Odlet

1K 90 5
                                    

Během týdne mi přišlo potvrzení víza. Měla jsem sbaleno asi za 4 hodiny, protože mi Hea neustále něco posílala a tím mě dost zdržovala. Pořád jsem si překontrolovávala jestli mam všechno, ale pořád jsem měla ten divný pocit, že jsem něco zapomněla (myslim, že všichni známe :DD).

Kufr a další tašky jsem si položila ke schodům a začla jsem věci postupně nosit dolů. Samozřejmě bych to nebyla já kdybych nezakopla. Kutálela jsem se dolů a ani nevim jestli jsem dole byla dřív já nebo můj obrovskej kufr do kterého bych se vešla i já. Odvezla jsem ho ke dveřím a vrátila se nahoru pro ostatní věci.

U auta jsem si vzpomněla, že jsem nechala doklady a na stole. Rychle jsem utíkala zpátky do pokoje. V pokoji jsem zjistila, že jsem tam nechala i peněženku, takže je dobře, že jsem se vrátila. Mamka mi pomohla všechny věci naložit do auta a vyjely jsme na letiště. Hea mi psala, že už jsou někde v půlce cesty. Letiště je od města kde bydlím asi 2 a půl hodiny. Celou cestu jsem v autě pouštěla BTS, Exo a další skupiny a zpívala jsem co nejhlasitěji to šlo. Doma jsem ty písničky pouštěla tak často, že to už znala i mamka a zpívala semnou.

Po hodině mého 'dokonalého' koncertu v autě, mamka zastavila na benzínce a šla na záchod. Já jsem nám mezitím objednala kafe. "Až tam budete, tak mi napiš, abych věděla, že jste s Heou v pořádku." Řekla mamka, když nasedala do auta. Na to jsem jen přikývla a pokračovala dál ve zpěvu.

Když jsme dorazily na letiště, už tam čekala Hea s jejím tátou a mávali nám. Mamka zaparkovala co nejblíž ke vchodu, abych ten kufr netáhla takovou dálku. Vystoupily jsme z auta a rovnou jsme šly pro věci do kufru. Mamka mě celou dobu poučovala jak se mám a nemám chovat. "Mami už nejsem malá!" Vyjela jsem po ní a začla jsem se smát. Mamka udělala její slavnej *poker face* a začala mi podávat věci z kufru.

Když bylo všechno venku z kufru, vydaly jsme se směrem k Hee. S Heou jsme se obejmuly a rodiče si podali ruce. Mamka a Hey taťka nás doprovodili dovnitř a pak se s náma začali loučit. Když jsem mamku objímala, měla jsem slzy na krajíčku, ale hrdinsky jsem je udržela. "Doufam, že až se vrátíš nebudeš těhotná s nějakým korejcem!" Řekla mamka a já jsem se začala smát. Rodiče nám ještě naposled zamávali od dveří a pak zmizeli mezi houfem lidí.

S Heou jsme se vydaly do odbavovací zóny. Když nás odbavili, vydaly jsme se směrem k letadlu. Posadily jsme se na naše místa a obě jsme začaly pištět, protože až teď nám to všechno začalo docházet. Příběhla k nám letuška celá vyděšená, protože nevěděla co se děje. S Heou jsme se začaly smát. "Nic se neděje." Usmála jsem se na ní a ona odešla. "Prosím připoutejte se" zazněl signál a letadlo začalo startovat. "Tak a teď je před náma 13 nudných hodin" řekla Hea a nandala si sluchátka. Já jsem si na notebooku pustila Thora a ponořila se do příběhu. Když jsme se dostali do oblasti, kde bylo hodně mraků, vytáhla jsem mobil a začala fotit asi milion fotek. Při tom focení jsem si všimla, že Hea spí. To bych nebyla já kdybych jí nazačala fotit. Spala s otevřenou pusou a vypadalo to, jakoby měla vykloubenej krk. Telefon jsem si dala do kapsy a rozhodla se, že půjdu taky spát.

"Stávej kámo" mlátila do mě Hea a snažila se mě vzbudit. Když jsem otevřela oči, letadlo už stálo na letišti v Incheonu. Natěšeně jsem se zvedla a vyběhla z letadla. S Heou jsme si šly pro kufry a pak jsme šly rovnou do haly. Chvíli jsme se rozhlížely. "Támhle jsou!" V rohu stála skupinka kluků v rouškách a slunečních brýlích. Myslim, že si nás taky všimli, protože si to namířili přímo k nám.

"Tak jaká byla cesta?" Zeptal se Jimin, když jsme se posadili do auta. Vytáhla jsem telefon a ukázala mu spící Heu. "Jo cesta byla super" začala jsem se smát. Zbytek cesty se nás kluci vyptávali jak jsme se těšili a na dalších milion otázek "A jak jste se na nás těšili vy?" Přerušila je Hea. "Tae celou noc nemohl usnout.." Začal se Kookie smát. Tae celý zčervenal a nandal si kapucu, aby ho nikdo neviděl. Zbytek cesty jsme zpívali a povídali si. Po cestě jsme zastavili ve Starbucks. Namjoon objednal 7x kafe a 2x milkshake pro Taeho a Kookieho, protože kafe nepijou.

Konečně jsme dorazili k dormu. Vypadal úplně jinak, než jsem si ho představovala. Byl to docela velký dům s bílou fasádou a malou zahradou, ale nikdy bych si nemyslela, že by tam bydlel někdo jako BTS. Kluci nám pomohli odnést věci dovnitř a ukázali nám pokoj. Pokoj měl 2 zdi bílé a 2 černé. Nábytek byl bílý a postele byly černé se světle modrým povlečením. Nejlepší na tom bylo, že jsme měly svojí koupelnu.

Každá jsme si zabraly jednu skříň a začaly jsme vybalovat. Do pokoje přišel Tae. "Líbí se vám ten pokoj?" Obě jsme nadšeně přikývly. "To je dobře, protože ten pokoj byl můj." Řekl a vycenil zuby. "A kde teď spíš?" Nadzvedla jsem levé obočí. "U Kookieho." Vedle Taeho se postavil Kookie a chytil ho okolo ramen. "Holky až budete mít vybaleno, tak přijďte dolů. Jin vaří večeři." Usmál se Kookie a odvedl Taeho pryč.

------------------------------

Annyeong ^^ tenhle díl byl docela o ničem, ale do tý Korey jsem je nějak dostat musela :D Jelikož jsem letadlem nikdy neletěla, tak přesně nevim jak to tam probíhá, takže se omlouvám, jestli jsem to nějak pomotala... :D
Děkuju moc za votes a přečtení! ^^

Školní výlet | BTSWhere stories live. Discover now