Capitolul 23

562 24 1
                                    

Harry P.O.V.

A trecut o luna de cind Mel e in coma.Parintii ei ma priveau cu mila.E doar vina mea,doar a mea.Parintii ei ma rugau sa ma mai odihnesc insa eu nu puteam sa-mi las printesa.

Sunt linga ea cind doctorul vine si ma cheama in hol.Se uita la mine cu mila."Imi pare rau,insa azi trebuie sa o deconectam pe domnisoara Star"spune punind mina pe umarul meu.Eu raman incremenit.Nu,nu trebuie.

"Nu,nu va rog nu"spun si incep a tipa."Nu face-ti asta ea o sa moara"spun si incep a plinge."Domnule imi pare rau,dar trebuie"spune si pleca de linga mine.Intr-un salon si ma uit la printesa mea.E asa palida si slaba.

Ma asez linga ea si ii iau mina in ale mele."Iubito.stii ca te iubesc mai decit orice in lume.Nu ma lasa,o sa mor fara tine,tu esti luna si soarele meu.Tu esti aerul pe care-l il inspir,daca pleci plec si eu iubire"spun si incep sa pling mai tare.

Ma uit la ea iar ea nu da nici un semn de viata.Ma ridic si ies nervos din salon.Cum poate ea sa nu vrea sa se intoarca la mine,la familia ei.Ugh ies din spital si ma indrept spre primul bar.

Mel P.O.V.

Stau linga patul meu si ma uit la mine.Il vad pe Harry cum plinge,apoi iese nervos din salon.Ah iubitule cit as vrea sa ma ridic insa nu pot.Azi o sa fiu deconectata de la aparate,azi voi muri.Vreau sa plec insa nu ma pot misca de linga corpul meu.

O vad pe mama si pe tata cum intra in salon.Se aseaza linga patul meu si incep sa plinga.Apoi mama se opreste putin si incepe sa vorbeasca."Draga mea,trebuie sa te scoli avem o veste pentru tine.Stii cind iti spuneam cind erai mica fratele tau a fugit de acasa"spune printre suspinuri.

Tin minte ca mama imi spunea ca a fugit de acasa si ca nu l-au mai gasit."Pai scumpo l-am gasit,acum il cheama Zayn Malik"spune si incepe sa plinga mai tare.Stai Mrs Muscle tot il cheama Zayn,oare e el sau e coincidenta.

"Trebuie sa te ridici el te asteapta"spune si se ridica si ies din salon,apoi intra un baiat cu ochii ciocolatii."Hey surioaro eu sunt Zayn fratele tau,stii cind vorbeai pe facebook cu Mrs Muscle deci eram eu"spune si imi i-a mina in a sa.

"Nu pleca,abia te-am gasit si nu vreau sa te pierd,te rog surioaro trebuie sa lupti ca esti puternica eu stiu asta"spune si se ridica si ma saruta pe frunte.E ora 5 dupa-amiaza la 8 o sa ma deconecteze si Harry a plecat.

Atunci doua lacrimi sau prelins din ochii mei si Zayn le-a sters si a spus."Hey,nu plinge esti cea mai puternica fata pe care am vazut-o lupta te rog"spune si pleca.Unde e Harry?Mai sunt citeva ore si ma deconecteaza si el a disparut.

Harry P.O.V.

Stau intr-un bar si imi inec amarul.Ma uit la ora si vad ca mai sunt citeva si o deconecteaza pe Mel.Trebuie sa o vad inainte sa o deconecteze.Ma ridic si ma indrept spre iesire.Accelerez pe strada si ajung rapid la spital.

Fug rapid pina la salonul lui Mel si intru.Ma apropii de pat si ii iau mina mica si rece."Hey iubito imi pare rau,eram doar un idiot ca te-am lasat,imi pare rau iubito"spun si incep a plinge.Indata miinele ei incep sa remure si aparatele sa bipaie.

Fug repede chem un doctor dar ma opresc cind...Va urma

My Teacher(H.S)Vol. I si IIWhere stories live. Discover now