Capitolul 15

867 31 3
                                    

Brusc Mel incepe sa tuseasca niste singe.Paramedicii m-au dat la o parte si au puso pe targa .Au urcat in ambulanta ducind-o iarasi la spital.Ma urasc asa de tare nustiu,m-as omori daca se intimpla ceva cu ea.Nu pot trai fara ea,este tot ce am in viata asta mizerabila.

Devon si Trisha stateam rezemati de masina sa.Trisha plingea iar Devon incerca sa o linisteasca.Ei inca nu stiu ca Mel s-a intors la viata cel putin pentru un timp."Unde e corpul ei?" intreaba Devon fiind si el gata sa plinga.

"Si-a revenit,acum e la spital"spun incet.Trisha sare pe mine si imi multumeste in toate felurile."Harry,iti multumesc.Ai salvat-o a doua oara.Iti multumesc mult.Dar de ce faci toate astea?"brusc fata ei a devenit confuza si si-a sters ultimile lacrimi.

"O iubesc"spun ridicind privirea de jis.Fata lui Devon si Trisha s-au racit si au devenit dure."Nici o sansa,nu o indragosti in tine.Am aflat ce trecut ai avut si nu vreau ca fica mea sa fie in pericol"Devon imi arunca cea mai rece privire.

"Nu pot am incercat dar nu pot,o iubesc prea tare"spun si cad in genunchi."Stai departe de ea s-au nu o s-o mai vezi de la departare.E in spre binele ei"spuse devon si aici inchise dicutia.Au urcat in masina si au accelerat lasindu-ma acolo singur.

Nu pot sa o las si nici nu am de gind sa o las cind stiu ca o iubesc,o iubesc la nebunie.

Mel P.O.V.

O durere imi invadeaza tot corpul.Vreau sa deschid ochii dar nu pot din cauza durerii pe care o am.Au vocea mamei si a tatalui."Scumpo te-ai trezit?"vocea mamei era asa de blinda."Mama,unde sunt?"spun cu cea mai inceata voce posibil.

"Esti la spital micuto"spune tata si ma i-a de mina.Atunci mi-am adus aminte ca nu imi lucra frina si ca am derapat.Si Harry,a spus ca ma iubeste."Mama,unde e Harry?De ce nu e aici?"spun eu acum sigura pe sine.

"Nu ai nevoie de el,stii ce trecut sumbru are.Nu iti permiti sa-l vezi"mi-o taie tata brusc."Tata am 18 in curind si tu ma tratezi ca pe un copil.Il iubesc,intelegi?"lacrimile adunindu-se in ochii mei.Mama si tata si-a aruncat citeva priviri apoi s-au uitat la mine.

"Bai,noi cam i-am spus sa te lase in pace"spune mama incet."Va urasc"spun si dau friu lacrimilor.Mama si tata s-au ridicat si au iesit din salon.Lasindu-ma singura.

Dupa 5 zile

Azi ma externeaza din spital.Ma duc acasa,in sfirsit.I-am iertat pe parintii mei.Deci cu Harry nu am mai vorbit.Acum sunt in drum spre casa.Dupa 10 min suntem in fata casei.Am coborit din masina si am pornit spre casa lasindu-l pe tata in urma.

In casa mirosul de micare invadase tot.Ma indrept spre bucatarie.Pe masa era pusa o masa frumos aranjata iar mama statea la blat facind ceva acolo.Brusc se intoarse cu un tort in mina."Scumpo,bine ai venit"spune mama cu un zimbet pina la urechi."Nu era nevoie de astea"flutur mina in directia mesei frumoase si a tortului.

"Nu a fost un efort pentru mine.Vrei sa maninci,puiule?"spune mama punind tortul pe masa.Stiu ca vrea sa se revanseze in fata mea din cauza lui Harry.Dau afirmativ din cap si ma asez la masa.In citeva clipe si tata ni s-a alaturat.

Masa decurgea in liniste."Scumpo,te-a cautat un prieten"brusc rupe tacerea."Cine?"spun confuza."Liam"spune mama cu un zimbet"Si e tare dragut si sexy"adauga mama.Imi dau ochii peste cap si termin de mincat.

Peste 2 zile e ziua mea.Nu prea o astept.Urc scarile si intr-un camera mea.Ma arunc pe pat si imi iau telefonul in mina si incep sa vorbesc cu El.

Eu:"Hey,sunt acasa"

El:"Hey...Cum te simti?O sa te simti mai bine pina la ziua ta?"

Eu:"Bine,mult mai bine.Nu prea am chef sa o sarbatoresc"

El:"Ceeeee?Adica am muncit degeaba ultimile zile pentru surprisa ta?"

Eu:"Oh..Bine,daca ai muncit din greu o sa accept)"

El:"Te asteapta o surprisa bestiala))"

Eu:"Ce surprisa?"

Eu:"El,raspunde..."

Eu:"Stii ca urasc surprisele"

Eu:"Bine,ne vedem peste citeva zile."

Imi pun telefonul pe noptiera si ma acopar cu patura pufoasa si adorm.Sunt asa de extenuata ca nu mai am puteri.

**************************************

Cele 2 zile trecuse repede.Nu faceam altceva decit sa stau in pat si sa privesc "The Original".Am deja o obsesie pentru acest serial.Razele soarelui imi mingie fata,deschid ochii si o vad pe mama si pe tata cu 18 baloane albe,un tort de ciocolata si o cutie impachetata frumos.

"La multi ani iubito"ma sruta mama pe frunte.Ii sarut pe ambii pe obraz apoi i-au cutia si o deschid.Era o rochie alb cu negru,susul era alb si jos era neagra,pina la genunghi,cu un decolteu cam marisor(A/N:E rochia din poza).Era perfecta.Pur si simplu o ador."E superba" spun inca admirind rochia.

"Stiam ca o sa-ti placa"adauga mama.Pun cutia jos si coborim la parter sa mincam tortul si sa bem ceai.Dupa masa am urcat sus si am intrat pe facebooksi vad ca am o multime de mesaje.Multe erau de la colegi de clasa,prieteni,cunoscuti si asa mai departe.Dar un mesaj mi-a atras atentia.Era de la MRS MUSCLE.

A trecut ceva timp de cind nu am mai vorbit.

"La multi ani,dragostea mea"-Mrs Muscle

"Mersi,nu sunt dragostea ta"-Melani Star

"Ba da esti"-Mrs Muscle

"Nu,nici nu stiu cum te numesti"-Melani Star

"Zayn"-Mrs Muscle

"Poti sa-ti vad si fata?"-Melani Star

"Toate la timpul lor,dulceat-o"-Mrs Muscle

"Bine,pa vorbim mai tirziu"-Melani Star

"Ok"-Mrs Muscle

Ies de pe facebook,si ii trimit u mesaj lui El.Ea imi raspunde instant spunind ca in 10 min e la mine.Am reusit doar sa aranjez patul si mama deja ma chemase.Cobor scarile si o vad pe El cu o cutie in mina.

"La multi ani"ma satuta pe obraz si imi inmineaza cadoul."Mersi" spun si incep sa-l deschid nerabdatoare.Erau o pereche de botine cu toc de 15 cm.Erau negre si aveau sa se combine perfect cu rochia care mi-a cadonat-o parintii.

O imbratisez rapid pe El cu un zimbet pina la urechi.Urcam scarile si ne indreptam spre camera mea.Asez cutia cu cadoul lui El pe pat linga cutia mamei."E superba rochia asta"constata El cind o vazuse."Acum sa te facem o printesa"adauga.

Imi iau o perche de lenjerie neagra de dantela ,si rochia.Intr-un baie si las ca hainele sa alunice jos de pe mine si pornesc dusul.Las micile picaturim de apa calda sa imi mingie corpul.I-au un gel cu miros de lapte de cocos si yasmin si incep sa imi masez pielea ranita.Inchis dusul si imi iau un prosop mare gri si incep sa imi usuc corpul.

Imi iau lenjeria si rochia pe mine.Imi arunc o privire in oglinda,am slabit putin si arat obosita dar in rest sunt bine cred.Imi este dor de Harry.Am incercat sa-l sun zilele astea dar era indisponibil.Ies din baie si El ma astepta deja.Ea avea o rochie rosie,putin mai sus de genunghi si avea spatele gol.Arata bine pe ea.Ma asez pe scaun si in mai putin de o ora El mi-a facut un smokey eyes si mi-a indreptat paru.Aratam chiar bestial.Mi-am luat botinele cadonate de El.

"Esti cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o"spune cu gura cascata."Mda cred ca arat dragut" si incep sa chichotesc la remarcatia lui El."Ce?Arati bestial,sexy si tot asa mai departe"spune ea tare.Incepem sa ridem si imi iau geaca de piele si coborim jos.Mama a iesit din bucatarie sa ma vada."Esti minunata,scumpo" spune si ma saruta pe frunte.

Urcam in masina lui El.Am ajuns in fata unui club.Am coborit si ne-am intreptat la intrare,am intrat si el m-a dus intr-un compartiment apparte.Iata surprisa erau toti prietenii mei."La multi ani"au strigat toti la unison.Dupa vreo doua ore eram toti putin ametiti.Am inceput a dansa pe ringul de dans.Si mai multi baietii erau in jurul meu.

Dar brusc doua maini mi-a prins talia.Ma intorc si il observ pe el.Este..Va urma

Hey,iata si un nou capitol.Sper sa va placa.Astept pareri.Pupici**

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum