Kdy odlétá?

719 67 3
                                    

- Pohled Yoongiho -

(Druhý den po návratu Nam z nemocnice)

Od rána ležím v posteli a přemýšlím. Všichni si myslí, že spím, tak se nikdo neodvažuje vejít do mého pokoje, takže mám klid. Vlastně.. Myslel jsem si to.. Někdo vyrazil moje dveře a vlítl do pokoje jak neřízená střela. Rychle jsem vylítl do sedu a podíval se na to strašidlo. Byla to celá uřícená Nam. "Co se děje?" Zděšeně jsem se koukl na to stvoření se zaschlým bahnem na sádře. Doufam, že to je jen bachno.. "Mam pro tebe dobrou zprávu.." Začala se culit a hupsla ke mě na postel. "Tak mluuuuuuv" Šťouchl jsem jí do ramene. "Got7 na týden odlítá do Japonska.." Vycenila na mě zuby. Nějak mi nedocházelo na co tím naráží. "A?" Nadzvedl jsem obočí. "Odjede i Jackson.." Ušklíbla se na mě a udělala úchylnej výraz. "Fakt?!" Vyjekl jsem nadšeně, jak dítě co dostalo hračku. Jen přikývla a začala se smát. "Ty si nějak rychle ožil.." Plácla mě přes rameno a někam zase zdrhla. Občas přemýšlím, jestli nebere nějaký drogy, protože i přes to, že má sádru je dost hyperaktivní.

Hlavou mi hned projela skvělá myšlenka. Někam bych mohl Heu pozvat a trochu zjistit něco o tom skřetovi.. Promnul jsem si ruce a šel se převléct z věcí na spaní. Musím jí najít, aby mi řekla kdy odlétá.. Vzal jsem si tepláky a volné tričko. Vyšel jsem z pokoje a okolo mě prosvištěl Taehyung nahánějící Jungkooka. Ty paka mě málem sejmuly.. Zakroutil jsem nad tím hlavou a vydal se do kuchyně. Nam má často hlad, takže by mohla být tam. 

Vešel jsem do kuchyně a naskytl se mi pohled na Jina, který okolo stolu naháněl Nam s jedním kusem šunky na hlavě a s druhým v ruce. Ta holka se naučila rychle skákat po jedné noze, takže měl Jin problém jí dohnat. "Nam?" Vyrušil jsem je dřív, než by se něco stalo. "Huh?" Otočila se na mě a zamrkala. "Kdy odlétá?" Usmál jsem se na ní. "Zítra.." Vycenila zuby, vzala kus šunky z hlavy a hodila to Jinovi na pánev, na který smažil vajíčka. "Jseš normální?!" Vykřikl a rozeběhl se k pánvičce. Nam na něj vyplázla jazyk a zřejmě šla prudit někoho jinýho. Nemusí chodit do školy, takže se nudí a furt se snaží někoho provokovat. Ikdyž si myslím, že by to v tý škole úplně v pohodě zvládla.

Posadil jsem se na gauč a pustil televizi. Odlétá zítra, takže se zítra Hea vrátí do dormu... Pozvu jí třeba na kafe.. Už dlouho jsem s ní nemluvil, protože Jackson jí furt tahal k sobě.. "Dobré ráno Šípková princezno!" Vykřikl Taehyung a skočil vedle mě. "Ty imbecile.. Málem jsi mi způsobil infarkt.." Chytl jsem se za srdce. Taehyung se na mě vyděšeně podíval. Ten jeho výraz jsem opravdu nezvládal, tak jsem vyprskl smíchy. Tae mě propálil pohledem a začal sledovat televizi. "Přepni tu hovadinu.." Otočil se na mě po chvíli. "Proč?" Nadzvedl jsem obočí. "Vážně si myslíš, že se chci koukat na soutěž o vaření?" Zamračil se na mě. Jen jsem přikývl a dál sledoval televizi. "Dej tam radši Naruta.." Vytrhl mi ovladač z ruky a přepl to. Protočil jsem očima a odešel do pokoje.


Další den...

Hned jak jsem se probudil, čekal jsem na příchod Hey v obýváku. Hned jak cvakla klika dveří, projelo mnou obrovské nadšení. "Ahooj!" Ozvalo se ode dveří. "Ahoj.." Odpověděl jsem a podíval se směrem na chodbu. Ani jsem jí nenechal si odnést věci a zastavil jsem jí na chodbě. "Nechceš zajít na kafe? Už dlouho jsme spolu jen tak nekecali.." Usmál jsem se a podrbal se ve vlasech. Chvíli přemýšlela a pak přikývla. "Jen si nahoru odnesu věci a můžeme vyrazit.." Ukázala na tašku v ruce a vydala se nahoru. Zezadu mě někdo poplácal po rameni. Otočil jsem se na tu osobu, která na mě cenila zuby. "Skvěle.." Usmála se Nam a zas se někam vypařila. Netuším, kde ta holka bere tolik energie.

Po chvilce Hea seběhla schody. "Můžeme jít.." Usmála se a šla si obout boty. Já už jsem byl dávno připravený, takže jsem jí podržel dveře ven. "Děkuju.." Vycenila zuby a vyběhla ven. Od té doby, co je s Jacksonem je taková míň retardovaná a mnohem vyspělejší. To musíme s Nam co nejrychleji napravit, ale myslím, že ten týden tady jí bude bohatě stačit.

Přišli jsme do menší kavárny, kde jsme se posadili k nejvíc schovanému stolu. Objednali jsme si Latte a nějaký menší zákusek. První jsme se bavili o Nam, o tom co se děje v dormě a tak.. Pak přišla řada na ní. "A co Jackson?" Usmál jsem se. Trošku zapřemýšlela nad položenou otázkou. "Je fajn.. Pořád ho miluju a asi bych ho už nevyměnila.." Vycenila na mě zuby. Trošku mě to ranilo u srdce, ale nic jsem nedával najevo. "Tak to je pěkný.. Ale řekl ti on někdy, že tě miluje?" Tázavě jsem nadzvedl obočí. V tu chvíli ztuhla, jak horký puding, když ho dáte do lednice. Chvíle se na mě jen dívala a bylo vidět, jak jí to šrotuje v hlavě. "Ne.." Sklopila hlavu a podívala se do stolu. "Nikdy mi to neřekl sám od sebe.. Jen když jsem mu to řekla já, tak řekl, že on mě taky.." Pořád měla sklopený pohled. "A nepřijde ti to divný?" Nahodil jsem trošku vážnější výraz. "Já nevim.." Po chvíli se na mě podívala a snažila se usmát. Nešlo jí to.

Viděl jsem, že chce něco říct, tak jsem se už na nic neptal. Jen jsem mlčky čekal. "Poslední dobou se chová divně.. Furt se mnou chce jen spát, nebo si s někým píše.." Měla v obličeji smutný výraz. Musím změnit téma. "No.. Nam se teď dost nudí, takže si o tom můžete popovídat jako holka s holkou.." Usmál jsem se a ona mi úsměv vrátila a přikývla. 

"Jdeme?" Začal jsem se zvedat. Příkývla a zvedla se taky. Pomohl jsem jí obléct bundu a vydali jsme se parkem zpátky do dormu. Chtěl jsem jít za Nam a všechno jí říct. Poslední dobou je spíš ona nejlepší kamarádka než Hea, ale potom mi došlo, že jí Hea všechno řekne sama.

Odešel jsem do svého pokoje a zavřel se. Lehl jsem se zpátky do postele a přikryl se přikrývkou. Bylo mi jedno, že jsem v oblečení. Ani mi nebyla zima, ale bylo mi takhle dobře. Nechápu, že jí to furt nedochází.. Jen jí využívá a ona jak tupá ovce dělá to, co on chce.. Hlasitě jsem si povzdechl a promnul si oči. Musím vymyslet plán, aby na to všechno přišla sama. Vlastně si za to může sama, tak si na to sama taky přijde. Jen jí trochu pomůžu. Možná trochu víc, ale na tom už nezáleží. Hlavní je, aby na to přišla včas.

  •-------------------------------------------•  

~Annyeong~

Vítejte u další části.. :d Z nějakýho neznámýho důvodu se mi tahle část líbí.. :d Po dlouhý době v tom není nic depresivního.. :d Hea už možná v blízký době zjistí, že Jackson je s ní jen kvůli jednomu.. :d Tak, jak se Nam chová v tomhle díle, se já chovám normálně, takže jsem skoro nemusela přemýšlet.. :ddd Doufám, že se tahle část líbí i Vám stejně jako mě :dd (Ego up ↑ xD)

Hrozně moc děkuju za vaše ohlasy ♥ Dál komentujte, hlasujte a uvidíme se u další části.. ♥

~사랑해❤️~

Školní výlet | BTSKde žijí příběhy. Začni objevovat