Capitolul 5

513 21 3
                                    

Zayn P.O.V.

Dupa ce am iesit din camera lui Mel am mers la acel vecin.Am luat prajitura facuta de Mel,arata delicios.Am ajuns cu Gigi la casa vecinului cel nou si am sunat.Cand a deschis usa noi am inmarmurit.Era Harry dar parca nu era Harry.Avea o noua freza.Si arata bine.

A inceput a zambi si ne-a imbratisat."Mi-a fost dor de tine,frate" mi-a spus zambind."Si mie dar ce naiba cauti aici?"spun calm."Pai am aflat ca Mel traieste in casa vecina si vreau sa o recapat"spune fericit."Pai nu prea cred ca ai sanse"spun doar ca sa-l tachin.

Am vorbit cu el despre tot.Sunr fericit sa-l vad.Insa am fost sustras de la conversatie de telefon.Ma apela Mel.Dupa ce-am discutat,ce fel de dicutie Mel era acolo si nustiu ce era.Intru ca o furtunca in camera si o i-au pe Gigi repede.

Harry ma privi alarmat si porni cu noi."Ce sa intamplat?"ma intreaba ingrijorat."Mel si copilul sunt in pericol"spun fugind repede spre casa."Care copil?"intreaba Harry ce se oprise in mijlocul drumului nedumerit."Al tau fraierule"strig si intr-un casa.

Harry ne ajunse din urma si acum fugeam toti pe scari spre camera lui Mel.Cand am intrat am vazut-o,era jos plina de sange si incostienta."I s-a rupt apa,trebuie urgent dusa la spital daca nu vrem sa o pierdem pe ea si pe copil" spus Gigi.

O vad cum apeleaza ambulanta,si imi mut privirea spre corpul surorii mele.Langa ea era Harry.Plangea.Statea in genunghi langa ea si o ruga sa nu-l lasa,sa reziste caci el o iubea prea tare.Iar eu doar am incremenit.Acum eu pot sa-mi pierd surioara si eu nu actionez eu doar stau.

Am fugit repede spre Mel si am luat-o in brate.Am ignorat strigatele iubirii mele si am puso pe bangheta din spate.Harry s-a urcat langa mine si am pornit spre spital.Cand am ajuns Harry o luase in brate si fugi spre intra spitalului.In hol ne astepta un doctor si surorii medicale.

Au luat-o pe Mel si noi am ramas in hol sa asteptam.Suntem aici deja de 2 ore si nici un medic nu a iesit din sala de operatie.In acest timp veni si Gigi care ramasese acasa.Mi-a spus ca mi-a sunat parintii si ei o sa vina de curand.

Il vad pe Hary care sta indurerat.Mici lacrimi curgand din ochii sai."Hey frate totul va fi bine"spun si il imbratisez."De ce nu mi-a spus de copil?"spune cu lacrimi in ochii."Nu dorea sa-ti strice casnicia,de aia a plecat nespunand la nimeni,nici noua iar noi am aflat acum o luna unde se afla ea"spun incet.

"Dar ea stia ca o iubesc si ca nici o casnicie nu avea sa ne stea in cale ca sa ne iubim"spune cu capul aplecat."Te iubeste prea tare"spun apoi ma asez langa el.Stam deja de prea mult timp sinici un rezultat.Brusc iese un doctor din sala si se uita la noi.

"Familia domnisoarei Star?"intreba doctorul.Noi dam afirmativ din cap."Copilul este in stare stabila si se afla sub supravegherea doctorilor"spun zambind."Ce  nume ii puneti fetitei?"intreba."Harry ce nume ai vrea pentru fetita voastra?"il intreb incet."Rose"spune fericit.

"Dar Mel cum se simte?"intreba Harry dupa schimbul de cateva replici."Pai vedeti domnisoara Star a pierdut cam mult sange si.."spune cu capul in pamant.O nu ,te rog Doamne spune-mi ca e vie.Nu vreau sa pateasca ceva.Eu sunt vinovat de toate.

Trebuia sa stau acasa si sa nu o ascult cum spune ca e bine.Sunt un tampit,un prost.Harry cazu in genunghi si incepu sa planga,Gigi suspina.In acest moment sosi si parinti nostri.Cand ne-au vazut mama incepu sa planga.

"Ce sa intamplat cu fiica noastra spuneti-mi doctore"suspina mama.Tata o tinea cu greu caci si el era nu intro stare mai buna."Imi pare rau" a spus incet doctorul.Mama si tata au cazut la pamant ca mine.Harry doar striga "de ce?".

Iar acum un inteleg ca moartea surioarei mele dragi e din cauza mea.Eu sunt de vina.Statam si plangeam acolo toti."Nu doriti sa vedeti fetita?"intreba doctorul.Harry se ridica incet si porni cu doctorul.O sa aiba o mica amintiri de la Mel.

*****************

Azi e inmormantarea lui Mel.Eu si Harry plecam la morga dupa micul trup al surioarei mele iubite.Am parcat langa morga si am inaintat spre intrare.Am intrat si am vazut un tip mare intr-un costum albastra deschis.

"Scuzati-ma"sun sa-i atrag atentia."Buna"spune el cald.Hmm,nici nu te-ai astepta sa fie asa prietenos."Am venit dupa Mel Star"spune Harry trist.Am dorit sa ramana acasa insa a insistat sa mearga cu mine.

"Acus"spune si pleca.A trecut cam jumate de ora iar noi ne grabeam.Veni speriat spre noi."Ce sa intamplat?"spun ingrijorat."Trupul....a-a d-disparut"spune balbaind."Care trup?"intreba Harry ingrijorat."Al fetei,Mel Star"spune rapid."CE??????"strigam eu cu Harry la unison.

Chiar si dupa moarte surioara treubuie sa suferi.Acum ai disparut cu totul.Ce o sa spuna parintii?Cum va creste mica Rose?Unde esti?Ah,doar eu sunt devina.Sunt un nenorocit.

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum