Válka s cukrem.

886 75 5
                                    

V dormu už na mě čekala nasraná Hea a stála hned za dveřma, takže jakmile jsem otevřela dveře, lekla jsem se jí tak, že jsem se rozplácla na zem přímo před ní. Hea na nic nečekala, kopla do mě a někam zmizela.

Byla jsem líná se zvednout, tak jsem se rozhodla, že tam prostě budu ležet dokud mě někdo nezvedne. Na schodech jsem slyšela kroky. Zvedla jsem hlavu a podívala se tím směrem. Šel tam Yoongi a koukal na mě jeho kamenným výrazem. To neměl dělat, protože mě napadnul skvělej nápad. Odplazila jsem se ke schodům a vylezla je po čtyřech. „Kááámooo kde jseš! Mam nápad!" křičela jsem česky na celej barák. Hea Vykoukla ze dveří koupelny a chvíli mě sledovala. Když viděla, že jí nechci ublížit, ikdyž bych chtěla, tak ke mě pomalu přišla a pomohla mi se zvednout. "Jakej nápad?" viděla jsem jak se jí rozzářily oči. „Skusíme rozmrznout ledovec.." její výraz teď vypadal, jakoby vyšlápla sloní hovno v kostýmu zhulený veverky. "To chceš jako letět na Antarktidu a vzít sebou fén?" dávalo mi hodně zabrat, abych nevybuchla smíchy, protože má dost dobrou představivost. „Kamo, budeme srát Sugu a donutíme ho se smát.." když jí došlo co si předtim myslela, dostala záchvat smíchu. „Ok, ale když nás zabije, chci mít hrob v ČR, aby mi tam rodiče chodili dávat kytky.." ... „No Jo prosimtě.. Tak už pojď.." protočila jsem očima a táhla jí do obýváku, kde seděl unavenej Suga. Celou dobu, co jsem byla venku kluci trénovali a Hea spala.

Obě jsme se posadily vedle Yoongiho každá z jedný strany. Pak jsme se na sebe s Heou 'ďábelsky' podívaly a naše pohledy se obrátily na Sugu. Ten na nás koukal výrazem jakoby viděl Taeho rapovat Eminema.

Obě jsme se zase podívaly na sebe a naráz jsme kývly hlavama. V tu chvíli jsme obě začaly Sugu lochtat, štípat, kousat a cuchat mu vlasy. Sice jsme ho spíš nasraly než rozesmály, ale pokračovaly jsme dál. Když byl dost nasranej, přišla ta část rozesmívání. Obě jsme zmizely v jeho šatníku. Tam jsme si na sebe navlíkly jeho oblečení a vrátily se do obýváku, kde Suga jen seděl a nevěděl co se děje.

S Heou jsme vyskočily na stůl, pustily jsme Cypher a začaly jsme 'rapovat'. Skákaly jsme tam jak dementi, máchaly jsme rukama a dělaly vtipný držky.. No prostě pohled k nezaplacení. Sugovi začínaly cukat koutky, ale pořád se držel. Vytáhl telefon z kapsy kalhot a začal nás natáčet. Hea z toho telefonu byla trochu vyděšená, takže se začala kolíbat. Šlápla mi na nohu, podjelo jí to a spadla ze stolu. Sice se jí mohlo něco stát, ale byla to trefa do černýho, protože Suga vybuchl smíchy. To už jsem ale vytáhla telefon já a začala jsem ho fotit. Jak mě Suga viděl, začal se zvedat. Seskočila jsem ze stolu, chytla jsem jí za nohu a táhla jsem jí co nejrychleji po schodech nahoru. Zalezly jsme do koupelny a tam se zamkly. „Kámo! My jsme to dokázaly!!! Chápeš to?" Hea se na mě jen podívala, udělala její zhulenej úsměv. Pomohla jsem jí na nohy a posadily jsme se na vanu. Odemkla jsem mobil a začala jí ukazovat Yoongiho fotky. Najednou se mi nahoře na mobilu ukázalo upozornění: BTS přidal(a) příspěvek na Twitter.

„To si dělá prdel!" vykřikly jsme obě naráz. Otevřely jsme příspěvek a bylo tam přesně to, co jsme čekaly. Opravdu dal to video na Twitter. „Když chce válku, má jí mít.." S Heou jsme se na sebe usmály a už jsme dávaly Sugovo fotky, kde se směje, na Twitter a ještě jsme ho tam označily.

Někdo zaklepal na dveře. Mysleli jsme si, že to je Suga. „Započal si válku cukříku." vykřikly jsme naráz. Suga to, ale nebyl. „Kdo tam je?" zeptala se osoba za dveřma. „Nam a Hea." ozvala se Hea. „Kdo jseš ty?" ozvala jsem se pro změnu já. „V!" vykřikla osoba za dveřma. „A co tam jako děláte?" řekl Tae úchylnym hlasem a nahodil ještě úchylnější výraz.

„Schováváme se před Sugou

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

„Schováváme se před Sugou.." protočila očima Hea. „A proč?" myslim, že ten kluk je na Twitteru jednou za 100 let. „Se podívej na Twitter." Za dveřma bylo chvíli ticho, ale najednou byl slyšet výbuch smíchu. Bohužel nevim, jestli se směje těm fotkám, nebo tomu videu, ale to video bude pravděpodobnější. „Vy rapujete hůř než já" Ok tak viděl to video. „A Hea ani neudrží rovnováhu.." řekl vedle něj někdo a oba se začali smát ještě víc. „Ok jdu je zabít.." nasrala se Hea a vzala do ruky první věc, kterou viděla. „Ty je chceš zabít kartáčkem na zuby?" Dostala jsem záchvat smíchu.. „Jo.. Ten kartáček jim narvu do jejich krásných zadků.." Smála jsem se tak, že jsem si ani nevšimla, že ležim ve vaně.

Někdo odemknul dveře náhradním klíčem a hned jak otevřel dveře, tak nás vyfotil. Bude to nádherná fotka. Já ležim ve vaně a směju se a Hea stojí nasraně uprostřed místnosti s kartáčkem v ruce. Suga se jen vražebně usmál a zmizel s telefonem v ruce. „To posral.." Hea už ho chtěla jít nahánět, ale chytla jsem jí za rameno. „Neboj, až příde správná chvíle, tak mu to vrátíme.." Hea nahodila 'ďábelskej' výraz a přikývla.

„Večeřeeee!" Zavolal Jin z kuchyně. Po dormu bylo slyšet jen dupání stáda splašených hrochů. Protočila jsem očima a šly jsme za nima. Všichni už na nás čekali u stolu. Posadila jsem se vedle Kookieho a vedle Hey. Hea měla vedle sebe Hobiho. Všichni podezřele mlčeli a Suga s Taem, který seděli naproti nám se pořád debilně usmívali. Namjoonovi cukaly koutky a Jimin koukal do zdi. Jin vůbec nevěděl o co jde tak se posadil a začal jíst. Ostatní po chvíli začali jíst taky. K jídlu byly nudle, takže jsem si dost pochutnala. Když jsme dojedli, Namjoon se podíval na mě a na Heu. „Můžete mi říct, proč jste skákaly po stole v Yoongiho oblečení a rapovaly?" Suga vyprsknul pití na Taeho a oba dostali záchvat smíchu. Já i Hea jsme byly rudý jak rajčata a čuměly jsme do stolu. „A ještě se jich zeptej, proč Nam ležela ve vaně a Hea měla v ruce Hobiho kartáček na zuby." Spustil Tae a Namjoon se vyděšeně podíval. „Kámo, myslim, že je čas zmizet.." zašeptala mi Hea do ucha. Chvíli jsme jen koukaly a když do mě Hea pod stolem kopla, obě jsme se rozeběhly do našeho pokoje. Skoro jsem se přerazila na schodech, ale vyjímečně jsem to ustála a bez škrábanců doběhla do pokoje. Rychle jsem zamkla a rozvalila se do postele vedle Hey. Vzala jsem telefon a šla se podívat na Twitter jak na tý fotce ve vaně vypadam. Vypadala jsem sice jak vorvaň po kokainu, ale víc mě rozesmála Hea s kartáčkem. „Hele sice nás viděly asi 2 miliony fanynek, který nás teď budou chtít zabít, ale stálo to za to ne?" Podívala jsem se na osůbku vedle sebe. „Jo no.." na to jsme si plácly a dál se válely. Z obýváku byl slyšet hlasitej smích. Šly jsme se tam pomalu podívat. Kluci tam pouštěli na televizi to video a dělali si z nás srandu. „Kamo, mam plán, ale dej mi čas, ať to pořádně promyslim." Mrkla jsem na Heu a šly jsme se po jedný vysprchovat a potom spát.

----------------------------------------------

~Annyeong~
Vítejte u další části :D jelikož se mi ta předchozí část vůbec nepovedla, tak jsem se rozhodla, že vám to vynahradim a napíšu další.. :D Nápad na tuhle část byl z části Hey, takže bych jí chtěla poděkovat. A poděkovat bych chtěla i vám za přečtení a za votes.. <3

사랑해 ❤️

Školní výlet | BTSOù les histoires vivent. Découvrez maintenant