Capitolul 10

461 19 1
                                    

Trecuse o luna de cand a aparut Megan fosta logodnica a lui Harry si a spus ca e insarcinata cu copilul sau.Sa spun ca sunt in soc e putin spus.Dupa ce a aparut ea si a declarat ca e in luna a 8 de sarcina si ca Harry e tatal,relatiile dintre noi sau cam racit.

El mereu e in preajma lui Megan si are grija de ea,a uita deja si de Rose.In curand Megan trebuie sa aduca pe lume in baietel si Harry e foarte fericit din cauza asta.Iar eu sunt doar o persoana care face curat sau mancare pentru ei.

Ma simnt singura si parasita.Trebuie sa vorbesc azi cu Harry despre situatia asta,insa presimnt ca nu o sa  iasa bine.Acum sunt la Rose in camera,a adormit si am strans putin prin camera ei.Aud usa in urma mea care se deschide,ma intorc si il vad pe Harry cu o fata serioasa.

"Trebuie sa vorbim" imi spune dur.Ce naiba se intampla,de ce e asa?Dau afirmativ din cap si ne indreptam spre vechiul nostru dormitor care acum e doar al meu deoarece Harry doarme cu Megan.

Intru inaintea sa si ma asez pe pat iar Harry pe scaunul de la birou."Plec si o iau si pe Rose"spune indiferent."Stop ce?"spun aproape tipand si ridicandu-ma in picioare."Calmeaza-te"a tipat la mine.Eu ma asez pe pat cu lacrimi in ochi.

"O sa plecam maine eu,Megan si Rose"spune iarasi dur."De ce mi-o iai nu ai nici un drept"spun tipand cu lacrimi in ochi."Am,am infiat-o si oficial eu sunt tutela ei iar tu nu ai nici un drept la ea"spune cu un zambet malefic pe fata."Ce,cand?"spun confuza.

"Doua saptamani in urma,acum cand eu si Megan o sa avem un baietel si ea un fratior va avea o familie normala si nu va afla niciodata de tine"se ridica in picioare.In timp ce se apropia de usa s-a intors si a zis."Sper ca ti-ai luta adio deoarece nu o vei mai vede"si a iesit.

Am cazut cu fata in perna si am inceput a tipa de durere.De ce eu,ce am facut sa patesc asta.M-am ridicat si m-am dus la Rose in camera si ma uitam la printesa mea.Seamana leit cu Harry sper doar sa nu fie si la suflet ca el.

Atunci i-am auzit din nou vocea rece si indiferenta."Plecam mai devreme,peste doua ore vine masina deci poti sa eliberez incaperea ca sa-i strang lucurile acum".Atunci am plecat cu durere in ochii.Nu pot sa ma pun in poara cu el.

Am coborat scarile si acolo era Meg cu bagajele lor."Sper ca o sa mori in  chinuri"spune zambnd."Ce?"intreb cinfuza."Nimic,o sa vezi" spune si a plecat in sufragerie.Eu m-am dus in bucatarie si m-am asezat pe un scaun.

Am stat acolo timp de o ora si doar ma uitam intr-un loc.Cum a putut face asa,cum?Doar intrebari zboara prin mintea mea.Atunci am auzit un zgomot.Ma indrept spre el.Acolo era Harry si bagajele lor si ale lui Rose.

Harry era cu Rose in brate.Atunci usa s-a deschis si pe ea a intrat niste barbati care au luat bagajele."Pa"a spus Meg si a zambit malefic iar Harry nici nu s-a uitat la mine.Au plecat si m-au lasat singura.Stau pe podea cu o sticla de alcool si doar plang am pierdut tot.

Atunci usa de la intrare a fost trantita cu putere si doi barbati mascati au intrat."Hey papusa"a spus unul si mi-a dat un pumn in  fata,iar eu am gemut.Celalalt ma lovit cu piciorul in burta avand avantaj ca stau jos.

Ma loveau cu picioarele in continuare.Scuipam deja sange iar langa mine deja era o mica baltoaca cu sange.Atunci unul din ei mi-a mai dat un picior si eu am vazut doar intuneric.E sfarsitul nu cred pentru ca inca simnt toata durerea din corpul meu care nu se masoara cu cea din mine,din mine...

Helooo,deci stiu ca nu am scris de mult timp dar am trecut printro perioada sia cum  tot trec.Stii momentul cand esti indragostita de un tip si prietena ta tot si tu ca o prietena buna cedezi pentru ea,pai iata-ma acea care cedeaza.O sa ma starui sa aduc ceva actiune in carte sper sa va placa.

                                                All the love,S.

My Teacher(H.S)Vol. I si IIWhere stories live. Discover now