Kde jste?

710 62 6
                                    

"Yoongi!" vykřikla jsem a rozeběhla se k zmiňované osobě. "Hrozně jsem se bála..." špitla jsem a zavrtala se mu hlavou do hrudi. Pevně mě obejmul a nic neříkal. "Proč mlčíš?" Zašeptala jsem. Ticho. Žádná odezva. "Yoongi řekni něco!" Zakřičela jsem a začala vzlykat. Ticho. Neodpověděl. Chtěla jsem ho od sebe odstrčit, ale stále mě držel. Nepustil mě. To už jsem se rozplakala. "Proč nic neříkáš?" vykoktala jsem ubrečeným hlasem.

"Neplakej bude to dobrý.." Otřela jsem si oči. Seděla jsem v rohu místnosti a Tao mě objímal. "Co to děláš?!" Vykřikla jsem a rychle se zvedla. "Co si udělal Yoongimu?!" Začala jsem okolo sebe máchat rukama. Tao se zvedl a šel ke mě. "Byl to jen sen.. Usnula jsi a začala jsi plakat, tak jsem tě jen chtěl utišit.." provinile se na mě podíval a sklopil zrak. "Aha.." otřela jsem si poslední neposedné slzy. "Přišel jsi na to jak se odtud dostaneme?" Začala jsem se procházet po místnosti. "Vůbec nevím.." Pokrčil rameny.

"Počkat!" vykřikl Tao a rozeběhl se ke mě. "Kde máš ten telefon?" Nedůvěřivě jsem se na něj podívala a telefon mu podala. "Tady.." Protočila jsem očima a on si telefon vzal. Chvíli tam něco klikal a pak začal volat. "On je tu signál?" Nadzvedla jsem obočí. "Tísňová linka.. Můžeš na ní volat i bez signálu.. Bohužel mě to nenapadlo dřív.." Pokrčil rameny a čekal, až to někdo zvedne. Po chvíli to zvedla nějaká paní.

"Dobrý den. Co si přejete?"

"Dobrý den, tady Huang ZiTao. Mě a kamarádku unesl můj psychicky nemocný otec a zamkl nás v přibližně 10ti patrové opuštěné budově."

"Dobře a kde ta budova je?" Bože ta ženská je blbá..

"Vůbec nevím. Oba nás uspal, takže ani nevím, jak jsme se sem dostali."

Ta ženská chvíli mlčela a pak začala zase s jejíma otázkama.

"A proč vás tam zamkl?" Tyvole ona je asi uplně retardovaná ne. To už jsem se nasrala a vzala jsem Taovi telefon z ruky.

"Dobrý den! Můžete nás laskavě přepojit na policii, aby podle mého telefonu zjistili kde jsme? Doprdele jak máme asi vědět, proč to udělal. Prostě nás uspal a probudili jsme se tady. Je to snad tak těžký pochopit?" Seřvala jsem jí, protože jsem na ní opravdu neměla nervy. Ona jen naštvaně zavolala na policii a všechno jim vysvětlila. Potom nás na ně přepojila.

"Dobrý den.. Prosim vás neukončujte hovor, dokud vám neřeknu.. Pokusíme se vás najít.. Tak prosíme strpení.. Vím, že to je pro vás velice nepříjemná situace, ale rychleji to bohužel nepůjde.." Oznámil nám příjemný policajt.

"Dobrý den.. Děkujeme moc.. Vůbec nevim co by s náma bylo.." Nadšeně jsem mu odpověděla.


- Pohled Nam -

Ráno jsme si všichni přivstali a rychle se připravili na hledání Hey. Nechtěli jsme to řešit přes policii, protože by toho byly plná média a hlavně bych musela policii ukázat tu fotku, kterou by mohli předat novinářům. Prohledávali jsme opuštěné budovy. I nás začal nahánět pes nějakého bezdomovce, který nás chtěl pro změnu pobodat. Začínám mít pocit, že jí nenajdeme. Bůh ví co jí teď ten člověk dělá. Kdyby nám dal alespoň nějakou nápovědu, kde by mohla být. Bohužel mi nic nenapsal.

"Začínám mít pocit, že to nemá cenu.." Sklopil hlavu Namjoon. "Drž hubu!" Vyjel po něm hned Yoongi. "Uklidněte se.." Odehnal je od sebe Hoseok.

Za 3 dny letíme domů. Musíme jí do té doby najít. Bez ní se prostě do Seoulu nevrátim, ikdybych tu měla zůstat jí hledat. Začínám z toho bejt zoufalá. "Počkat! Můžeme se zeptat v různých obchodech, klubech nebo kavárnách, jestli jí někdo neviděl." Navrhl Kookie. "To je dobrej nápad!" Vykřikl Tae a zčal tleskat, jak malý dítě. Všichni jsme na to souhlasně přikývli a rozdělili se do skupinek. Šla jsem s Yoongim a měli jsme prohledat obchody.

"Jaký obchody má ráda?" Zeptal se Yoongi, když jsme procházeli ulicemi Taegu. "Nakupuje úplně všude.. Prostě co se jí líbí, to koupí.." Pokrčila jsem rameny a usmála se. "Tak se aspoň můžeme ptát kolemjdoucích.." Yoongi vytáhl z kapsy telefon a v galerii hledal její fotku. "Jakou máš její fotku?" Začala jsem mu čumět do telefonu. Rychle mě odstrčil.. Asi tam má nějaký intimnosti.. "Mam tu fotku, jak drží kartáček na zuby a ty jsi ve vaně.." Usmál se, jako Tae, když zjistil, že je Kookie nahej na V live. Bouchla jsem ho do ramene. "Radši nějakou fotku najdu já.." Protočila jsem očima a projížděla jsem galerii.. "Ok.. Samý fotky, na kterých vypadá jak vorvaň po kokainu nebo nadrženej pštros.. Budem muset použít fotku s kartáčkem.." Podívala jsem se na něj s poker facem. Yoongi se vítězně usmál a fotku přiblížil na Heu.

Ptali jsme se všech lidí, co jsme potkali. Všichni se tý fotce akorát začali smát.. Nečekaně, když se tam tváří jak kripl. "Aaaaah nikdy jí nenajdem.." Zařval Yoongi a držel se za vlasy. "Najdeme jí.." Povzbudivě jsem ho poplácala po rameni. "Počkej volá mi Jimin.." Usmál se a přijal hovor.

"Jsme v nějaký kavárně a servírka nám řekla, že jí tady viděla.." Yoongi měl jiskřičky v očích.

"Kde jste? Přijdeme za váma.."

"Sejdeme se v hotelu.. Všechno nám řekla.."

"Ok.." Yoongi protočil očima a ukončil hovor.

"Jdem na hotel.." Šťouchl do mě na znamení, že mam jít. Celou cestu na hotel jsme mlčeli. Ani jeden z nás jsme nevěděli co máme od Jimina čekat. Třeba ví úplný hovno a jen nás chtěl napínat. To by snad neudělal.. Dala jsem si vlas za ucho a zastavila se před vchodem hotelu. Hluboce jsem se nadechla a pak zase vydechla. "No tak jdeš?" Zamručel Yoongi. "Jo.." Protočila jsem očima a vydala se za ním. Výtahem jsme vyjeli nahoru a šli jsme rovnou do Jiminova pokoje. "Tak co víš?" Zeptali jsme se s Yoongim naráz a posadili se na postel. "Byla v jedné blízké kavárně. Objednala si čokoládu a když jí to servírka přinesla, tak u ní seděl nějaký muž. Prej mu bylo okolo 50ti.. Pak jí pomohl obléct bundu a někam spolu odešli. Ta servírka na ně chvíli koukala z okna a pak zašli za nějaký roh." Odpověděl Jimin nejistě. "Jdu se tam podívat.. Kde to přesně je?" Zvedl se Yoongi a šel ke dveřím. "Jdu s tebou.." Jimin si oblékl bundu a šel za ním.





•-------------------------------------------•

~Annyeong~
Máme tu další část. Je docela nudná.. Jako snad všechno, co jsem kdy napsala... :d Každopádně jsem tu část z neznámého důvodu psala hrozně dlouho a vůbec mi to psaní nešlo.. :dd

No zajímalo by mě jaký máte názor na ty minifilmy, co teď bighit zveřejňuje.. Já mam svoje vlastní teorie o čem to je a myslim si, že až bude minifilm o každym členovi, tak vyjde nějakej klip ve kterém budou části z těch minifilmů.. Protože jinak nevim, jakej tam má význam ta část, kdy v pozadí zpívaj, nebo když tam někdo píská tu melodii... :d Podle mě ty videa jsou hrozně psychicky náročný, ale mě to z nějakýho neznámého důvodu uklidňuje, takže si to pouštím furt dokola.. :d Nejvíc se mi lí ta část, kdy Tae objímá to štěně.. Omgg *-*

Takže děkuju za přečtení, votes a první komentář Hrozně moc mě to potěšilo a byla bych ráda za víc takových komentářů..

~사랑해❤️~

Školní výlet | BTSWhere stories live. Discover now