Capitolul 5

1.5K 57 4
                                    

Fata mea a inmarmurit.Am ramas putin pina am raspuns.
"Alo"vocea mea are semne de tremur."Ce mai faci iubire,iti mai aduci aminte de mine?".Chiar daca nu il vedeam ii simteam rinjetul pe fata."Da,de unde ai numarul meu?"spun putin cu frica."Am relatiile mele.Deci vad ca nu mai uitat."Vocea sa rasuna in mintea mea."Cum pot sa uit,dupa ce ai facut"simt cum lacrimile ameninta sa cada."Nu am terminat inca treaba,deci asteapta-ma" risul sau rasuna in ureche si inchide.O criza a pus mina pe mine.Lacrimile curgeau si strigate iesiau din gura mea.

Mama auzise si intrind in camera vazuse ce e cu mine ma cuprinse strins."Mel ce sa intimpla?" vocea ei trada ingrijorare."M-a gasit,m-a sunat sa-mi spuna ca nu a terminat" lacrimile nu se opriau.

Se aude soneria,mama coborise cu precautie si deschise usa,era Harry."Doamna Star pot vorbi cu fica dumneavoastra"Arata cam rau,mama se uita la mine si eu dau afirmativ din cap.

Harry a urcat in camera mea in timp ce urca eu mi-am sters lacrimile dar ochii erau inca rosii.A intrat in camera si ma vazut ca stau pe pat si lacrimile inca curgeau.Mama a ramas in bucatarie.

"Imi pare rau,imi pare foarte rau ca te-am evitat doar nu plinge"imi luase fata in miinile sale mari si calde.Imi aplec fata si suspin."Nu tu esti devina,am niste probleme" fara sa vreau il cuprind atingindu-mi obrazu de pieptul sau.

"Haide" se scula de pe pat si ma apuca de mina si ma scoate din casa.Urcam in masina lui si pornim.Dupa 15 min de tacere eu o rupt."Unde ma duci?" il intram intorcindu-mi capul spre el.

"Un loc unde te vei linisti" spuse cu un zimbet aratindu-si gropitele.Se intoarse si ma saruta pe obraz.In timp de 30 nu am vorbit deloc.Dupa un timp am parcat in fata unei cabane.Era mica dar era draguta.Cind am intrat am vazut ca era destul de incapatoare.

"Iti place?" ii simt miinele pe talie.I le indepartez usor si pasesc inauntru ma intorc spre el si privirea mea intreabatoare se uita la el."De ce mai adus aici?De ce anume pe mine?" se uita la mine si zimbeste mic.

"Pai.."se incepe asi da parul pe spate"..as vrea sa-ma revanjez".Ma lua de miini,am tresarit."De ce?"privirea s-a era atintita pe mine."Pentru ca te-am sarutat si te evitam singur neintelegind ca imi fac rau."

Hey cine e necunoscutul care o facea sa plinga.Si de ce Harry isi facea singur rau.

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum