Pars Kara

4.4K 242 25
                                    

Selamünaleyküm,

Sevgili okuyucularım sizden özür dilerim ama bugün yeni bölüm olmayacak. Gözlerim bugün biraz fazla ağrıyor ve hali ile yazmamı olumsuz etkiliyor. Onun yerine bugün Pars Kara künyesini ekleyeceğim. İnşallah yarına kadar sizi idare eder. Pars konusunda sorunuz varsa çekinmeden sorun. :D

_______________


İsim: Pars Kara

Yaş: 30 (31 Mart )

Irk:  Bozkurt

Mahlas: Vaşak

Alanı: Tarih ve Biyolog lisansları mezunu ve doktorası var. Lise Müdürü.

Fiziksel Özellikleri: 1.80 cm. Açık kumral saç. Altın renk göz. Fit vücut. Beyaz ten.

 Beyaz ten

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Güçlü Yanları: Pratik zeka. Kendine güvenen. Disiplinli. Zeki ve akıllı. Güzel konuşma ve ikna kabiliyeti yüksek. Başkasından kolayca etkilenmeme. Planlı hareket etme. Basitliği sevmemek. Titiz. Duygu ve düşüncelerini saklamakta usta(politik). Gizemli.

Zayıf Yanları: İnsanlara karşı mesafeli(aslen soğuk). Faydacı. İnsanlara karşı nazik görünür ama içten içe onları aşağı görür, bunu belli etmez.

Özel Beceriler: Rol kesme. İstediği her şeye eninde sonunda sahip olmayı başarmak. Manipülasyon.

İlgi Alanları: Adrenalin.

Kısaca Yaşamı: Kimsesiz. Pars'ın bilinen hayat hikayesi; insan yetimhanesinde büyüdüğü ve soy mensubu olduğu tespit edilip doğaüstülerin lisesi ve üniversitesine gittiği yönündedir. Diğer soyların aksine insan soy ismini kullanır. Bunu da bastırılmış gen olması ve hangi soya mensup olduğu bilinmemesine dayandırır. Fakat şu ana kadar gördüğünüz gibi Pars, bozkurt soyundadır ve sadece numara yapmaktadır.

Dahi derecesinde zeki olduğu için tarih ve biyoloji alanlarında lisans yapmış; gene bu alanlarda yüksek lisans ve doktora tezlerini bitirmiştir. Pek bilinmez ama birkaç sene üniversitede öğretim görevlisi olduktan sonra son birkaç senedir lise'de öğretmenlik yapmaya başlamıştır. En son görev yeri Gökbörü Lisesi'dir. Ayrıca kendisi Antalya'ya inşa edilmeye başlanan Gökbörü Üniversitesi'nin de kurucusudur.

Pars Kara, gizemli ve karizmatik kişiliği ile sır küpüdür. Politik yapısı ve insanları etkileme becerisi sayesinde geniş ve güçlü bir çevre edinmiştir. Hali ile böyle donanımlı bir adamın lise öğretmenliği gibi basit bir şeyde görev alması meraklara mahsar bir konudur. :)


(değiştirdim resmi :D ama siz arzu ettiğiniz gibi hayal edin bakmayın buraya)

Hayalet Lise [Hayalet Serisi #1] (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin