Yeni Roman

2.3K 78 4
                                    

Selamünaleyküm,

Öncelikle Hayalet Lise, 62k okuyucuyu devirmiş. Hepinize can-ı gönülden teşekkür ederim. Güzel yorumlar geliyor roman hakkında. Bu da beni mutlu ediyor tabii olarak. :)

Gelelim konumuza.

Arkadaşlar, Hayalet Serisinin ilk iki kitabını yazdım. Serisinin son halkasını yazmadan önce Gökbörü Serimin ikinci kitabını yazma kararı aldım(zaten daha önce yazacaktım ama hem içimden gelmediği için hem de sizden gelen talepler böyle olduğu için erteledim.).

Peki, yeni romanım Gökbörü ve Ertuğrul Gazi'nin konusu nedir?

Gökbörü Serisinin 2. kitabı olmakla beraber ilk kitabın sadece ön-okuma mahiyetinde birkaç bölüm ekledim ama bunun tüm bölümlerini yayınlayacağım inşallah.

Türk ve İslam toprakları, bir yandan Haçlı diğer yandan Moğol zulmü altında inlemektedir. Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi'nin kurduğu İslam Birliği parçalanmaya başlamış; Selçuklu Devleti ise gücünü kaybetmeye yüz tutmuştur. Anadolu'dan çıkan bir yiğit, obası ile birlikte Bizans sınırlarına ilerlemekte ve gelecekte tüm Türk- İslam medeniyetini birleştirecek bir devlet hayali ile yanıp tutuşmaktadır. Ona bu yolda yardımcı olacak olan ise binlerce yıldır Türk milletine zor zamanlarda yol gösteren Gökbörü olacaktır.

Tür olarak Türk tarihi/fantastik olacak. Gökbörü'nün kendisi bir nevi kurt adam gibi bir şey olduğu için zaten kurt adam romanımı seven sizler için çok büyük bir değişiklik olmayacak. Sadece 1000 yıl önce yaşamış bir kurt adamın macerasını okuyacaksınız. Roman dilimi az buz öğrenmişsinizdir; tarih kitaplarında da bu değişmez. Yani sıkıcı bir anlatım tarzından uzak duracağımı göreceksiniz. :) Yani inşallah :D

Çalışmalar kısmında en başta romanı bulabilirsiniz. Şimdilik GİRİŞ kısmını ekledim ve yeni bölüm için en az bir hafta daha beklemeniz gerekmekte. Diğer romanlarımda olduğu gibi günlük bölümler eklemeye özen göstereceğim inşallah. Bu bazen bir günde bir de olabilir, belli olmaz.Fakat şimdiden bilin.

Kapak muhtemelen hoşunuza gitmemiştir ama bilin ki geçici bir kapak. Bir sayfadan rica ettim ama onlar daha kapak yapımına başlamadığı için bir süre daha benim yaptığım kapakla idare edeceksiniz. Aslında o resimdeki kızı serinin ilk kitabı Gökbörü ve Oğuz Kağan'da kullanmak istiyorum. Kız da zaten o dönemlerin kamlarına benziyor, malum. :D

Haydi kocaman öptüm. Hikayeyi listenize eklemeyi, okumayı ve yorum yazıp, oylamayı unutmayın. Hatta eliniz değmişken bir de sosyal medya hesaplarınızda paylaşırsanız müteşekkir olurum. :)

Hayalet Lise [Hayalet Serisi #1] (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin