Válka pokračuje..

719 66 10
                                    

„Nam? To se teď s Taem a Jiminem nebudeš bavit do konce života?" Zeptala se Hea, když jsem přišla do pokoje. „Já nevim.. Prostě nemam náladu se s nima bavit.." Pokrčila jsem rameny a hledala nějaký věci na převlečení. „A nechceš si s nima promluvit?" Nadzvedla jsem obočí a probodla jí pohledem. „Ne nechci.." Zabouchla jsem skříň a odešla do koupelny.

- Pohled Hey -

„No jak chceš.." Máchla jsem rukama. Vyšla jsem z pokoje a začala jsem hledat Taeho s Jiminem. „Heeeeej!" Křičela jsem když jsem procházela chodbou. Z jednich dveří najednou vyběhl Yoongi. „Kamo neviděl si ty dva voly Jimina a Taeho?" Usmála jsem se jak malý dítě, co chce hračku. „Hrajou u Jimina videohry.." Usmál se a odešel na záchod.

Vydala jsem se ke dveřím Jiminova pokoje a začala do nich ze všech sil mlátit. „Co je?" Vyběhl Jimin. „Nam s váma chce mluvit.. Jděte na ní čekat do pokoje, teď je ve sprše..". Rozzářily se mu oči. „Tae! Pojď jdem čekat na Nam.." Mávl na něj a utíkali do našeho pokoje. To jsou blbci.. Začala jsem se tlemit a šla jsem za Hobim, který se válel na gauči a koukal na televizi.

- Pohled Jimina -

Doběhli jsme s Taem do holek pokoje a posadili jsme se na postel. „Kamo, hlavně zas něco neposer... Dneska jsi docela mimo mísu.." Začal jsem se smát.

Otevřely se dveře od koupelny a vyšla ven v ručníku. „Kamo půjč mi podprdu." Zavolala přes celej pokoj než se zarazila. „Co tu doprdele chcete!?" Začala hulákat jak na lesi. „Kdyť sis s náma chtěla promluvit.." Tae nadzvedl obočí. „To je kráva!" Mávla rukama a s oblečením se vrátila do koupelny. S Taem jsme si vyměnili nechápavý pohledy, ale zůstali jsme tam sedět.

Rozevřely se dveře a Nam vyšla ven. „Co jste si na mě zas připravili? Teď jste se vsadili, kdo mě víc nasere?" Skřížila ruce na prsou a nafoukla tváře. „Hele byla to chyba a oba to víme.. Tae se mi furt smál, že jsem ve friendzone, tak jsme se prostě vsadili.." Sklopil jsem pohled a Tae jen mlčky seděl. „Hm super.. Máte ještě něco na srdci?" Nechápu, proč to prostě nepustí z hlavy.  „Na tohle fakt nemam.." Zamumlal jsem a zvedl se na odchod. Nam ke mě přiběhla a zhroutila se mi do náruče. Začala mi plakat do hrudi. Po chvíli přišel Tae a objal jí zezadu. Takhle jsme tam byli asi 10 minut.

- Pohled Hey -

S Hobim jsme chvíli koukali na televizi, ale to mě opravdu nebavilo. „Nechceš něco podniknout?" Hobi přikývl a vstal z gauče. „Co chceš dělat?" usmál se od ucha k uchu. „Schováme se do křoví a až okolo půjdou lidi, tak si pusou prdnem do ruky.." Vycenila jsem zuby a Hobi přikývl. Obuli jsme si boty a utíkali jsme ven. V parku jsme se schovali do nejhustějšího křoví a čekali, na nějaký pár, nebo skupinku lidí co půjde okolo. Hned jak okolo šla holka s klukem okolo 20ti let, Hobi si prdnul do ruky a já jsem měla co dělat, abych nevybuchla smíchy, protože ta holka začala propalovat pohledem toho kluka a on zas jí. Hned na to se začali hádat, kdo z nich to byl a my s Hobim jsme dr tomu tlemili. „Lepší než film." Zašeptal Hobi a plácli jsme si. Takhle jsme tam byli docela dlouho. Jelikož už bylo docela dost hodin, tak jsme šli domů.

Vešli jsme do obýváku a čekalo nás tam překvapení. Na gauči tam seděla Nam, která měla z jedný strany Taeho a z druhý Jimina. „Promluvili jste si?" Začala jsem se smát. Nam mě první propálila pohledem, ale potom přikývla. „No vidíš.. Jsem prostě úžasná.." Vycenila jsem zuby a skočila Hobimu na záda. „Hijéé koníčku.. Heuška chce spinkat.." Rozcuchala jsem mu vlasy. Hobi se rozeběhl a běžel semnou do pokoje. V pokoji zakopl o mojí botu, co se tam válela a oba jsme hodili držku. „Aspoň jsem spadla do měkýho.." Zvedla jsem se a oprášila jsem si nevyditelný prach z kalhot. „Ale já ne.." Smutně se na mě koukl. Pomohla jsem mu na nohy a oba jsme se začali tlemit.. „Díky za odnos.." Plácla jsem ho přes zadek a rychlostí světla skočila do postele. „Auuuuuu! Máš zač.." Vyplázl jazyk a zdrhl.

Vzala jsem si oblečení a šla jsem se osprchovat. „V zahraděěě na saděě leží Boženááá.. Božena skouřenáá hledá kořenáá.." Zpívala jsem si ve sprše a plivala vodu, která mi natekla do pusy.

Ve sprše jsem byla ještě další půl hodinu a pak jsem se usušila a oblékla. V pokoji jsem zapla notebook a pustila jsem si písničky od Helenky Vondráčkový. Začala jsem skákat po posteli a tancovat všude možně. Vzala jsem si do ruky hřeben a představovala jsem si, že to je mikrofon. Užívala jsem si jak jen to šlo. Očima jsem zahlédla klobouk na skříni.. Zřejmě po prababičce někoho z kluků. Ani jsem se nerozmýšlela, čapla jsem ho a narazila si ho na hlavu. Tak teď jsem opravu sexy. Zakroutila sem zadkem před zrcadlem a házela úžasný úsměvy na moje imaginární diváky. Posílala jsem jim i pusinky, ale to už není důležitý.

Najednou jsem o něco zakopli a hodila jsem držku. Před obličejem jsem měla papír se vzkazem.

Válka pokračuje zlato.. xD

S.

Tyvole.. Tady fakt nemůže mít člověk chvíli pro sebe.." Bouchla jsem pěstí do podlahy a položila si hlavu na ruce. Chvíli jsem tam ještě ležela a nakonec jsem tam i usla.

„Heo.. Budeš semnou chodit?" Zeptal se Jackson jeho nádherným hlasem. Zrušila jsem až na zádech a usmívala se jak idiot. Dlouze jsem ho políbila na souhlas. Jeho polibky byly tak dravé, že ze mě začal strhávam oblečení a..

„Ty debile proč spíš na podlaze!" Vzbudila mě Nam. Tak ta teď chcípne. „Ty krávo blbá! Co mě budíš?! Máš mě prostě nechat! Měla jsem tak krásnej sen a ty jsi to celý posrala!" Začala jsem na ní hulákat a ona se mi vysmála do xichtu. Ta svině.. Vždycky se mi vysměje. Vzala jsem botu a trefila jí do hlavy. „A máš to hajzle.." Vyplázla jsem na ní jazyk a zalezla do svý postele. Hned jak jsem zavřela oči, tak sen naštěstí pokračoval...

•-------------------------------------------•

-Annyeong-
Řeknu vám to na rovinu. Jsem líný prase.. WiFi tady mam, ale jsem hrozně líná psát, takže jsem každej den napsala pár slov a dneska jsem to konečně dokončila..

Každopádně doufám, že se vám část líbila, ikdyž mi připadá, že každej díl co napíšu je větší shit, než ten před tim.. ._.

Hlasujte, komentujte a Uvidíme se u další části.. ❤️

~사랑해❤️~

Školní výlet | BTSKde žijí příběhy. Začni objevovat