Part 8

4.9K 220 2
                                    


Pohár, ktorý držím  v ruke, položím na stôl pred sebou a postavím sa so zámerom, že nájdem kúpeľňu. Hneď prvé dvere vedľa schodiska do ktorých  vstúpim, sú, prekvapivo, správny tip.

Pustím studenú vodu a namočím do nej moje horúce ruky. Priložím si ich k ešte horúcejším lícam. Ochladenie mi padne veľmi vhod.

Vrátim sa znovu do obývačky, no moje pôvodne miesto vedľa Kiana je už obsadené Annabel. Čo sa dalo čakať. Jednu ruku má na jeho kolene, no on nevyzerá, že by si to nejako všímal, no ani že by mu to vadilo. Rozpráva sa s Nathom a Annabel sa sem tam zapojí do ich rozhovoru. Kde je Sherry? Ako náhle si pomyslím na jej meno, objaví sa pri Nathanielovi. Nath je príliš zaneprázdnený ňou, takže už nevenuje Kianovi žiadnu pozornosť.

Zrazu sa s Kianom naše pohľady stretnú a postaví sa zo sedačky. Z džínsov vytiahne krabičku cigariet a nadvihne obočie.

Ako vždy hovorím, pozvanie na cigu sa neodmieta.

Za schodiskom sú presklené dvere vedúce do záhrady, ku ktorým nás Kian vedie. Posunutím ich otvorí a nechá má prejsť ako prvú. Na ľavej strane sa nachádza altánok so svetielkami a okolo neho sú vysadené kvety. Okrem toho tu nie je nič iné iba krásna, zarovnaná tráva pokrývajúca obrovský pozemok.

Chcem si sadnúť na betón, no trošku alkoholu mi udrie do hlavy a stratím  rovnováhu.  Ruky mi vyletia do vzduchu a vykríknem. To bol zlý pád.

Kianové ruky ma zachytia tesne pred zemou a jemne ma položí, aby som si sadla.

„V pohode?" spýta sa a sadne si vedľa mňa. Pozriem do zelených očí a začnem sa smiať. Samozrejme, že som musela spadnúť a spraviť si trapas. K môjmu smiechu sa pridá aj Kianov.

Krabička s cigaretami je položená medzi Kianom a mnou. Vytiahnem odtiaľ jednu cigaretu a pozriem na Kiana, ktorý ma v ruke zapaľovač.

„Môžem?" ukážem naň.

Namiesto toho aby mi ho podal, pokrúti koliečkom a vznikne oheň, ktorý priloží k mojej cigarete. Potiahnem si, aby sa mi cigareta rozpálila a pozriem na Kiana. Spodnú peru má medzi zubami a pohľad má zabodnutý na mne.

Zapaľovač položí na krabičku cigariet a potiahne si zo svojej, už do polovice vyfajčenej cigarety. Kolená ma skrčené a ruky položené na nich. Tetovanie s ružou mi už po stí krát pritiahlo pohľad. Zrejme nikdy sa mi ešte žiadne tetovanie nepáčilo tak veľmi ako toto. Ruža nie je moc originálne tetovanie, ale na chrbte dlane je to sexy. Až moc sexy.

„Má nejaký význam?" prehovorím do ticha a ukážem na jeho ruku. Rozprestrie ju pred seba a obaja na ňu pozeráme.

„Nie." Prehovorí potichu. V jeho hlase počuť náznak smútku, takže určite niečo pre neho znamená. Ale chápem, kto som ja aby mi hovoril osobné veci? Pozriem na jeho tvár, no viac sa ho na to nepýtam. Nemala som sa to pýtať vôbec.

Pozerá niekam do diaľky v záhrade. Chvíľu sedíme v tichosti a fajčíme. Ja stále prvú cigaretu, no Kian prešiel už na ďalšiu.

„Do riti!" zanadáva, čo ma prinúti znovu k nemu stočiť pohľad. Cez okno za nami pozerá dovnútra domu.

Vidím dobre?

Na druhej strane blikajú modré a červené svetlá a vnútri sa nachádzajú dvaja policajti.

S Kianom na seba obaja pozrieme. Ja so strachom v očiach a on s hnevom. Obaja vieme, že je to zlé. Ja ešte nemám 21, takže alkohol nepripadá do úvahy a hoc oni všetci sú už dospelí, tráva na stole určite nie je niečo, za čo ich policajti pochvália.

More than enough  |SK| ✔ - EDITINGWhere stories live. Discover now