3. den

1.9K 125 5
                                    

Rozletěly se dveře od chatky. Natka, která snídala se tak lekla, že nadskočila. "Holky ještě spí?" Řekl zadejchaně Alex. "Jo spí, ale jestli je chceš vzbudit, tak si vem brnění a nějakou zbraň" Odpověděla Kačka, která seděla vedle Natky. Alex opatrně otevřel dveře a do škvíry strčil hlavu. "Vstávejte!!" Zařval, že to museli slyšet na druhý straně areálu. Hea se nasraně otočila a hodila po něm polštář. Alex polštář zvedl a používal ho jako štít. Opatrně vlezl do pokoje a zavřel dveře. "Holky, nechci vás rušit při vašem spánku, ale do kempu přijeli zajímaví hosté."... "Pokud to neni Suga tak mě nebuď!" Řekla Hea rozespale. "No právě... " Řekl Alex potichu. V tu chvíli mi to došlo. Sundala jsem škrabošku na spaní a podívala jsem se na něj s nadzvedlým obočím. "Jak myslíš to tvoje: no právě?" "Se podívejte z okna na to černý auto." Vyskočila jsem z postele a utíkala k oknu. V tu chvíli jsem skočila na Heu, ať okamžitě vstává. "Nešahej na mě!" Zakřičela a dala mi ránu do hlavy. "Hele nechci, aby mě Taehyung viděl s boulí na hlavě tak mě nemlať!" Zakřičela jsem na ní. Hee došlo, o co asi jde a schodila mě na zem. Sedla si na postel a sundala si škrabošku. "Proč mam pocit, že jsou tu BTS?" Řekla nechápavě. Alex se na ní s úsměvem podíval a nic neříkal. "To si děláš prdel!" Vykřikla a utíkala se převlíknout. Rychle si vyčistila zuby, namalovala se a učesala se. Já už jsem byla připravená. Všichni 3 jsme vyšli z chatky a nenápadně jsme šli okolo auta jako, že se jdeme jenom projít. Samozřejmě Hea dělala ty její vtipný nenápadný držky jako obvykle. V tu chvíli jsme je viděly a s Heou jsme si navzájem zakryly pusy, aby jsme nazačaly pištět. Chvíli jsme je pozorovali kam jdou, aby jsme zjistili kde maj chatku. Jejich chatka byla asi tak 100m od naší. Pak jsme se vrátili k nám a Alex nám pomohl udělat oběd. Dělali jsme sushi, protože jsem na něj měla hroznou chuť. Dojedli jsme oběd a utíkali jsme na sraz. Učitelka na nás zase naštvaně koukala, že jdeme pozdě, ale nás to nijak netrápilo. "Tak a můžeme jít." Řekla učitelka a celá třída se vydala k východu z areálu. Všichni si povídali o tom, co měli k obědu. Jen my s Heou jsme vymejšlely jak se nenápadně seznámit s Taem a Sugou. Alex náš rozhovor chvíli poslouchal a pak dostal nápad. "Tak si jděte večer nenápadně "zaběhat" okolo jejich chatky a když si vás všimnou, tak budete dělat jakože nejste fanynky a na něco se jich zeptáte." Nasraně jsem se na něj podívala a řekla jsem: "A jseš ty normální? My nejsme žádný fanynky, my jsme jejich budoucí manželky!" Hodila jsem si vlasy zasebe a zvedla nos nahoru. To jsem neměla dělat, protože jsem cejtila velice známý pach jedné osoby. Štouchla jsem do Hey a udělala pohyb nosem, že něco cejtim. Jí to došlo a dostala záchvat smíchu.

Došli jsme do lanového centra. Když každý z nás celé lanové centrum prolezl, pán který to vedl nám nebídl, jestli nechceme jít na velkou houpačku. Houpačka byla asi 10m vysoká a měli jsme se rozběhnout a skočit dolů, aby jsme se zhoupli. Všechny holky kromě mě a Hey to odmítly. My se hrneme do všeho. Všechno se má přece zkusit. V tu chvíli jsem si vzpomněla na Alexe a houpačku. Utahovala jsem si z něj, že se tam zase zasekne. Hea se jenom smála. On na tu houpačku šel i přes moje pošklebky a všechno proběhlo v pořádku. Pak jsme zašli na večeři do pizzerie, která byla hned u lanového centra. Bylo sice brzo na večeři, protože bylo teprv 16 hodin, ale i tak jsme si každá s Heou obědnaly jednu pizzu. Všichni jídlo rychle snědli a začali si připravovat k návratu do areálu.

Do areálu jsme přišli okolo 17. hodiny. S Heou jsme rychle zapluly do pokoje a promejšlely Alexovo plán. Nakonec to byl docela dobrý nápad a promýšlely jsme jak přesně to uděláme. Začaly jsme vybírat outfity na běhání. Už jenom představa, že my dvě běháme byla vtipná, ale i tak jsme si veřily, že to zvládneme. Hea si udělala drdol a já culík. Byly jsme připravené vyběhnout, ale čekaly jsme až se aspoň trochu setmí. Asi v 19:30 jsme se vyplížily z chatky, aby nás holky neviděly. Akorát by se nám smály, že zrovna my dvě líný prasata chceme běhat. Šly jsme rychlou chůzí a když jsme se začaly přibližovat k jejich chatce, jsme se obě rozeběhly. Musel na nás být hrozně vtipný pohled, ale nás to nijak netrápilo. Když jsme probíhaly okolo jejich chatky, V zrovna seděl na verandě. Koukl se na nás a usmál se. Byla jsem tím úsměvem tak omráčená, že jsem zakopla o vlastní nohu a hodila jsem držku. Hea dostala záchvat smíchu a začala se válet po zemi. V se snažl nesmát a tvářil se vážně. Přiběhl k nám a pomáhal mi na nohy. Najednou jsem si všimla červené skvrny na koleni. Měla jsem sedřený koleno a pěkně to pálelo. Taemu už se nechtělo smát a houkl na Heu ať se nesměje. Začal na ní mluvit korejsky a ta jenom vyděšeně koukala. Jelikož jsem se učila korejštinu, tak jsem mu pár slov rozuměla a pochopila jsem, že se ptá kde máme chatku. Ukázala jsem prstem na naší chatku. Tae mě vzal do náruče a zakřičel na Heu "Let's go" jeho vtipnou angličtinou. Vydali jsme se na cestu. V půlce cesty jsme slyšeli Jina jak něco nadává. Tae si jenom něco zamumlal pro sebe a šli jsme dál.

Když jsme došli do chatky, Tae mě položil na postel a snažil se korejsko-anglicky zeptat, kde máme lékárničku. Hea prohledala kufr a našla dezinfekci a náplasti. Na koleno mi napatlal tunu peroxidu. Myslela jsem, že umřu bolestí. Pak ránu zalepil poníkovou náplastí, protože Hea u sebe jinou neměla. Pak se anglicky zeptal jak se jmenujeme. Obě jsme se představily. Když se chtěl představit, skočila jsem mu do řeči a řekla jsem, že ho moc dobře známe. On se vykuleně podíval a vycenil zuby. Chvíli mlčel a rozhlížel se po pokoji. Pohled se mu zastavil na stole, kde bylo položený sushi. Koukl na mě, pak na Heu a pak zase na sushi. Obě jsme pochopily, že má asi hlad. Korejsky jsem mu řekla Dobrou chuť a začala jsem se smát. On se rozeběhl ke stolu a začal do sebe to sushi házet jak kdyby to byly nějaký bonbóny. Když se najedl, koukl na nás a zeptal se jestli umíme korejsky. Musím přiznat, že se zeptal docela brzo. Já jsem mu přes překladač řekla, že se učim korejsky a snažim se učit i Heu. On se nadšeně podíval a do překladače napsal, jestli zítra budeme mít čas, že by vzal Kookieho a naučili by nás korejsky. Hea se uraženě podívala a řekla, že chce aby jí učil Suga. Tae se začal smát a snažil se jí anglicky říct, že se pokusí to zařídit. Pak nás obejmul a vrátil se k němu do chatky. Když byl dostatečně daleko, začly jsme s Heou šíleně pištět a skákat po postely. Pak jsme se šly postupně vysprchovat a pak spát.

Školní výlet | BTSWhere stories live. Discover now