Capitolul 9

451 20 0
                                    

Deci trecuse 3 luni de cand am inceput a face exercitii si a face un tratament pentru Harry.Insa nici un rezultat.Azi e  aniversarea noastra cu Harry.Micuta noastra creste.E asa frumoasa.Seamana perfect cu Harry.

Sunt in bucatarie si pregatesc masa pentru cina.Azi vor veni baietii,parintii mei si a lui Harry si Gemma.Am terminat de gatit si am inceput sa punem masa."Dute si fa o baie si pregateste-te termin eu aici"spune Gemma.

Ii multumesc din priviri si urc in camera mea si a lui Harry.Harry nu e acasa,au venit baietii si l-au luat epntru al face un "Mister Super Sexy" cum au zis ei.Am intrat in camera si am scos rochia din dulap.E o rochie albastra(poza) e simpla si frumoasa.

E o rochie albastra(poza) e simpla si frumoasa

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Si o asez pe pat si ma duc in baie.Dupa o baie bine meritata imi iau rochia pe mine si ma asez la masuta de machiaj si incep sa ma machiez.Am facut un machiaj natural si mi-am ondulat parul.Mi-am luat si o pereche de pantofii negri.Eram gata.

Abia astept sa-l vad."Mel,esti gata au sosit totii"striga Gemma de la parter."Cobor imediat"strig eu inapoi.Imi mai dau si buzele cu un lip kit de la Kylie Jenner "Maliboo".Si arat perfect.Ma cobor incet pe scari si ii vad pe totii.

"Arati minunat,scumpo"mi se adreseaza mama."Mersi"spun incet."Unde e Harry"intreb ingrijorata."E in bucatarie te asteapta"spune Gemma cu un zambet imens pe fata.Ma ondrept spre bucatarie cu pasi mici.

Deschid usa si intru in bucatarie si nu il vad pe Harry.Deodata simnt niste maine pe talie si niste buze pe umarul meu.Ma intorc rapid si il vad pe Harry.Pe picoarele sale.Ce naiba se intampla aici?

"Tu poti sa mergi"intreb cu o voce tremuratoare."Da iubito si asta e datorita tie"spune el incet.Se apleaca si ma saruta lung si apasat punand in sarut toate sentimentele."Te iubesc"spune dupa ce ne intrerupem din sarut.

"Si eu te iubesc"spun incet.Ma inbreatiseaza strans.Cat mi-a lipsit imbratisarile sale de urs.Era cel mai frumos cadou pe care putem sa-l avem de aniversarea noastra."Hai sa mergem la ceilalti cred ca ne asteapta"spune Harry si ma i-a de mana si ne indrepta spre sufragerie la ceilalti.

"Oh ce dragut aratati"spune Gemma ce o tinea pe micuta noastra in brate.Ma indrept spre ea si o iau in brate si ma duc inapoi la Harry."Arat asa perfect"spun dupa o clipa."Hey nu va miscati"Spune iarasi Gemma si ne face o poza.

"O familie perfecta"spune Niall.Insa din acest moment perfect ne-a intrerup soneria."ma duc eu"spune Harry.I-o dau pe Rose mamei si ma duc si eu."Iubitule sunt insarcinata"este tot ce aud dupa ce vad cine e  si in fata ochilor se face negru.

Hey pinguinilor m-am intors.Stiu ca a trecut aproape 2 luni de cand nu am postat dar am avut multe treburi.Sunt la un nou liceul deci e cam greu.Sper sa va placa capitolul.Astept pareri,cu cat mai multe pareri cu atat mai repede vine alt capitol.Va pupacesc<3

All the love,S.

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum