Part 24

4.2K 188 7
                                    

„Dobré ráno." Vojdem do kaviarne a pozdravím Noemi, ktorá je už prezlečená v pracovnom oblečení a stojí za pultom. Do nosa mi hneď vbije vôňa kávy, ktorú už poctivo pripravuje. Na pulte sú nachystané tri šálky ako každé ráno.

„Aj tebe." Odpovie .

„Mne nemusíš robiť kávu, dnes nejako nemám na ňu chuť." Poviem a prejdem ku nej. „Tariq tu dnes nie je?"

„Nie, včera to trochu prehnal s alkoholom a keď som ho videla, čudovala som sa, že ešte vládze stáť na nohách. Vyzeral, že každú chvíľu padne na zem a už sa nepreberie." Zachichoce sa.

„Počkať, aj ty si tam včera bola? Kianovi volal Niall, aby pre neho prišiel, pretože tiež bol až príliš opitý na to, aby sa vedel dostať domov sám, ale nevedela som, že ste tam boli aj vy ostatní. Hovoril, že iba Niall a Marcel."

„No...hej volala, teda volal mu...Niall." Noemi sa čudne zatvári a odkašle si.

„A kto všetko tam ešte bol?" vyzvedám a vytiahnem si spod pultu jeden RedBull. Keď Už nemám chuť na tú kávu, hádam mi aspoň toto udrží otvorené oči.

„No...veď vieš, partia. Ja, Niall, Marcel, Tariq a Remi, Annabel a tuším aj Filip." Povie pričom chystá kávy. Je jej niečo?

Pri spomenutí Annabel som rada, že Kian tam nebol. Teda vlastne bol, ale iba pre Nialla, takže nemala čas ho zvádzať. Nechcem hovoriť o Annabel v zlom duchu, ale už len pomyslenie na to, že niečo spolu mali ma vytáča a jednoducho ju nemôžem mať rada.

„Takže ty si bola s Kianom?" spýta sa,  no stále sa hrá so šálkami. To vyzerám tak zle, že sa na mňa nedá ani pozriem? Celý čas pozerá do zeme.

Zahmnkám a sledujem ju. „Takže..už ste oficiálne spolu?"

„Nie. Teda možno. Sama neviem." Povzdychnem si. Konečne sa Noemi otočí ku mne a pozrie do očí.

„Ja viem aký je Kian. Poznám ho už dlho a randenie nie je jeho silná stránka, asi si mu musela učarovať, keď ťa sám pozýva na rande. Ešte nikdy sa takto pri žiadnom dievčati nesnažil."

„Včera...včera mi povedal, že ma má rád. Bolo nám super, teda mne je s ním super vždy. Potom sme sa rozlúčili a ako som ti spomínala, šiel za Niallom."

„Povedal ti, že ide za Niallom?" spýta sa. V tom momente mi telo stuhne a zamračene pozriem na Noemi.

„No áno. Nie je to snáď pravda?" so zatajeným dychom čakám na jej odpoveď.

„Áno, je to pravda. Ja..sa len pýtam, pretože...som nevedela kto odviezol Nialla, vieš?" rýchlo povie a usmeje sa na mňa.

„Noemi? Stalo sa niečo?" so smiechom sa jej spýtam, pretože sa naozaj správa divne.

„Čo? Nie, čo by sa malo stať? Prosím ťa, som len zmätená, veď vieš, alkohol mi trošku vymazal pamäť." Zasmeje sa a ja s ňou. Neboj sa, to poznám.

Prejdem si dozadu do šatne a prezlečiem sa do bieleho pracovného trička. Máme tu trošku väčší zhon, keďže Tariq si teraz doma určite ešte vyspáva a nechal to iba na nás dve. Nemám čas si ani na chvíľu sadnúť, ale aspoň takto rýchlejšie uteká čas.

O druhej prichádza za nás náhrada a naša šichta končí. Obe sa prezlečieme, no ako vždy keď máme čas, pred tým než pôjdeme domov, sadneme si do zadu za kaviareň, na naše posedenie, a chvíľu kecáme.

Rýchlo si zbehnem do skladu pre ďalší RedBull a prisadnem si k Noemi. Pred ňou je znovu ďalšia káva a pri tom ako si z nej popíja, ťuká aj do mobilu.

More than enough  |SK| ✔ - EDITINGWhere stories live. Discover now