am luat o pereche de pantaloni de training negri si un maiou gri.Ma indrept spre baie unde ma schimb si ma spal pe fata.Arat groaznic,am cearcane sub ochi si arat obosita.

Imi i-au telefonul si castile si ma culc in pat.Am nevoie de un somn bun.Imi includ muzica si in curind adorm.Am dormit cred ca vreo 2 ore.Cind m-am trezit era deja noaptea.Si de la parter se auziau niste voci.

Am coborit din pat incet si m-am dus la usa.Am intredeschis usa ca sa pot auzi ce se vorbeste acolo.Era mama si tata.Si se pare ca se certau.

"Trebuie sa o ducem la un psiholog" se aude vocea mamei."Nu,o vom stresa mai tare" vocea tatei se ridica putin."Nu am de gind sa mai suport inca o iesire de a ei cind vrea sa se sinucida" acum mama chiar tipa la tata."Nu,Emma.M-ai auzit nu osa-mi duc fica la un psiholog" acum tata striga la ea.

In ochii mei au aparut mici lacrimi.Cum a putut mama sa-mi faca una ca asta?Fug rapid la dulap si imi i-au un hanoroc negru gros si tenisii mei negri in picioare.Imi i-au portmoneu si telefonul.Nu ramin sa mai dorm in casa asta.

Fug pe scari si m-a opresc unde erau parintii mei."Te urasc,mama" ii spun mamei cu lacrimi in ochii.Ies pe usa si aud cum mama striga ceva dar nu trag atentie.Imi pun castile in urechi si ma indepartez incet de casa.

Ii trimit lui El un mesaj.

"Hey,pot sa vin sa dorm la tine azi.M-am certat cu ai mei"

"Imi pare rau,dar sunt la bunica.Imi pare rau,Mel.Poate Meg sau Dani te pot lua azi."-El

"E ok,ma duc la un hotel"

"Ai grija,imi scrii unde ramii sa dormi"-El

"Bine.Noapte buna"

"Noapte buna"-El

Mda unicul loc unde m-as fi simtit ca acasa.Ma indrept spre un parc si ma asez pe un scaun.Aud niste strigate inabusite.M-a indrept in locul unde se aude vocile.O nu,era Harry si inca 3 baietii.Ce fac ei acolo?Bat un baiat?

Un strigat iesise din gura baiatului ranit."Stop,opritiva.Il raniti" strig eu si fug spre baiatul cela.Are toata fata in singe si abia de se misca.Harry facuse ochii cit cepele cind ma vazuse."Ce cauti aici?"ma intreaba el putin surpirns ca ma vazuse si putin speriat ca sunt intr-un moment nepotrivit.

"M-am certat cu ai mei si am fugit de acasa.Iar tu ce faci aici?" ochii mei ii aratau dezamagire."Imi era dator" spune un blon vocea care imi pare cunoscuta,Niall daca nu ma gresesc."Si trebuie sa-l omoriti din cauza asta" vocea mea era ridicata."Tu cine esti sa ii tii aparare?" si aceasta voce mi-e cunoscuta,e tipul care ma facut tirfa,Louis.

"Persoana care poate sa va denunte la politie" spun eu cu un rinjet triumfator cind le-am vazut fetele putin speriate."Ok am inteles" spune Louis.Harry ma i-a de mina si incepe sa ma conduca spre masina sa."Unde ma duci,dami pace.Nu merg cu tine" tip eu disperata cind vad ca strinsoare sa devine mai dura."Intr-un loc sigur" spune el cu un rinjet.

M-am urcat in  masinasi am pornit.Drumul a fost tacut,drumul nu a fost mai lung de 30 de minute.Si am parcat in fata unu bloc de 20 de etaje.Harry iese din masina si vine la usa mea pentru a o deschide.Mda,gentelmen in momente nepotrivite.

Am urcat pina la etajul 7 si am intrat intr-un apartament.Era unul spatios,in culori monotone.Albul si negrul predominau.M-a indemnat sa ma duc in living.M-am asezat pe canapeaua alba din piele si stateam nemiscata.

Harry se aseza linga mine cu privirea in pamint."Imi pare rau ca ai vazut asta.Stiu ca sunt un prost,ma ierti?" sopune el ridicind privirea din podea."De ce conteaza daca te iert?"spun eu cu o fata neutra."Pentru ca eu te plac foarte tare.As vrea sa iaa ceva la noi .Vrei sa fii iubita mea Mel?" spune el cu o fata rugatoare.

Am ramas stana de piatra.Ce a spus el tocmai acum?O frate,clar ca imi placfea de le dar e profesor in cele din urma.Deci daca stau si ma gindesc nu mai conteaza nimic."Da vreau sa fiu Harry" ma aplec incet pentru a aplica un mic sarut.Harry a rinjit si ma luat in brate.

"Pot sa dorm azi la tine?" intreb eu putin jenata."Sigur iubito" spune sarutinsu-mi nasul.Ne-am indreptat spre dormitor.Harry s-a dus la dulap si a scos o pereche de boxeri si un tricou gride al lui.

Mi-a arat spre baie si mi-a dat haienle.Am intrat in baie si am inchis usa.Am facut un dus rspid m-am imbracat in hainele date de Harry si am iesit.El era deja in boxeri si statea in pat uitindu-se la TV.Are niste tatuaje asa frumoase.

El ma vazuse ca ma holbesc la el si incepuse a ride.Eu imi ridic primirea si ma uit la el urit.Imi face semn sa vin linga el si ma apropii incet.Ma i-a in brate si ma arunca in pat.El se aseza linga,ma cuprinse strins si ma saruta pe obraz."Noapte buna ,iubito" imi sopteste in ceafa si saruta inca odata obrazul meu."Noapte buna" soptesc eu si adorm in curind.

Hey,imi pare rau ca am postat asa de tirziu.Am mult de invatat,si am pretestarile in curins.Deci doar stress legat de scoala.Dar promit sa postez luni sau marti capitolul 11.

Love all♥

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum