Capitolul 20

740 26 1
                                    

E craciunul.Sunt in camera mea gatindu-ma pentru cina.La cina o sa vina si Liam,Tara si Harry.Da ne-am impacat cu Harry si e asa grijuliu si romantic ca ma irita putin dar tot il iubesc.

Azi mi-am luat o rochie rosie putin mai in sus de genunghi mulata pe corp.O pereche de pantofi cui negri,parul mi l-am lasat liber pe spate iar ca machiaj putin mascara,eyeliner si un gloss rosu.

O aud pe mama strigindu-ma de jos,pesemne au venit totii.Cobor scarile si toti sun acolo inafara de Harry.Tara vine la mine si ma cuprinde e intr-o rochie verde asemanatoare cu a mea si cu o pereche de botine negre.

"Craciun fericit" imi ureaza ea."Si tie"spun si o imbratisez si eu pe ea.Liam era intr-o camasa alba si o pereche de blugi negri arata bine.Ma saruta pe obraz si ma ea in brate."Craciun fericit" imi sopteste la ureche.Vreau sa-i raspund dar soneria ma incurca.

Ma duc sa deschid si acolo e Harry.Il iau in brate si il sarut scurt pe buze."Craciun  fericit iubito" spune si ma i-a in brate."Si tie iubitule" spun si il mai sarut odata.Ma i-a de mina si intram in living.

"Hey cina e gata deci hai la masa"spune mama si ne asezam la masa.In timpul cinei Liam si tata au avut o conversatie despre un meci de fotbal,mama si Tara au vorbit despre niste retete iar eu si Harry ne giugiuleam.

Dupa cina ne-am dus in living sa deschidem cadourile.Mama a primit un set de ustensile de bucatarie,un colier,o bratara si o pereche de cerce,o bluza  si un set de machiaj .Tata a primit o cravata,butoni ,un parfum si un training negru.Tara se alese cu niste bluze,trusa de machiaj si bijuterii.Liam si Harry primise aceleasi cadouri ca tata.

Acum e rindul meu.Primul e de la mama e o casca neagra mat pentru motorul meu,oh o ador.Tata mi-a cadonat o geaca de piele.Tara mi-a luat doua huse pentru telefonul pe care sunt scrise "Never say never" si "I'm a bad girl" si o geanta.Liam mi-a dat o trusa de machiaj.

Acum e timpul lui Harry,el imi inmineaza un plic.Acolo sunt doua bilete spe Los Angeles.OMG biletele sunt pentru miine dimineata la ora 8."Mersi" spun fericita si ii sar in brate."Du te si iti face bagajele eu le-am acut deja" spune si imi plaseaza un pupic pe frunte.

Urc rapid in camera mea si imi fac bagajul,pun blugi,hanorace subtiri,tricouri,pantaloni scurti si doua training-uri.Imi mai iau o pereche de Vans,ghete si o pereche de botine negre.Lengeria intima si lucruri pentru igiena personala si in jumatate de ora sunt gata.

Cobor la parter unde Liam si Tara au plecat deja."Domnule si doamna Star imi permiteti sa o iau pe Mel sa doarma astazi la mine?"spune Harry respectuos iar pe mine ma eu imi inabus un ris."Desigur" spune mama si izbucneste intr-un ras ca si mine si tata.

Harry imi ea bagajul si il pune in portbagajul masinii sale.Drumul a fost tacut,cind am ajusns l-am ajutat cu bagajele.Cind am ajuns in apartament mi-am lasat pantofii la usa si am cazut pe canapia de oboseala.

"Poti sa faci un dus daca vrei pina ne fac cite un ceai"imi spune Harry si imi inmineaza un tricou de al sau.Dau afirmativ din cap si ma duc la bagajul meu si imi scot lengerie curata si ma duc la baie.Mi-am facut un dus de 10 minute si am iesit.

Harry era in living cu doua cesti de ceai aburind. Ma asez linga el si el pune sa privim "Love Actually".Ador acest film.Insa o bataie in usa ne intrerupe."Ma duc eu" spun si sar de pe canapea.

Deschis usa si in fata mea sta o bruneta."O draga esti aici?"  i-am recunoscut vocea ei e tipa aia care a raspuns la telefon."Cine esti?"spun eu deja vizibil nervoasa."Sunt Margaret,iar tu trebuie sa fii Mel,imi pare bine de cunostinta"spune cu un zimbet pe fata.

"Cine e acolo iubito?" intreba Harry si vine spre mine.Se incordase cind o vazuse pe Margaret si isi puse mina pe talia mea."Ce vrei?" scuipa el cuvintele.

Margaret P.O.V.

Cind am vazut ca si-a pus mina pe talia ei.Furia a crescut in mine,adica acum citeva zile se culcase cu mine si acum e cu ea.O sa ma razbun pe mica tirfa.Atunci mi-e venit o idee.O sa vad eu cum o sa sufere si Harry o sa fei cu mine.

"Pai am venit sa-ti spun ceva"spun cu un rinjet pe fata."Ce?" intreba el vizibil inervat."Stii cind ne-am culcat citeva zile in urma nu am folosit protectie" fata tirfei mici era uimita si ingrozita" si am ramas insarcinata" continui eu cu un rinjet pe fata.

El ramase tacut si surprins iar tirfa asta mica s-a intors si a intrat in apartament.El se uita la mine si tacea apoi a inceput a vorbi."E adevarat voi fi tatic?" intreba el.Eu doar dau afirmativ din cap cu un rinjet pe fata.

Si exact atunci mica tirfulita iesi cu un bagaj din urma ei.Se opreste si se uita la mine apoi la el.Era pe cale sa plinga.

Mel P.O.V.

Cum a putut?Eu aveam incredere in el.Ma opresc si ma uit la ei.Ma intorc spre Harry si ii arunc o rpivire dura chiar daca eram pe cale sa pling."Sa nu te mai apropii de mine niciodata" sppun si ma intorc spre Margaret"Si fericire voua" continui si ma pornesc pe scari in jos.

L-am sunat pe Liam sa ma ia.Cind am iesit din bloc Liam deja era aici.El cobori si ma ajuta sa pun bagajul in masina.Cind am urcat in masina,Harry iesise si incepu sa ma strige."Accelereaza"a fost tot ce i-am adresat lui Liam.

Harry se oprise si se uita la masina in care eram eu."Du-ma la apartamentul meu nou" spun incet.Da imi luasem un apartament ieri deci numai Liam si Tara stiu de el."Mel vreau sa-ti spun ceva" spune Liam intorcindu-si pentru putin timp spre mine.

"Spune" spun incet acum cred ca nimic nu ma va mira mai tare.Oprim in fata blocului.Liam iese si scoate bagajul i-ar eu il iau."Mel"isi duse mina instant dupa ceafa"Pai...te iubesc Mel".Am ramas socata imi iau cuvintele inapoi.

"Imi pare rau Liam dar acum vreau sa fiu singura" spun si il sarut pe obraz si ma indrept spre bloc.Intr-un apartament si imi duc bagajul direct in dormitor.Apratamentul meu e monoton in culori alb si negru dominind.Incep sa pun hainele in dulap si imi i-au o pereche de pantaloni scuti gri si un tricou galben ma schimb rapid fiind inca in tricoul lui Harry si o pereche de blugi.

Impaturesc tricoul lui Harry si il pun pe dulap.Ma pun in pat insa nu pot dormi,ma duc la cumparaturi deoarece nu am nimic de minacre in casa asta dar acum am nevoie de ciocolata.Ma ridic si imi iau in loc de panatlonii scurti o pereche de pantaloni de training si un hanoroc imi iau cheile si potofelul si ies din apartament.

Alaturi de bloc era un market deci am ajuns rapid.Imi iau un carucior si incep sa adun produse in el.Mi-am luat ciocolate,lapte,suc,oua,bacon,carne,niste legume si fructe si am iesit din market cu o multime de plase.

Ajung la apartament si incep sa imi pun produsele in frigider si dulapuri la bucatarie.Am hotarit ca miine ma duc sa imi iau si ultimile haine si ma mut aici.Du pa ce am terminat am luat o cutie de ciocolate si m-am dus in living si am aprins plasma mare.

Am pus un fil horror sa-l vizionez.Imi iau telefonul si vad ca e abia 23:47.Insa am o multime de mesaje si apeluri pierdute de la Harry.Decid sa-l blochez.Si ma pun sa ma uit mai departe la film.

Dupa film m-am dus in pat si am stat pina am adormit.Eram obosita de toate si imi trebuie puteri nu vreau sa clachezi din nou.

Hey iata si capitolul 20.Sper sa va placa.Vreau pareri.

Love all xx

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum