Part 39

5.4K 183 0
                                    

Krstní a Carmen si po chvíli začali baliť všetky veci a chystať sa na odchod. Predsa len musia byť na letisku o niečo skôr.

Zrejme vyzerám ako najšťastnejší človek na svete, pretože sa tu celý čas usmievam ako trafená, ale nemôžem si pomôcť. Neverím tomu, že s Kianom tu ešte sami zostávame na pár dní.

Dohodli sme sa, že tu zostaneme ešte dva dni a rovno sme si aj objednali letenky domov. Je to taký primeraný čas, aby sa mama nezbláznila od strachu.

Medzi tým ako sa oni balia, ja robím cestoviny. Priznávam, neviem variť a cestoviny sú asi najjednoduchšie jedlo, čo môžem spraviť. Kian mi pritom pomáha a neviem, či sa mi to iba zdá alebo vie variť lepšie ako ja. No, pravdu povediac, každý vie asi variť lepšie než ja.

On bol v podstate nútený naučiť kulinárčeniu, keďže žije sám. Nemôže predsa stále žiť iba z kupovaných jedál.

„Hmm. Vážne je to dobré." Pochváli ma Carmen, keď ujedá zo svojej porcie na tanieri.

„V podstate to navaril Kian." zasmejem sa a Carmen na neho prekvapene pozrie.

„No, ale už budeme musieť ísť." Rýchlo Povie Leonardo a servítkom si utrie ústa po tom, čo doje cestoviny.

Je 12 hodín poobede a obaja, ja aj Kian stojíme pri dverách a lúčime sa s krstnými a so Sherry, hoc sa budeme vidieť o také dva dni. Nevadí.

Carmen mi dáva podrobné inštrukcie ako mám nadstaviť alarm a ostatné podrobnosti ohľadom domu.  Rozlúčim sa s nimi a krstná si samozrejme neodpustí dať Kianovi bozk na líce.

Som presvedčená, že Kian používa nejaké čary, aby celá  ženská generácia Balmerovcou bola ním ohúrená. Inak si to neviem vysvetliť. 

*

„Biele, červené alebo ružové?" spýta sa Kian a pozerá do otvorenej chladničky na vína, ktorá je zabudovaná v kuchynskej linke.

„Hmmm. Červené." Poviem mu výber vína na ktoré mám práve chuť a načiahnem sa pre sklenené poháre na stopkách.  „Nezízaj." Napomeniem Kiana, keď vidím ako čumí na môj zadok, keď vyberám z hornej poličky poháre.

„óóó pardon." Povie smiešnym hlasom a zdvihne ruky hore v obrannom geste  .  Obaja sa na tom zasmeje a prejdem k nemu, aby som mu mohla dať rýchly bozk. Samozrejme, že on má iné plány a keď sa chcem od neho odtiahnuť, nedovolí mi to. Jednu ruku mi oblapí okolo trupu a prisunie si ma ešte bližšie k svojmu telu a náš bozk prehĺbi.

Keď mi jemne zahryzne do pery, neviem prečo, prinúti ma to zachichotať sa a odtiahnem sa od neho. „Poď." Chytím ho za ruku a ťahám na záhradu.

Znovu si sadneme na moje obľúbené miesto na  sedačke a ovládačom zapálim oheň na tom  ohnisku, ktorý ale vyzerá ako krb.

„Neviem či sa mi to iba zdá, alebo je Carmen mnou nejaká ohúrená." Zasmeje sa Kian, keď sedím v jeho náručí opretá o jeho hruď. Ruky má omotané okolo môjho trupu, ako to rád robieva a jemne mi prechádza po pokožke pod mojim tričkom.  V ruke mám pohár plný vína a stále mi z neho ubúda rýchlejšie a rýchlejšie. Kian si dal iba trošku, ževraj jemu to moc nechutí. No určite, je len vyberavý.

„No, to sa ti teda nezdá. Podľa ma by bola veľmi rada keby namiesto mňa, chodila s tebou ona." Poznamenám so smiechom a odpijem si z pohára.

„Bohužiaľ, má smolu, pretože ty si jediná ktorú chcem." Povie vážnym hlasom a pobozká  ma na krk.

„óóó, vážne?" odtiahnem sa od neho  a s úškrnom na neho pozriem. Do prázdneho pohára si dolejem ďalšie víno.

„Áno. Čo? Neveríš mi?" spýta sa ma s nadvihnutým obočím a snaží sa tváriť  seriózne, ale môj úškrn spôsobí, že aj jeho kútiky sa začnú zdvíhať dohora.

More than enough  |SK| ✔ - EDITINGWhere stories live. Discover now