Nechápu to.

719 67 5
                                    

- Pohled Nam -

Celé dny dělám hovadiny, ale každý večer jsem v depresích. Ono to u mě neni nic nového ani zajímavého, ale z nějakého důvodu jsem se v dormě necítila dobře. Měla jsem divný pocit a ani nevím, z čeho ty deprese jsou, ale vždycky tomu podlehnu.

Začala jsem si balit věci. Na pár dní budu bydlet u Taa. Potřebuju si odpočinout od všeho a od všech. „Ty se stěhuješ?" Yoongi stál vykuleně ve futrech. „Ne.. Jen si putřebuju na pár dní odpočinout.. Budu u Taa." Usmála jsem se a pokračovala ve skládání věcí do tašky. Yoongi zavřel dveře a posadil se vedle mě na zem. „Nam, děje se něco.." Položil mi ruku na rameno. „No.. Ne.." Falešně jsem se usmála. „Lžeš.." Zamumlal a zamračil se. „Z neznámého důvodu na mě jdou každý večer deprese.." Zapla jsem tašku a postavila se. Yoongi na mě zůstal upřeně koukat. „Nechápu to." Zvedl se taky. „Co nechápeš?" Nadzvedla jsem obočí. „Přes den jsi úplně v pohodě.." Nechápavě se na mě podíval. „Já vim.. Asi na mě dolejhá všechno, co se stalo s Jiminem a tak.." Rozcuchala jsem mu vlasy a vydala se i s taškou dolů.

„Budeš mi chybět.." Zamumlal Yoongi a objal mě. „Ty mě taky.. Kdyžtak to ostatním řekni.." Odtáhla jsem se a nakonec mu zamávala. Venku na mě už čekal v autě Tao. S úsměvem jsem nastoupila. „Ahoj.." Připoutala jsem se a hodila tašku dozadu. „Ahoj.." Usmál se a rozjel se.

„Co budeme dělat?" Navázala jsem konverzaci. „Dnes pořádáme menší večírek.. Bude tam Baek, Chan a kluci z Astro.." Usmál se a dál se věnoval řízení. „Dobře.." S úsměvem jsem zapla telefon a koukla se na upozornění, kterých nebylo málo.

„Pomůžeš mi s přípravama?" Tao zalezl do kuchyně s igelitkama v ruce. „Jo.. Jen si odnesu věci do pokoje.." Ukázala jsem na tašku a odnesla si věci do pokoje pro hosty. Převlékla jsem se do šedých tepláků a volné mikiny přes hlavu.

Přišla jsem do kuchyně za Taem a pomohla mu s přípravou menšího pohoštění a nějakého toho alkoholu, ale bylo toho málo. Vlastně ani nemam v plánu něco pít. Když bylo vše připravené, tepláky jsem vyměnila za roztrhané kalhoty a mikinu jsem si nechala. Vlasy jsem si nechala rozpuštěné, ale trochu jsem je rozčesala. Tao si vzal kalhoty a dlouhé tričko. Sedli jsme si do obýváku a čekali na příchod ostatních.

Na chodbě jsem slyšela hlasy. Rozeběhla jsem se ke dveřím a otevřela dveře. Za dveřma stál Baek a Chan. „Ahoooj!" Nadšeně jsem vyjekla a oba je obejmula. „Ahooj.." Oba pozdravili a začali se smát. Pozvala jsem je dovnitř a oba se usadili na volný gauč. Sedla jsem si zpátky vedle Taa.

Chvíli jsme si povídali, ale vyrušil nás zvuk zvonku. Tao se zvedl a šel otevřít. Kluky z Astra jsem neznala, takže jsem tam jen mlčky seděla a cházela vtipný pohledy na Chana a Baeka. Do místnosti vlítla banda šesti vysmátých kluků. Sedli si všude, kde to šlo a Tao nás představil.

Vedle mě si z jedný strany sedl SanHa a z druhý EunWoo. Celý večer jsme se bavili a alkoholu se napil akorát Baek s JinJinem a Rockym. EunWoo si pak odsedl k Binovi a já tam zůstala sama se Sanhem. Bylo mi s ním dobře a dokonce jsem i zapomněla na Jimina a Taehyunga. „Slyšel jsem, že jsi chodila s Taehyungem.." Usmál se SanHa. „Chození bych tomu neříkala, protože semnou chodil jen kvůli sázce s Jiminem." Sklopila jsem pohled. Vážně musel vytáhnout tohle?.. „Aha.." Zamrmlal a podrbal se ve vlasech.

Kluci okolo půlnoci začali odcházet. Se Sanhem jsme si vyměnili telefonní čísla. „Doufam, že se ještě uvidíme.." Usmál se a pevně mě objal. „Já taky.." Byla jsem červená jak rajče, takže jsem mu hlavu schovala do hrudi. Snad si toho nikdo nevšiml.

Naposled jsem jim zamávala a pak všichni odešli. „Díky za super večer!" Vyjekla jsem a skočila Taovi okolo krku. „Nemáš zač.." Zasmál se a odtáhl se. „Sanha se ti líbí, viď?" Šťouchl mě do ramene. Sklopila jsem pohled a začala se červenat. „Takže Jo.." Tao se začal smát. Nafoukla jsem tváře a dělala uraženou. Mě se nikdo smát nebude.

Dala jsem si rychlou sprchu a šla jsem spát. Dneska jsem vyjímečně usnula bez problémů.

Ráno..

Vzbudila mě krásná vůně, která šla z kuchyně. Promnula jsem si oči a zvedla se do sedu. Chvíli jsem tupě zírala do zdi, ale nakonec jsem se zvedla a šla do kuchyně.

„Dobré ráno.." Posadila jsem se na židli a zívla si. „Dobré.." Usmál se Tao a dal na stůl 2 talíře s palačinkama. Rozzářily se mi oči a hned jsem se pustila do jídla a Tao taky. „SanHa o tobě mluvil skoro celou noc.." Tao se na mě úchylně zasmál. „Jak to víš?" Nadzvedla jsem obočí. „Psal mi JinJin.." Že mě to nenapadlo.. „Tak to Jo.." Zakřenila jsem se a odnesla prázdný talíř do dřezu.

Odcupitala jsem zpět do pokoje a odemkla telefon. Jako první na mě vyskočila zpráva od SanHa.

Dobré ráno.. Nechceš někam zajít na oběd? :)

Ani na chvíli jsem nezaváhala a hned odepsala.

Dobré ráno.. Jo klidně.. ^^

Odhodila jsem telefon na postel a šla rovnou do koupelny. Umyla jsem si hlavu a hned jí usušila fénem. Namalovala jsem se, abych pak nemusela tolik spěchat a zalezla znova do postele.

Koukala jsem de do stropu a furt se usmívala jak sluníčko. Vlastně jsem ani o ničem nepřemýšlela. Jen jsem se prostě usmívala jak debil.

Blížilo se poledne, tak jsem si vzala černé kalhoty s vysokým pasem a do nich nastrkala bílou košili s dlouhým rukávem. Do kapsy jsem si dala telefon a do ruky peněženku. Obula jsem si černé conversky a vyběhla ven k výtahu. Zavolala jsem na Taa, že nevím, kdy se vrátím a jela dolů.

„Ahoj.." Navzájem jsme se pozdravili a SanHa mě objal. Otevřel mi dveře od auta a já poděkovala a posadila se. Přijeli jsme k menší restauraci. SanHa mi otevřel dveře a šli jsme dovnitř. Posadili jsme se ke stolu pro dva a objednali si jídlo. Objednala jsem si Lososa a SanHa krevety.

Tohle odpoledne jsem si dost užila. Dost jsem se odreagovala a celkově se uvolnila. „Tak Ahoj.." SanHa mě objal a odjel. Zamávala jsem mu a šla do domu.

Tao samozřejmě zbytek dne vyzvídal. Nic jsem mu neřekla. Jsem moc hodná, já vím..

•-----------------------------------------•

~Annyeong~
Vítejte u další části.. :d Do příběhu se nám přimotali Astro.. Sanhovi je sice myslim 17, ale v příběhu mu je 20.. :d Příští část bude asi z pohledu Hey a bude to hooodně zajímavý.. :dd

Doufam, že se vám část líbila.. ❤️ Hlasujte, komentujte a uvidíme se u další části... ❤️

~사랑해❤️~

Školní výlet | BTSOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz