Hayalet Lise - Yeni Bölüm

4K 187 12
                                    

Selamünaleyküm,

Milletçe çok zor iki gece geçirdik. Kimsenin aklının almayacağı bir çılgınlık ile burun buruna geldik. Darbe sevdalısı, demokrasi karşıtı hain bir öbek güruh aklınca darbe yapabileceğini zannetti! Türkiye'nin ve Türk halkının eski günlerdeki gibi zannetti!

Yaşı 40'ın üstü olan her Türk evladı, muhakkak 10 yılda bir yapılıp; gelenek hale gelen darbeleri yaşamıştır. Aşağı yaşta olanlar ise bu hikayeleri duyarak büyümüştür. 88 doğumlu biri olarak e-muhtıra dışında askeri müdahale ile karşılaşmadım ama ilk defa bir askeri darbe girişimi ile karşılaşmış oldum. Allah'ıma şükürler olsun ki O'nun da yardımı ile darbecilerin önünü halk olarak kesmeyi başardık! Gurur duy Türkiye'm! Allah'a şükür et Türkiye'm! 

Darbeciler ve kuklaları tez zamanda cezalandırılacaktır inşallah! Fakat unutmamak gerekir ki yalanlar ile olay yerlerine getirilen BAZI erlerimizin suçu yoktur.  Bir kısmı olan biteni anladıktan sonra teslim olmuştur; kimisi de vur emrini yerine getirmedi diye hain darbeciler tarafından vurulmuştur. Bazı darbe sever olan siviller de var maalesef. Onların yaydığı yalan yanlış çarptırma haberlere de kanmayalım!

Polis bizim, asker bizim, ülke bizim! Sahip çıkalım.

Allah'tan şehitlerimize rahmet, yaralılara şifa dilerim. Allah mekanlarını cennet etsin.

İnşallah bu olay bize göstermiştir ki Türkiye'de darbeler dönemi sonsuza kadar kapanmıştır! Ülkemi karıştırmak isteyen, destekledikleri darbeciler aracılığı ile yönetmek isteyen malum ülkeye de sesleniyorum; çok beklersin! Allah'ın izni ile yardım...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İnşallah bu olay bize göstermiştir ki Türkiye'de darbeler dönemi sonsuza kadar kapanmıştır! Ülkemi karıştırmak isteyen, destekledikleri darbeciler aracılığı ile yönetmek isteyen malum ülkeye de sesleniyorum; çok beklersin! Allah'ın izni ile yardımı ile bir daha Türk halkına pranga takamayacaksınız! Zorla kış uykusuna yatırdığınız BOZKURTLAR uyanmıştır! Tamamen kendimize bir gelelim de inşallah, bize bunları reva görenlerle de hesaplaşacağız Allah'ın izni ile!

Zalimler için yaşasın cehennem!

DİPÇE: Olan olaylar ve özel hayatımda da küçük bir aksaklık sebebi ile iki gündür güncelleme yapamadım. Gerçi siz de olan bitenden dolayı aklınıza gelmemiştir roman ama olsun. :) Aksilik olmaz ise inşallah yarın yeni bölüm ile geleceğim. Beni yalnız bırakmayın. Yorum ve oylarınız ile destekleyin zira iki gün güncellemedim diye sıralama baya bir düşmüş. :(

Hayalet Lise [Hayalet Serisi #1] (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin