Capitolul 4

1.8K 62 4
                                    

Chiar daca il cunosc de o luna parca il cunosc de o viata.Urmatoarea saptamina am stat acasa,tusea si durerea de cap falsa o facu pe mama sa se ingrijoreze.

A trecut o saptamina de cind nu a mai vorbit cu Harry dar cred ca mai bine i-as spune dl Styles.
Luni diminiata mama ma trezeste spunind ca e vremea sa ma gatesc de scoala.Oh,e 7:08 ce as mai dormi.

Ma scol din pat si ma indrept spre baie.Jetul de apa fierbinte si gelul de dus si-au facut treaba.Deschid dulapul si imi iau o pereche de lenjerie,apoi imi iau pe mine o pereche de jeans rupti si un tricou cu Micky Mouse.In picioare imi pun tenisii mei rosii si imi iau geanta coborind la parter.

Mama facuse clatite cu gem de mure.Am infulecat vreo 5 si m-am pornit spre scoala.Urc in Renault-ul meu negru si pornesc spre scoala.Drumul a fost foarte plictisitor.Parchez masina in parcarea scoli si ii observ oe prietenii mei.

"Mel"striga intr-un hor El,Meg si Dani.Le-am luat in brate si le-am imbratisat.Jim veni spre mine cu zimbetul lui sarmant."Hey pitico"ma luat in brate strins.

Am mai vorbim despre toate cind Meg adauga"Cel mai straniu a fost dl Styles se comporta ciuda,mereu intirzia si arata foarte obosit."Ma uit la ea si ochii mei pareau putin mariti.Ma indrept spre dulapul meu pentru a imi luat cartile.

Prima ora aveam chimia,a doua mate si a treia engleza.Primele ore au trecut rapid.O nu vine engleza.Deci cind El ma i-a de mina si ne duc ambele spre sala de engleza,o frica a pus stapinire pe mine.Intram in clasa si ne asezam ca de obicei in ultima banca.A sunat clopotelul.

Usa se deschide si in clasa intr-a un barbat cu barba si chelie.Isi pune lucrurile pe catetra si se intoarce spre noi."Buna ziua elevi,o sa-l inlocuiesc pe dl Styles cit el e bolnav.Deci sa facem cunostinta,ma numesc Ben Thomson" spune cu un zimbet.

O ingrijorare se strecura pe fata mea,El a observat."Cei cu tine Mel?"acum ingrijorarea e pe fata ei."Ah,nimic totul e in regula" spun cu un zimbet mic in timp ce in mine se face o lupta din al contacta pe Harry si de a lasa totul balta.

Restul orelor parea sa treaca ca un melc.Era ultima ora si mai erau vreo 5 minute pina suna.Jim a observat ca ceva e in neregula si m-a intrebat subtil despre ce e cu mine."E ok Jim"spun eu putin mai tare"sunt doar obosita".El dadu din cap afirmatov si isi muta atentia la profesoara.

Drumul spre casa a fost etern.Vreau doar sa ajung acasa si sa ma culc.Am parcat in fata casei si am urcat scarile,deschid usa la intrare"Am venit" nici un raspuns.O fain nu e nimeni acasa ca de obicei.Ma duc in camera mea arunc geanta si ma duc sa fac un dus,un dus lung.

Mi-am luatbo oereche de pantaloni scurti si un maiou larg si m-am urcat in pat.Includ serialul meu preferat si fara sa observ adorm.In somn aud niste sunete.Ma ridic in capul oaselor si imi aud telefonul.Il iau in mina sa ma uit cine ma suna si incremenesc.Nu e posibil...

Am creat un pic de suspans.Cine credeti ca o suna pe Mel? O sa vedem in capitolul urmator.Xx

My Teacher(H.S)Vol. I si IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum