Capitolul 8

470 22 5
                                    

Mutam canalele fara rost si o stire m-a oprit si ma facut stana de piatra.Lacrimiile curgeau siroaie iar eu eram blocata.

"STIRE DE ULTIMA ORA.CATEVA MINUTE IN URMA HARRY STYLES A AVUT UN ACCIDENT.EL ESTE TRANSPORTA IN SPITALUL DIN CENTRUL ORASULUIIN STARE GRAVA.SPERAM SA FIE TOTUL BINE."

Inchid TV si iau telefonul in graba sunand-o pe mama si rugand-o sa stea cu Rose.Ea spune ca in 5 minute e aici.Eu ma schimb rapid si cand sa ies pe usa mama era aici.

"Imi spui si mie ce se intampla?"intreaba mama ingrijorata."Harry..e in spital in stare grava"spun si izbucnesc iarasi in plans.Mama se apropie de mine si ma imbratiseaza."Totul  va fi bine dute la el"spune si imi zambeste cald.

Eu aprop si fug spre masina.In cateva minute am ajuns la spital.La receptie am intrebat unde e Harry si mi-au spus ca e in sala de operatie.Ma asez in sala de asteptare si lacrimile curg incet pe obraji.In scurt timp au venit baietii.

Ei ma incurajau spunand ca totul va fi bine.In curand a aparut si ea,Megan."Unde e Harry?" a intrebat ingrijorata.Arata distrusa si trista se vede ca-l iubeste."E in sala de operatie" spune Liam."Doar sa fie bine"spune si incepe sa planga si atunci ridica privirea spre mine si se incrunta."Tu ce cauti aici e doar vina ta"striga ea."Ce?"intreb eu revoltata.

"Da a ta,el vorbea cu mine si ne certam pentru ca el a spus ca se desparte de mine pentru ca te iubeste si ca ii este dureros ca tu il respingi si atunci s-a intrerup si cand l-am sunat iarasi nu a raspuns si am deschis TV si am vazut noutatea despre accident"spune ea.

E vina mea,doar a mea.Atunci siroaie de lacrimi au cazut pe obrajii mei palizi."Surioare,asculta nu tu esti devina calmeaza-te nu pot sa te vad asa"imi sopteste Zayn.Dar eu nu ii trag atentie doar plang in continuare.In acest moment iese doctorul.

"Cine e pentru Harry Styles?"intreaba barbatul."Noi"am spus totii odata."Deci e in viata insa accidentul a fost grav si el nu o sa poata sa mai mearga,acum este in salon puteti sa va duceti sa-l vedeti"spune doctorul si pleaca.

"Deci o sa trebuiasca sa ma grija de el?"intreaba Megan."Da"spune Louis incet."Eu nu m-am semnat ca bona,deci nu am de gand sa-mi pierd tineretea cu un invalid"spune si pleaca.Doamne cum poti fi asa.

"Hey,dute la el"imi spune Niall.Eu aprob cu o miscare din cap si ma intrept spre salonul sau.Deschid incet usa si il vad conectat la aparate,foarte palid si dormind.Ma apropi de patul sau si ma asez pe scaunul de alaturi.

Ii iau mana in  mea si o sarut incet.Lacrimile incep sa curga pe obrajii mei din nou."Imi pare rau.Sunt eu de vina,doar eu.Daca nu spuneam eu ceva tu erai in viata,tu puteai sa mergi si totul era diferit.Dar sa stii ca nu o sa te las.O sa am grija de tine si o sa te iubesc cum sa iubesti si tu pe mine.Te iubesc"spun incet.

"Si eu te iubesc,iubito"spune el incet.Atunci ridic privirea spre el si ii intalnesc ochii,cei m ai frumosi ochii.Usa se deschise iar in camera intrase baietii."Frate cum te simti?"intreaba Niall."Bine"spune si se uita la mine.Eu zambesc slab,el tot zambind.

"Sa stii ca te poti baza pe noi"spune Liam."Stiu si pentru asta va multumesc"le zambeste slab el."Iar acum va rog sa iesiti putin din salon am nevoie de niste timp cu femeia vietii mele"spune cu voce putin ragusita.Baietii incep a chicoti si ies din salon.Am ramas doar noi doi si sentimentele noastre.

Dupa doua saptamani

Azi l-am adus pe Harry acasa.Acum el este in living cu Rose iar eu fac cina."Iubito"il aud strigand.Ma indrept spre living.Intru in living si il vad in scaunul cu rotile pe care il va purta de acum inainte pentru totdeauna si gandul asta ma intristeaza dar sunt fericit ca e viu.

Era cu Rose in brate si se juca."Ce draguti sunteti"spun si ma apropii de ei."Te iubesc"spune si ma saruta rapid."Si eu pe amandoi"spun si il sarut pe el si ii dau un pupic lui Rose."Apropo cina e gata in 5 minute,ma duc sa o duc la culcare pe rose si vin jos "spun si o iau pe Rose de la el.

Urc scarile cu Rose si o duc in camera sa unde o pun in patucul sau si ii cant putin.Ea adoarme rapid fiind obosita.Cobor jos si il gasesc pe Harry in bucatarie unde incerca sa puna masa insa nu ajungea la pahare.Asa ca el se ridica de bucatarie si incerca se le ia.

Insa picioarele nu au rezistat si el a cazut jos.Am fugit repede la el si l-am ridicat in scaun.L-am examinat sa vad daca are ceva leziuni.Atunci am observat o larima pe obrazul sau apoi alta.Plangea,el plangea.

"Iubitule totul e ok?"il intreb ingrijorata."Sunt doar o povara,de ce ma mai suporti?"spune incet."Tu glumesti prin cate am trecut eu niciodata nu o sa te socot o povara"spun si il sarut cast.

El isi apleaca capul ."Eu iti promit ca vei merge vom face totul doar ca tu sa mergi ma auzi?"spun si ii ridic capul."Dar doctorii au spus ca nu mai pot sa merg"spune el incet."Nu au spus ca pentru totdeauna"spunsi ii zambesc slab.

"Te iubesc stii asta?"spune si ma imbratiseaza."Da stiu imi spui cel putin de o mie de ori pe zi"spun si chicotesc."Si asta inca e putin"spune si zambeste si el.Am pus masa si am mancatamandoi.Dupa ne-am dus in living si l-am ajutat sa se puna pe canapea.

"Am o idee"spun eu.El ma priveste intrebator."Pai de maine eu te voi ajuta si vom consulta un doctor daca e posibil sa mergi"spun zambind."Bine"spune simplu."Acumhai sa privim un film"adauga el.

*******

Azi am fost la doctor si a spus ca e posibil daca cine va avea grija de el si va face exercitii necesare.Asa ca de cand am ajuns acasa am facut tot ce spune a spus doctorul si Harry cam sa saturat."De ce te comporti de parca as fi un copil"se plange el."Pentru ca te iubesc" spun simplu.

"Si eu te iubesc"adauga el.Azi a fost o zi extenuata,au venit baietii si au privit un meci cu Harry si au mai stat la taclale.Iar eu am stat cu fetele in bucatarie discutand tot ce e posibil.Sunt fericita si nu am nevoie de nimic.Am o familie.

Hey,sunt vie.Stiu ca scriu rar dar am avut criza de creatie insa acum am niste idei.Astept pareri despre capitol.Sper sa va placa.Cu cat va expuneti mai repede parerea cu atat mai repede adaug un nou capitol.Va pupacesc<3.

All the love,S.

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum