Není co řešit.

673 67 10
                                    

- Pohled Nam -

Ze zdola byl slyšet hluk. „Kluci se vrátili.." Otočila jsem se na Heu a přikývla jsem. „Jdem dolů?" Usmála jsem se na ní. „Asi Jo.." Hea se začala zvedat a já s ní.

Po cestě dolů se k nám přidal i Kookie. „Kdyžtak se vás zastanu.." Zašeptal mi do ucha a usmál se na nás.

„Ahoj.." Všichni 3 jsme pozdravili a tím jsme upoutali pozornost ostatních. „Ahoj." Pozdravili kluci chladně. „Holky pojďte si sednout.." Zavolal Namjoon z obýváku. Ostatní odešli do svých pokojů, kromě Kookieho, který se posadil na schody, aby všechno slyšel.

„Nam proč jste nafotily ty fotky a daly je na Twitter? Moc dobře jste viděly, jak to vypadá, když to začnou řešit fanynky a ještě hůř média.." Hea mu chtěla něco říct, ale předběhla jsem jí. „Namjoone Heu do toho netahej.. Ona za nic nemůže.." Namjoon přikývl a ikdyž nechtěla, nakonec odešla do pokoje. Podívala jsem se na Namjoona a ten mi naznačil, ať spustim. „Myslim, že si moc dobře pamatuješ ten den, kdy jsem začala chodit s Taem.." Jen přikývl a dál poslouchal. „Nejmenovaná osoba mi řekla, že mě Tae nemiluje a že je semnou jen kvůli tomu, že se vsadil s Jiminem, kdo mě první sbalí.. Jelikož jsem se přesdvědčila o tom, že je to pravda, tak jsem se rozhodla jim pomstít touto formou..." Jelikož se mi to špatně říkalo, protože já jsem Taeho opravdu milovala, tak mi i ukápla slza.

„Počkat počkat.. tim pádem to mění situaci.. Pokud se ti dva volové opravdu vsadili, tak není co řešit a promluvím s Hitmanem.." Přikývla jsem a mírně se usmála. „Já jí o tý sázce řekl.. Popravdě.. Chtěli mě do tý sázky zatáhnout taky, ale odmítl jsem to.." Přiběhl Kookie a posadil se vedle mě.

„V tom případě neni co řešit.." Usmál se Namjoon a odešel. „Děkuju.." Objala jsem Kookieho. „Neděkuj.. Hlavní je, že vás nevyhodí.." Usmál se Kookie a pochvíli se odtáhl z mého sevření.

Chvíli jsme si povídali, ale pak nás vyrušily dvě osoby, které si sedly naproti nám. „Nam omlouváme se.." Jimin s Taem nahodily smutný výrazy. „Promiňte, ale s váma dvouma." ukázala jsem na ně prstem. „Už si nemám co říct.." Sladce jsem se usmála a opustila jsem místnost..

„Nam počkej.." rozeběhl se zamnou Jimin a chytil mě za ruku. „Pust mě!" Zařvala jsem na něj a vyprostila se z jeho sevření. „Příště první přemejšlej, než něco uděláš.. Dost si mě zklamal.. Prostě si mě nevšimej.." Otočila jsem se a odešla do svýho pokoje.

Barákem se ozval hlasitý zvuk zvonku. „Jdu otevřít!" Ozvalo se z chodby. Podle hlasu to byl Yoongi. Já i Hea jsme hrozně zvědavý, takže jsme se proplížily ke schodům a koukaly jsme, kdo to přišel. „Jackson!" Chtěli jsme obě zakřičet, ale navzájem jsme si zakryly pusy a hned na to jsme dostaly záchvat smíchu. Než jsme stačily někam zmizet, Jackson s Yoongim vyběhli schody a málem o nás zakopli. „Že vás to šmírování baví.." Protočil Yoongi očima a začal se smát. Než zabouchli dveře od pokoje, Jackson mrknul na Heu a ta se na místě skoro roztekla. To vysvětluje to, proč jsme tam pak ještě 10 minut seděly na podlaze. Hea byla červená až na prdeli a byla v úplným tranzu. Já jsem na ní nechápavě koukala a měla jsem co dělat, abych tam nevybuchla smíchy.

Už jsem se zvedala, že si půjdu dát něco k jídlu, ale okolo prošel Taehyung a zastavil se. „Můžem si promluvit?" Podíval se na mě. „Ne němůžeme." Odcekla jsem a začala jsem zvedat Heu, která byla pořád v šoku. Nechápu co jí na něm tak uchvátilo. „Tak mi aspoň řekni, jestli spolu ještě jsme nebo ne.." Sklopil pohled k zemi. „Děláš si ze mě fakt už prdel?" Nadzvedla jsem obočí. „Kamo klid.." Zašeptala Hea, která tupě zírala na dveře od Yoongiho pokoje. „Takže to mam brát jako ne?" Podíval se tázavě Taehyung. „Přesně tak.." Propálila jsem ho pohledem. Zatvářil se ublíženě a odešel dolů.

Jelikož se Hea od tamtud nechtěla hnout, chytla jsem jí za nohu a táhla jí do pokoje. Bohužel se po cestě bouchla do hlavy o dveře, ale to už je vedlejší. Aspoň jí to vzpamatovalo.

„Kamo jseš v pohodě?" Posadila jsem jí na postel. „Kamo já jsem v prdeli." Svalila se na postel a zarytě koukala do stropu. „Proč?" Tvářila jsem se trochu nechápavě. „Kamo ja to nechápu.. Já miluju Yoongiho, ale nevim jestli i on mě, nebo jestli mě bere jako nejlepší kamarádku.. A teď najednou se objevil Jackson.. A.. Chápeš ne.." hlasitě polkla. „Kamo tak ty jsi jinej typek.. Jenom ty se dokážeš zamilovat do dvou kluků najednou.." Plácla jsem se do čela a hned na to mě propálila pohledem. „Ty máš co říkat.." Zakroutila hlavou. Nahodila jsem *Wtf * výraz a čekala, co z ní zas vypadne. „Ty ses zamilovala do Taehyunga, pak si chtěla Taa, než jsi zjistila, že je tvůj bratr a ještě tu je Chanyeol.. A řekla bych, že se ti líbí i Denis, protože s ním nějak moc navazuješ konverzaci.." Ušklíbla se na mě a myslela si, že mě tim odrovnala. „Tae už ne, Tao je bratr, Chanyeol.. Toho nemam prověřenýho a Denise znám několik hodin a nepřipadá v úvahu.." Začala jsem se jí smát. „Drž hubu.." otočila se ke mě zády a začala se tlemit, abych jí neslyšela. „Ty jseš dement.." Plácla jsem jí přes prdel a rychle jsem skočila na svojí postel. „Ty hajzle!" Zařvala na mě a chtěla mě začít nahánět. Naštěstí jsem jí trefila polštářem do hlavy a ona se složila na zem. Totálně jsem vybuchla smíchy a rychle opustila pokoj, aby mě ta holka nezabila.

Šla jdem po schodech dolů a uslyšela jsem za sebou dupání a funění nasranýho hrocha. Otočila jsem se a naskytl se mi pohled na Heu, která se po mě sápe. Když procházela okolo Yoongiho pokoje, někdo otevřel dveře a sejmul jí do hlavy. Chudák se tam skácela na zem. To už jsem nevydržela a vybuchla jsem smíchy. Jackson s Yoongim jí začali propleskávat, aby se probrala.

Když otevřela oči a viděla je, jak na ní oba koukaj, tak to s ní švihlo znova, se slovy.: „Já jsem v nebi?"

Moje plíce byly k prasknutí, protože takhle jsem se už dlouho nenasmála. Kluci odnesli Heu do pokoje a opečovávali jí tam. Já jsem šla zatím pomoct Jinovi s večeří.

„Kde máš Heu?" Opřel se o linku, když bylo jídlo hotové. „Ta je teď v nebi.." Usmála jsem se na něj. „Co že?! Co se jí stalo?!" Vyděšeně se na mě podíval. „Trošku sebou švihla o zem a teď se o ní stará Yoongi s Jacksonem, takže je jako v nebi.." Jin si oddechl. „Takže není mrtvá?" vykulil na mě oči. „Ne.." Začala jsem se smát.

•-------------------------------------------•

~Annyeong~

Vítám vás u další části. :d Hea má teď trošku trable, ale myslim, že si to užívá.. :d Můžete zatím hádat, jestli bude s Jacksonem, s Yoongim, nebo jestli se tam objeví někdo jinej.. Taky se může stát, že nebude s nikým, ale to se ještě uvidí.. :ddd

Už jste překonali 1,5k přečtení a 200 hvězdiček, za což vám moooooc děkuju <3

Takže dál hlasujte a komentuje ze a uvidíme se u další části.. ❤️

~사랑해❤️~

Školní výlet | BTSUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum