Capitolul 12

459 21 2
                                    

Harry P.O.V.

De cateva zile ma simnt al naibii de rau.Megan se comporta foarte straniu.Sunt in camera micutii mele.Imi aduce aminte de Mel.Imi este dor de ea.Dar simnt ca cevae in neregula.Nici nu tin minte cum am plecat de la ea.Dar dupa cum nimeni din prietenii nostri comuni nu vorbeste cu mine cred ca a iesit groaznic.

Megan intra in camera si cand o vad ma prinde o greata."Iubitule ai vrea un ceai?"ma intreaba pitigaiat."Nu ar fi rau"raspund putin distant.O vad plecand din camera si decid sa cobor si eu peste cateva clipe.Cand eram aproape de usa de la bucatarie cad cum imi adauga ceva in ceai apoi adauga"Dragul meu in curand vei fi cu totul al meu si o sa scap si de tarfa aia".

Cand aud asta intru in bucatarie cu o fata plina de furie."Ce naiba ai adaugat acolo si unde e Mel?"strig la ea furios."E-eu ..."incepe sa se balbaie."Acum mi-ai spus,si la dracu stiu ca copilul nu-i al meu deci nu mai are sens sa minti"strig mai tare.

Se cutremura la strigatul meu si apoi incepe sa rada."Tu crezi ca iti voi spune unde e curvulita aia,ma subestimezi"adauga cu un ranjet malefic"Cred ca deja si-a dat duhul deja dupa cum au avut baietii mei grija de ea".Atunci ii apuc mana si ii caut telefonul in buzunarul de la spate.

Cand am mobilizat-o am dechis telefonul ei si am vazut ca are un mesaj de la un numar:

"Sefa este aproape gata,inca putina bataie in corpul asta mizerabil si o sa uiti de ea ca un cosmar"-Necunoscut

Imi i-au repede telefonul si le sun baietiilor in timp ce o iau pe Rose ca sa o duc la mama.Le explic tot si le spun ca am pus pe GPS numarul si am gasit adresa.Dupa ce am lasat-o pe Rose la mama si am ajuns la un depozit vechi si aproape prabusit.Baietii au ajuns in cateva minute dupa mine.

Am luat arma pe care o am in caz de urgenta si ne indreptam incet spre intrare in depozit.Cand am intrat am auzit strigatele lui Mel si l-a un moment dat s-au oprit.Atunci frica a pus stapanire pe mine.Am fugit inspre sunetul strigatelor si cand am deschis usa lacrimi s-au format in coltul ochilor.

Femeia viselor mele,detinatoarea inimii mele,acea raza de soare care mi-a daruit un copil era jos plina de sange si nu mai respira.In doua secunde i-am omorat pe aia doi si am fugit la ea.Am luat capul ei in poala mea si i-am dat cateva suvite ce erau lipite de fruntea ei plina de sange uscat.

Plangeam,lacrimile curgeam incontrolabil.Baietii au intra repede in incapere si ce au vazut era un soc pentru ei.Au venit langa mine."Harry hai sa o ducem la spital"imi spune Liam cald cu o mana pe umarul meu.Scutur din cap incet si o ridic incet si o duc la masina.Sangele ei curgea pe mainile mele,iar vina in mine crestea.

Am puso pe bancheta din spate si am accelerat spre cel mai apropiat spital.Cand am ajuns la unul am iesit repede din masina si am luat-o incet din masina si am inceput a fugi cu ea spre intrare.Cand am intrat o sora medicala a venit la mine si a inceput sa ma intrebe ce s-a intamplat si incepand sa strige dupa ajutoare.

Eu nu puteam sa zic nimic inafara si plang incet.In cateva clipe o targa era alaturi si Mel era pusa pe ea si dusa in sala de operatie.M-am dus in sala de asteptarea si doar am caut pe un scaun.Au ajuns si baietii,parintii mei si a lui Mel.Cat timp stateam si plangeam uitandu-ma intr-un punct fix o fetita veni la mine.

"De ce plangi"intreba incet."Am fost un prost si acum iubirea mea este in sa la de operatie si nustiu daca va supravietui"adaug incet si niste lacrimi mai cad."Va fi bine,doar crede cu inima"spune si pune mana langa inima mea si imi zambeste.Ii zambesc slab.

Ea vine la mine si imi da o imbratisare."Parintii mei au murit azi iar matusa mea nu arebani sa ma intretisa deci o sa ma duca la orfelinat dar eu cred ca totul va fi bine"dpune chiar daca ii cade o lacrima."Harry"spun incet."Phoebe"adauga si ea incet.

"Phoebe"o striga o doamna."Trebuie sa plec,pa Harry si nu uita crede in ce e mai bun"spune cu un zambet slab si pleaca.Micuta asta mi-a dat o speranta.Dupa ore de asteptare dovtorul iese din sala."Familia doamnei Star" spune el si noi ne ridicam incet.

"Operatia a fost grea dar am putut sa o salvam"apune icnet."Pot sa o vad?' intreb incet."Ea doarme inca dar o puteti vedea"adauga el si il urmez pana la salonul ei.Intru incet si o vad pe pat plinade bandaje si conecatata la aparate.

Imi i-au un scaun si il pun langa patul ei.Ii i-au mana bandajata in a mea si ma uit la ea printre lacrimi."Iubito imi pare rau sunt un magar si un nesimtit si nu te merit dra fara tine in viata mea nimic nu are sens,nu ma pot trezi fara tine alaturi,nu pot avea grija de Rose fara tine,nu pot respira fara prezenta ta" spun incet si in acel moment mana mea e stransa usor de ea.

Un zambet se pune fata mea si ma ridic incet si ii sarut fruntea."Odihneste-te ai nevoie de asta"spun si ies incet din salon.Inca simnt vina pentru tot.Mereu a suferit din cauza mea si asta ma doare.De acum incolo ii voi asigura o viata obisnuita,fericita si plina de iubire.

Hey dragii mei am revenit si imi pare rau ca nu am postat aproape 2 luni dar sa spunem ca sunt intr-o mica depresie.Dar sunt fericita ca azi raza mea de soare azi implineste 23 de ani.Astept acel moment cand o sa-l iau si eu odata in brate,dar sunt doar vise.Va iubesc si apreciez ca sunte-ti cu mine chiar daca acum postez foarte rar.Sa speram ca iubirea noastra azi e fericit.

                                                All the love,S.

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum