Nikam nejdu!

686 73 3
                                    

Ráno jsem se vzbudila s nepříjemným pocitem zimy. Pomalu jsem otevřela oči a viděla vedle sebe Taeho obmotanýho v peřině. To si dělá prdel? Sledovala jsem ho asi 5 minut s poker facem, než jsem se rozhodla mu peřinu vzít. "Co děláš?!" Vykřikl Tae, když jsem se přikryla. "Byla mi zima.." Šepla jsem a odvrátila pohled. "Tak si máš vzít druhou peřinu a ne mě budit.." Propálil mě pohledem a šel směrem do koupelny. Zůstala jsem tupě zírat před sebe s nadzvedlým obočím. Nechápu co mu je a zjišťovat to nehodlám. Otočila jsem se na druhou stranu a znova jsem usla.

"Nam?" Vzbudilo mě šimrání na rameni. "Hmmm?" Zamručela jsem. "Omlouvám se za moje chování.." Objal mě Tae a políbil mě na čelo. "V pohodě.." Zamumlala jsem a dál jsem si nevšímala jeho přítomnosti, protože mě nikdo budit nebude.

"A teď vstávej!" Zakřičel Tae a začal skákat po posteli, jak na trampolíně. "Nech mě spát.." Zamumlala jsem do polštáře a přikryla jsem si hlavu. "Jdem na nákupy.." Přestal skákat a sedl si vedle mě. To mě hned probralo. Utíkala jsem do koupelny a během 10ti minut, jsem stála nastoupená před dveřma, aniž bych věděla kolik je hodin. Tae na mě zíral jak na svatej obrázek a absolutně nechápal. "Jedeme až za 2 hodiny.." Podrbal se ve vlasech a začal se smát.

Nadzvedla jsem obočí a chvíli jsem na něj koukala. "V tom případě jdu ještě spát.." Padla jsem břichem na postel a zabořila hlavu do polštáře. "Pojď se aspoň najíst.." Hladil mě Tae po vlasech. "Tak mě odnes.." Zavrčela jsem. "Jak chceš.." Chytil mě za nohy a přehodil si mě přes rameno jak pytel brambor.

Po cestě jsme potkali Heu a kluky, kteří se k nám přidali. "Dobré ráno.." Zamávala jsem jim. "Dobré ráno." Řekli sborově. Hea s Kookiem celou cestu do jídelny dělali hovadiny a soutěžili, kdo dá výš nohu. Samozřejmě když se Hea snažila vyšvihnout nohu výš než Kookie, kopla mě do hlavy. "Magore.." Bouchla jsem do ní rukou. Hea vycenila zuby a schovala se za Hobiho. "Chovejte se normálně.." Sprdnul je Namjoon.

Když jsme konečně došli do jídelny, všichni lidé co tam byli upřeli své pohledy na nás. Není divu, když tam přijde banda debilů. Usadili jsme se k největšímu stolu a postupně jsme si chodili pro snídani, která byla v podobě švédských stolů. 

Po snídani jsme se šli připravit. Vlastně.. ostaní se šli připravit, já jsem byla už dávno hotová, protože prostě Taehyung. Nakonec jsem se stejně převlíkla a vzala jsem si Taeho šedou mikinu, bílé triko a černý roztrhaný kalhoty.

Jakmile byli všichni připravení, naskládali jsme se do auta jak sardinky a vyrazili jsme na cestu. V obchodě jsme se rozdělili a každý navštívil svůj oblíbený obchod. Já jsem si nakonec koupila jen bílou mikinu od Stussy a mikinu Adidas. Nákupy jsme zakončili obědem v KFC a pak jsme se vrátili zpátky na hotel.

Zbytek dnešního dne a zítřka jsme se jen váleli a užívali si volna. Nakonec jsme se zase vrátili do Seoulu.


Den po návratu z Taegu

Holky vstávejte! Začal Jin mlátit vařečkou do hrnce. To neměl dělat, protože na něj hned letěla Hey smradlavá ponožka, 2 polštáře a Jiminovo spocený trenky, který se neznámým způsobem objevily v našem pokoji. "Nikam nejdu!" Zařvala Hea. "Holky.. máte školu korejštiny.." Řekl naštvaně Jin a házel po nás nasraný výrazy. "No jo.." Zamumlala jsem do polštáře a začala jsem se společně s Heou připravovat.

----------

"Díky za odvoz.." Mávly jsme na Jina a šli jsme směrem ke vchodu. Namířili jsme si to rovnou do naší třídy. Na Hey místě seděl nějakej kluk. "To si dělá prdel ne?!" Zařvala Hea přes celou třídu. Jelikož jsme tam byli jediný Češky, tak nám nikdo nerozuměl a všichni se na Heu vystrašeně podívali. Sedla jsem si na místo vedle toho kluka. Chtěla jsem mu slušně vysvětlit, že to místo je obsazený, ale Hea mě předběhla. "Hele nevim co jseš jako zač, ale tohle místo je rozhodně obsazený a sedim tady já, takže okamžitě vypadni!" Začala na něj Hea křičet korejsko - anglicko - česky. Ten kluk jen nadzvedl obočí. "Mohla jsi to říct normálně a né se hned vztekat.." Mrkl na ní a šel si sednout jinam. "To je čech?" Hea se na mě zaraženě podívala. "Asi jo.." Usmála jsem se na ní a začala jsem si připravovat věci na hodinu.

Po vyučování jsme vyběhly ven a pohledem hledaly Jinovo auto. "Ještě tu není.." Hea kopla do nějakýho šutru co se tam válel. "Auuuuuuuuuuuuuuuuuu" Zaječela na celou ulici a chytla se za ukopnutý palec. "Ty jseš blbá.." Začala jsem si jí smát. "Svině.." Strčila do mě. "Na koho čekáte?" Přišel za náma ten kluk. "To je snad jedno ne? Radši se představ.." Vyjela po něm hned Hea. "Jsem Denis a vy?" Mile se usmál. "Já jsem Nam a tohle je Hea.." Ukázala jsem na retarda vedle ně. "A čekáme na odvoz.." Úsměv jsem mu vrátila a loktem jsem šťouchla do Hey, která ho neustále propalovala pohledem. "Ty jsi tu u rodiny?" Prolomila jsem panující ticho. "Jsem výměnný student.." Pokrčil rameny. "Dáte mi vaše čísla?" Vytáhl z kapsy telefon. Hned jsem mu ho vzala a napsala mu tam moje i Hey číslo. "Děkuju.. A ahoj.." Mávl na nás a odešel pryč.

Po chvíli přijel Jin a odvezl nás do dormu. Po cestě málem přejel nějakou babičku, která zrovna přecházela silnici, ale jelikož se přes přední okýnko rozmázl holub, tak udělal smyk a zastavil. "Co bude k obědu?" To bylo jediný, co jsme slyšeli, když jsme vešli dovnitř. 

Jin zmizel v kuchyni a my s Heou jsme se vydaly do pokoje, kde jsme začaly promýšlet náš ďábelskej plán.

"Kamo takže místo Yoongiho, do toho plánu dáme Taeho a Jimina.." S heou jsme na sebe házely naše spiklenecký pohledy a smály jsme se jak retardi. "Tak já zaběhnu koupit prášky na spaní a ty mezitim zařídíš, aby Tae s Jiminem nešli na trénink.." Mrkla jsem na Heou a šla jsem se obléct.

Mávla jsem na kluky a šla jsem do lékárny. "Dobrý den.." Mile jsem se usmála na lékárnici. "Dobrý den, co si přejete?" Vrátila mi úsměv. "Prosím jedny prášky na spaní.." Zaplatila jsem to a šla zpátky do dormu. Kluci už byli pryč a Hea s Jiminem a Taem seděli na gauči. "Dáte si něco k pití?" Usmála jsem se na ně, když jsem vešla do obýváku. "Jo klidně.." Všichni 3 přikyvovali. Vzala jsem 4 hrníčky se jmény a udělala 4 čaje. Do Taeho a Jiminova čaje jsem přimíchala prášky na spaní. Nechala jsem to rozpustit a na tácku jsem pití odnesla do obýváku.

Všichni to rychle vypili a s Heou jsme si plácly. Kluci se nechápavě podívali a byla na nich vidět mírná únava. "Přístě, až si budete vymýšlet sázky, si to víc promyslete.." Usmála jsem se na ně, než padli do hlubokého spánku. Na nic jsme nečekaly a daly jsme je k sobě, aby to vypadalo, že se objímají a spí spolu. Hned jsme to nafotily. Pak jsme jim propletly prsty a Jiminovy rty přitiskly na Taeho čelo. Znova jsme to vyfotily a fotky jsme daly na Twitter.

"Možná nás vyhodí z práce, ale ze mě nikdo debila dělat nebude.." Usmála jsem se na Heu a odešly jsme do svého pokoje.


•-------------------------------------------•

~Annyeong~
Je tu další nudná část... Bohužel se v příběhu nějaká ta nudná část objevit musí, protože tam taky nemůže furt bejt jenom nějaká akce.. :d  Omlouvám se, že dlouho nevyšla část, ale z osobních důvodů jsem opravdu neměla náladu psát.. c: 

Do příběhu mám ještě tolik nápadů, že začínám mít pocit, že to bude mít tak 70 částí o.o

Děkuju moc za čtení, komentáře a votes, protože mám potom větší chuť psát.. ♥

~사랑해❤️~

Školní výlet | BTSKde žijí příběhy. Začni objevovat