Nemam zájem.

732 67 0
                                    

„Jsem docela unavená, tak si jdu lehnout." Mávla jsem na kluky s Heou a šla pro ručník, který se válel někde na lehátku. Ručník jsem si okolo sebe obmotala a utíkala jsem k výtahu. Zmáčkla jsem číslo patra, kde máme pokoj a začala se prohlížet v zrcadle. Měla bych zhubnout.. Ty špeky jsou fakt nechutný.. Znechuceně jsem na sebe koukala.

Vystoupila jsem z výtahu a namířila si to rovnou do pokoje. Vzala jsem si věci na převlečení a telefon a přesunula se do prostorné koupelny. Odhodila jsem plavky bůhví kam a vlezla do sprchy. Pustila jsem vodu a kupodivu tekla teplá, což se mi moc často nestává. Nechala jsem po sobě stékat drobné kapky a čuměla jsem do zdi. Je dost zajímavá. Namydlila jsem si tělo a umyla hlavu. Pořádně jsem se opláchla, ale jelikož se mi nechtělo ven, tak jsem tam dál stála a sledovala zeď.

Z mýho "relaxování" mě vyrušilo zapípání mobilu. „Bože... Hea si určitě nezapamatovala kód od pokoje.." protočila jsem očima a vyplazila se ze sprchy. Sice mi to podjelo, ale ustála jsem to. Vyjímečně. Odemkla jsem telefon, kde na mě vyskočila zpráva s fotkou ze skrytého čísla.

Máš moc milou kamarádku.. Ale přebrat ti kluka, který se ti líbí? To nebylo moc pěkné.

Nahodila jsem *WTF výraz* a zobrazila si fotku. Byla na ní Hea, jak se líbá s Taehyungem. Upustila jsem telefon na zem a skrčila se do kouta. „To mi nemohla udělat.." Pokrčila jsem kolena a položila jsem na ně hlavu. To jí nikdy nezapomenu.. Ještě si to s tou krávou vyřídim..

Takhle jsem tam seděla asi půl hodiny, než mi začala být zima. Zabalila jsem si vlasy do ručníku a opláchla si oči studenou vodou. Oblékla jsem si připravené oblečení a vzala telefon ze země. Prasklá obrazovka? Já se na to taky můžu vysrat..

V pokoji jsem odhodila telefon na stůl, sedla jsem si na gauč a čekala na příchod tý zrádkyně.

„Tak jsem tady!" Hea rozrazila dveře a vběhla do pokoje. Sedla si vedle mě a chvíli na mě jentak čuměla. „Děje se něco?" nadzvedla obočí a dloubla do mě prstem. „Ty se ještě ptáš?!" zařvala jsem na ní a propalovala jí pohledem. „Co jsem zas udělala?" nadzvedla obočí. Hodila jsem po ní telefon s fotkou. „Co to je?" dělala blbou a tvářila se vyděšeně. „To ten svůj debilní xicht jako nepoznáš nebo co?!" začala jsem na ní křičet a strčili do ní. Hea se zatvářila dost ublíženě a pokrčila rameny. „Já bych ti takovou sviňárnu neudělala!" vyštěkla po mě. „Jo aha.. Takže ještě si tady ze mě budeš dělat prdel? Kurva myslíš si jako, že budu věřit štětce jako jseš ty?! Tak to teda ne!" vlepila jsem jí facku. „Ty krávo! Chápeš, že to doprdele nejsem já?! A kdo je tady u tebe štětka?!" strčila do mě. „Já nejsem slepá.. Na tý fotce ti je moc dobře vidět do xichtu! A víš co?! Můžeš s nim třeba i píchat! Už o něj nějak nemam zájem!" zvedla jsem se a chtěla odejít. Otevřela jsem dveře, za kterýma stál Taehyung a Suga. „No vidíš už tu na tebe čeká fronta! Tak si pospěš, ať ti neutečou!" chytla jsem jí za ruku a vystrčila jí ven z pokoje Taemu do náruče. „Pěkně si to užijte!" zařvala jsem a zabouchla dveře a sjela po nich do sedu. V tu chvíli jsem se rozbrečela jak malý dítě. Ta kráva mi ještě lže do očí.. Utřela jsem si slzy a bouchla pěstí do dveří.

Někdo zaťukal na dveře. „Tak co? Už jsi se na nich vystřídala?!" Se vztekem jsem prutce dveře. Na mé překvapení tam nebyla Hea, ale Jungkook. „Můžu dovnitř?" Zeptal se se sklopenym zrakem. Chtěla jsem zabouchnout dveře, ale nedalo mi to a pustila jsem ho dovnitř. „Pojď.." zavřela jsem za nim dveře a sedla si na gauč.

„Co Hea udělala? Byly jste slyšet po celém hotelu.." Zašeptal a zabořil se do sedačky. Odemkla jsem telefon a ukázala mu fotku. Kookie se na mě vyděšeně podíval a nějak nechtěl věřit tomu, co právě viděl. „T-to je Hea a Tae?" zašeptal a sledoval strop. „Jo.." znova se mi nahrnuly slzy do očí. „Jungkookie?" podívala jsem se na něj. „Hm?" opatrně se usmál. „Vim, že ti je nepříjemná přítomnost holky, ale mohla bych tě obejmout?" musela jsem vypadat hodně zoufale. Kookie mi skočil okolo krku a objal mě. Obejmutí jsem mu vrátila. „Děkuju ti.." zamumlala jsem mu do ramene. Seděli jsme tam takhle ještě dlouho a povídali jsme si.

„Víš... Ale je to docela divný... Tae si nechával svojí první pusu pro tu pravou.. Nějak mi to někde do hlavy.." podrbal se na hlavě. „Kde jsi vůbec vzala tu fotku?" tázavě se na mě podíval. „Přišla mi zpráva s fotkou ze skrytýho čísla.." pokrčila jsem rameny. „Můžu se na tu fotku podívat ještě jednou?" přikývla jsem a podala mu telefon. „Koukej.. Za nima je kousek mojí hlavy.. Musel bych to vidět.." nadzvedl obočí a začal přemýšlet. Jo je to trochu divný.. Cokdyž o tom věděl a držel to v tajnosti.. „Necháš mě tu prosím osamotě?" udělala jsem na Kookieho psí oči. Přikývl a vydal se ke dveřím. „Jo Kookie?" zavolala jsem na něj. „Hm?" otočil se na mě a usmál se. „Děkuju ti.." Vrátila jsem mu úsměv a zamávala mu. Kookie kývl hlavou a zmizel v chodbě.

„Ty hovado!" zaslechla jsem na chodbě. Pak někdo třískl s dveřma. Mam pocit, že Kookie to řekl Yoongimu.. Zvedla jsem se z gauče a šla ke dveřím, abych zjistila situaci. Vystrčila jsem hlavu ven z pokoje a viděla Taehyunga se slzama v očích, jak sedí u dveří pokoje.

Najednou vyběhl naštvanej Yoongi a šel rovnou ke mě. Zastrčil mě do pokoje a zabouchl za náma dveře. „Ukaž mi tu fotku!" zařval na mě. Měla jsem z něj hroznej strach. Podala jsem mu telefon s fotkou. Podíval se na ní, telefon mi vrátil a vyběhl ven. Vykoukla jsem ze dveří, co chce dělat.

„Ty kreténe! Co to má doprdele bejt!" Začal řvát na Taeho přes celej hotel. Chtěl mu dát pěstí, ale Namjoon včas vyběhl ze záchoda a chytil ho za připravenou ruku. Yoongi se mu zhroutil do náruče a začal brečet? Dost jsem se tomu divila, ale odhodlala jsem se a šla jsem za nima. „Yoongi.. To bude v pohodě.." pohladila jsem ho po zádech. Bylo mi ho hrozně líto. On se na mě mlčky podíval a odešel do svýho pokoje. Na chodbu přiběhli i ostatní a ptali se co se stalo.

Namjoon je odvedl do pokoje. Na chodbě jsem zůstala jen já a Taehyung sedící v koutě. „Kde je vůbec Hea?!" zařvala jsem na něj. Zvedl oči od země a podíval se na mě. „Po tý hádce někam utekla".. „Co že?!" vyběhl Yoongi z pokoje. Zřejmě poslouchal za dveřma.

•--------------------------------------------•

~Annyeong~

Je tu další část a už neni nudná.. Teda aspoň doufam.. :dd I přes to, že je první školní den, jsem se rozhodla napsat další část.. :d Takže asi by vás zajímalo kdo Nam poslal tu fotku.. :d To se dozvíte asi v příští části, která asi bude z pohledu Hey.. :d

Každopádně všem přeju hodně úspěchu ve škole.. <3

Děkuju moc za votes a přečtení <3 Hrozně by mě potěšil i nějakej komentář, ale toho se asi nedočkam.. Absolutně nevim, jestli to vůbec někoho baví a jestli má cenu dál psát..

~사랑해 ❤️~

Školní výlet | BTSWhere stories live. Discover now