Epilog

668 26 2
                                    

Trecuse trei ani de la accident si de cind nu l-am mai vazut pe tipul ala Harry.Dupa premiera filmului am primit multe oferte.Acum sunt o actrita de succes,iar Zayn care era intr-o trupa de baietii care nici nu m-am interesat de ea si nici nustiu care erau colegii lui Zayn.Acum a parasito si e cintaret solo.

O are pe Gigi si e cel mai fericit,Gigi e o fata draguta si am devenit prietene.Acum locuiesc in New York.Azi va fi premiera unui nou film de al meu si Zayn ma va insoti.Am auzit ca va cinta fosta trupa in care a fost Zayn,"One direction" cred ca asa se numeste.

Imi iau rochia verde pina la genunchi verde cu guler si curea bordo(poza de la media).Imi iau pantofii bordo cui si o gentuta.Imi aplic un machiaj nu foarte incarcat si imi prind parul in spate acum avindul mai scurt.Ies pe usa si ma urc in masina mea.

In curind ajung la locul unde va fi premiera.Cobor din masina si paparazzile ma orbesc."Va placut sa fiti eroina principala?","Ce vreti sa adauga-ti despre film?"...Si multe,multe intrebari mai asaltat insa eu m-am tinut tare si am inaintat,am pozat putin si am intrat in cladire.

Il vad pe Zayn si Gigi la o masa si ma apropii de ei."Hey"spun si ma asez pe un scaun."Arati bestial"ma complimenta Zayn si Gigi."Mersi si voi tot"si incepem sa ridem.In curind ne anunta ca incepe sa ruleze filmul.

Dupa film am mers in sala unde trebuia sa concerteze trupa aia.Cind am vrut sa ma asez Zayn ma trage in culise sa imi prezinte prieteni lui si fosti colegi.Cind am intrat in culise am vazut 3 baietii care inca imi par cunoscuti.

Inca nu mi-am adus aminte de nimic.Si in acel moment a aparut...Harry.Acum imi aduc aminte de Harry,Margaret si sarcina falsa,de baietii ca imi erau prieteni de tot."Harry"murmur eu incet."Mel,buna"spune cu acel zimbet in care m-am indragostit.

Cind doream sa-l imbratisez apare Kendall,o cunosc de la niste premiere si showuri."Iubitule in curind trebuie sa urci pe scena,oh Mel esti aici ai fost bestiala in film"spune inca agatata de el.Doamne ce as da acum sa-i sar in cap si sa-i smulg extensiile,dar el nu trebuie sa stie ca mi-am adus aminte.

Deci o sa scriu si volumul 2,dar sa fac o noua carte sau sa continui aici?Astept pareri<3

Love all<3

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum