Smrdí ti nohy..

694 69 2
                                    

Uběhlo už 5 týdnů a Yoongi skoro s nikým nemluvil. Jen já jsem věděla proč. Kluci měli i Comeback, ale i tak si to Yoongi vůbec neužíval. Hea tráví veškerej volnej čas u Jacksona v posteli.. Kluci mají teď spoustu koncertů, takže mám většinu času barák pro sebe. Za tu dobu jsme se začali s Denisem víc bavit, ale jen jako přátelé.

Ležela jsem na posteli v pokoji se sluchátkama v uších a Hea vedle mě dělala to samí. Slyšela jsem zvonek. „Jdeš tam?" Otočila jsem se na Heu. „Kluci otevřou.." Vycenila zuby a dál se věnovala telefonu stejně, jako já.

Najednou někdo rozrazil dveře a vletěl do pokoje jako stíhačka. Samozřejmě to nebyl Taehyung, jak by si někdo mohl myslet, ale byl to Denis. Začal skákat po pokoji jak opice po kokainu. S Heou nás to obě zaujalo natolik, že jsme si sundaly sluchátka a s nadzvedlým obočím jsme ho pozorovaly. „Opíchal jsem Taeyeon.. Mojí krásnou Taeyeooooooon.. Opíchal.. Opíchal!" Naštěstí to ten vůl řval česky, protože by to Taehyung vykvákal Baekhyunovi. S Heou jsme na něj nevěřícně koukaly a kroutily hlavama. „Ty jsi kretén.." Začala se Hea po chvíli tlemit. Ale on? Ignor. Pořád si jel to svoje a poskaloval. Někdo by to měl utnout.. Vzala jsem do ruky lampu a jebla ho tim po palici. „A je ticho.." Obě jsme si oddechly a nechaly ho tam ležet.. On se časem probudí..

„Kamo.. Ty dneska nejdeš za Jacksonem?" Hupsla jsem k Hee na postel. „Dneska maj koncert, takže ne.." Usmála se a schodila mě z postele. „Ty hajzle jeden!!" Ukázala jsem jí pěst a začala se hlasitě smát. Tím jsem probudila Denise. „Opí.." Už chtěl zase spustit, ale stihla jsem mu narvat ponožku do pusy. „Denísku.. Už to ví celej barák, takže neni nutný, abys nám to říkal znova.." Poplácala jsem ho po hlavě a lehla si na svou postel.

Sotva jsem se uvelebila, na xicht mi přiletěla oslintaná ponožka. „Fuuuuuuuuuj!" Zapištěla jsem přes celej barák. Nedivila bych se, kdybych tim způsobila infarkt klokanům v Austrálii. Odhodila jsem ponožku někam do rohu pokoje a posadila se. „Jak si vůbec dostal Taeyeon do postele? Kdyť je asi o 9 let starší.." Tázavě jsem se na něj podívala. „No párkrát jsme se potkali v baru a pak jsem jí začal kupovat panáky.. No a pak se to stalo.. U ní doma.." zamilovaně si povzdechl. Až to zjistí Baek, tak ho zbije, ale to je jeho problém. „Další na řadě je Gayoon.." Mnul si ruce a házel na sebe v zrcadle ďábelský úsměvy. „Ty jseš fakt vůl.." Hea protočila očima.

Denis si s náma ještě asi 2 hodiny povídal a pak odešel. Zřejmě za Gayoon..

Slyšela jsem zpívající sbor v mém žaludku, tak jsem se vypravila na tajemnou a nebezpečnou cestu do lednice. Nikdy nevíte, kdy vás po cestě začne nahánět Taehyung v trenkách, nebo Hobi s květináčem na hlavě řvoucí, že je kytka..

V kuchyni seděl Jin u stolu a něco dělal na tabletu. „Jestli máš hlad, tak jsem dělal nudle.." Zvedl pohled a usmál se. „Děkuju.." Usmála jsem se a vzala si porci. Jin mi naznačil abych si k němu přisedla, tak jsem mu přání splnila.

Chvíli bylo ticho a kuchyní se rozlíhalo jen moje přežvykování. „Ty víš co je Yoongimu? Už nechce ani jíst.." Jin zhasl tablet a upřeně mě sledoval. Sklopila jsem pohled. „Ne.." Zalhala jsem. „Lžeš.." Šťouchl do mě. „Jdu mu odnést jídlo.." Zvedla jsem se od stolu a uklidila po sobě prázdný talíř. „Nam.. Vim, že víš co se děje.. Zkus ho nějak povzbudit nebo tak něco.. " Prosebně se na mě podíval. Přikývla jsem a s miskou jídla jsem se vydala po schodech nahoru.

Zaklepala jsem a hned otevřela dveře, který jsem následně za sebou zavřela. „Yoongi.. Tim, že nebudeš nic jíst nic nevyřešíš.." Šla jsem k němu blíž. Zase seděl u stolu s hromadou zmuchlaných papírů. „Nemam hlad.." Zle se na mě podíval. Za to jsem mu dala herdu do zad. „Tohle sněz a pak mi řekneš, proč s nikým nekomunikuješ.." Misku jsem mu narvala až pod nos.

Chvíli mu to trvalo, ale nakonec snědl celou porci. „Tak mluv.." Pobídla jsem ho. „Mluvil jsem s Jacksonem.." Sklopil pohled. „A?" Nadzvedla jsem obočí. „Řekl mi, že sní chodí kvůli tomu, že je dobrá v posteli.." Zatnul ruce v pěst. „Třeba to řekl jen aby tě vyprovokoval.. Yoongi netrap se kvůli tomu.. Pokud Jackson říkal pravdu, tak mi ufiknu koule nůžkama na nehty." Podíval se na mě s poker facem. „To bys neudělala.." Pousmál se. „Myslíš? Můžu to zkusit na tobě pokud nebudeš jíst a bavit se s ostatníma.." Zašklebila jsem se. Zvedl ruce na znamení, že se vzdává. „No vidíš, že to jde.. A teď pojď dolů.. V televizi bude Hunger games.." Poplácala jsem ho po rameni. Zvedl se a následoval mě. Ani jsem nečekala, že ho tak snadno někam vytáhnu.

Dole už byli všichni kromě Hey, která asi volala s Jacksonem. Byli rozvalení přes 3 sedačky. Sotva jsme sešli dolů, všechny pohledy byly upřený na nás. Jin se na mě děkovně podíval a nenápadně ukázal palec nahoru. Tak nenápadně, že Taehyung zvedl palec taky a to nevěděl o co jde.

Posadili jsme se mezi ostatní a sledovali film. Hlavu jsem měla opřenou o Kookieho rameno a dá se říct, že jsem napůl spala.

Najednou dolů přilítla Hea a začala si obouvat boty. „Budu spát u Jacksona.." Mávla na nás a zmizela ven. Yoongi se začal otráveně zvedat, ale rychle jsem ho stáhla zase zpátky na gauč. Hodila jsem přes něj nohy, abych zabránila dalšímu zvedání.

„Smrdí ti nohy.." Yoongi si zacpal nos a trochu se zasmál. A to si nedělám srandu. „Co kecáš.." Hned jsem si přítáhla nohu k nosu a začala jí očuchávat jak pes. „Kdyť voní." Zamračila jsem se. „Kdyby voněly, tak by voněly trochu jinak.. Tohle je vůně.." Zvedl svojí hnátu a narval mi jí do xichtu. „Fuuuuj! Kdy sis naposled myl nohy?! Dej tu hnátu dolů!" Hodila jsem po něm polštář, protože bych se tam jinak asi zadusila a spadla na zem. Takovej pach jsem v životě nezažila. „Tohle je vůně známého rappera, tak tu nedělej, že to smrdí.." Dal nos namyšleně nahoru. Nahodila jsem svůj výraz *Neser mě, nebo tě jebnu hrncem po hlavě* a propalovala ho pohledem. Yoongi chvíli držel poker face, ale pak vybuchl smíchy. Konečně po několika týdnech..

•-------------------------------------------•

~Annyeong~
Vítejte u další části, kterou jsem napsala docela rychle, jelikož u minulý části bylo 10 hlasů, tak mě to hrozně natchlo.. :d Co si myslíte o Jacksonovi? A bude už Yoongi v pohodě? :d

Jak v minulé části bylo to o tý Kate, tak pokud si její popis vzal někdo osobně, tak se omlouvám, ale nebylo to proti někomu myšlený.. Sama nejsem hubená jak modelka a mam akné, takže asi tak 😄

Děkuju moc za vaše ohlasy.. Hlasujte, komentujte a uvidíme se u další části.. ❤️

~사랑해❤️~

Školní výlet | BTSWhere stories live. Discover now