Rande?

1.1K 84 4
                                    

Rychle jsme si dovybalily a všechno naskládaly do skříní. V koupelně jsme si všechno pěkně vyskládaly a rozdělily si jí na půl. Kufr jsem narvala pod postel. Vyhrnula jsem žaluzije, aby v pokoji bylo větší světlo a posadila se na postel. "Pohni zadkem!" Strčila jsem do Hey. "Joo, ještě chvíli počkej.." Podívala se na mě a pokračovala v urovnávání. Hlasitě jsem vydechla a šla se postavit ke dveřím.

S Heou jsme přišly do kuchyně, kde už krásně voněla Jinova večeře. Všichni už seděli u stolu a čekali na nás. "Omlouváme se, že jsme přišly pozdě, ale Hea si urovnávala kalhotky." Všichni se začali smát a Hea zčervenala. Posadila jsem se vedle Taeho a z druhé strany si sedla Hea. "Dobrou chuť!" Řekli jsme sborově a pustili se do jídla. K jídlu byl výborný Ramen.

Po jídle Jin s Namjoonem umyli nádobí a ostatní zabrali svá místa na gauči u televize. S Heou už jsme byli nasměrované do našeho pokoje, ale kluci nás volali ať si k nim jdem sednout. Sedly jsme si vedle sebe na gauč. "Máš velkou prdel" Spustila Hea a začala se smát. "Aspoň nějakou mam" Škodolibě jsem se na ní usmála. Hea nasadila *poker face* a zkřížila ruce na hrudi. Její výraz, který vypadal jako nafouklá ropucha opadnul hned po tom, co Namjoon zakopl u Sugovu nohu. "Promiň, já nechtěl" Omluvil se Suga a zakrýval si pusu, aby nebylo vidět, že se směje. Ano, opravdu se ten kus ledu smál. Chtěla jsem vytáhnout mobil a vyfotit ho, ale jakmile to zaznamenal, jeho výraz zase zmrznul.

Namjoon s Jinem se k nám posadili a vysvětlovali nám různé plány koncertů a další organizační věci. Všechno jsem si radši zapisovala, abych na něco nezapomněla. Přecejenom mě to teď nějakou tu dobu bude živit, takže bych tomu měla věnovat větší pozornost.

"Za týden máme koncert v Taegu, takže tento týden budeme trénovat každý den. Vy dvě máte za úkol najít nějaký hotel a zajistit ubytování. Zítra vám v BigHitu někdo řekne počet pokojů." Vysvětlil Jin a podíval se na nás jestli jsme ho poslouchaly. Obě jsme na to souhlasně přikývly.

"Kdo půjde dneska nakoupit?" Zeptal se Jin, ale všichni mlčeli a dělali, že ho neslyšeli. "Já půjdu.." Zvedla jsem se a všichni se na mě nadšeně podívali. "Já jdu s tebou.." Řekl Jimin a všechny pohledy se obrátily na něj. Všichni samozřejmě mlčeli, protože nikdo nechtěl opustit teplo dormu. Začla jsem se zvedat a chtěla si jít obout boty, ale kluci mě zastavili. "Půjdete až se setmí.. Nechceš přece, aby vás naháněly ty úchylný fanynky, co maj v telefonu naše zadky." Zavolal ne mě Hobi, který zrovna vycházel ze záchoda. Na to jsem se jen usmála, protože já fotky jejich zadků mam taky.

"Ty jdeš na rande s Jiminem jo?" Začala se smát Hea, když jsme přišly do pokoje. "Hele, ty moc dobře víš s kým bych šla na rande a Jimin to rozhodně neni, takže to tak neber.." Propalovala jsem Heu očima, ale moc dlouho mi to nevydrželo, protože mi na nose přistála její smradlavá ponožka. Ponožku jsem hned odhodila, abych neumřela smrady a rozběhla jsem se za ní. Naháněla jsem jí po dormu do té doby, dokud Hea o něco nezakopla a já jsem spadla rovnou na ní. "A máš po prdeli!" Začala jsem se smát a cuchat jí vlasy. Tolik omluvných slov co mi za tu chvíli řekla, jsem v životě neslyšela. Hea k smrti nenávidí, když jí někdo sahá na vlasy, proto jsem toho hned využila.

Zvedly jsme se a snažily se zjistit, o co zakopla. V tu chvíli jsme slyšely zabouchnutí dveří od Sugova pokoje. Hea se rozeběhla a začala ze všech sil do těch dveří bušit. Vysmátej Suga otevřel dveře. Když viděl rozčílenou Heu, začal se smát ještě víc. Hea se na něj vražedně podívala, ale nic by mu neudělala, protože to je její bias a tomu přece ublížit nemůže. Po chvíli se začala smát taky a zalezla do jeho pokoje.

Došlo mi, že mám jít na ten nákup. Rozeběhla jsem se ke schodům tak rychle, že jsem se skoro přizabila. "Tobě to trvalo" Podíval se na mě Jimin a podal mi bundu. Obula jsem si boty a vydali se na cestu. Před dormem jsme si oba nandali roušky a šli směrem k obchodu. "Čím budeme platit?" podívala jsem se na Jimina. "Všichni z BTS máme kreditku.." Usmál se na mě. Po cestě mi Jimin vyprávěl o jeho rodině. Všem jim rodiny musí hrozně chybět a já, která můžu být s rodinou jsem odletěla do Koree. Asi to nebylo správné, ale třeba se někdy vrátím. Sama nevím jak dlouho tu zůstanu. "A co tvoje rodina?" Vyrušil mě z myšlenek. "Žiju jen s mamkou.." Usmála jsem se na něj. "A co táta?" Zeptal se opatrně a zvídavě se na mě podíval. "Rodiče se rozešli před několika lety a tátu jsem od té doby neviděla..." Odpověděla jsem potichu a oči jsem zabořila do země. Jimin poznal, že asi nebylo dobré se na to ptát. "S klukama jsme tobě i Hee zařídili kurz korejštiny.." Změnil téma a chvíli mě pozoroval. "Dobře" usmála jsem se na něj.

Když jsme přišli do obchodu, bylo tam docela dost lidí, takže to bylo docela nebezpečné. "Radši počkej venku. Vemu všechno potřebné a rychle půjdem pryč." Postavil mě kousek od dveří a utíkal dovnitř. Jimin stál u pokladny a chtěl zaplatit, ale za ním se objevila ječící fanynka. Rychle zaplatil, vzal nákup a utíkal ven. Chytil mě za ruku a utíkali jsme pryč. V zatáčce jsme skočili do křoví a počkali, až nás ta uječená holka přestane hledat. "Fanynky nesmí zjistit kde bydlíme.. Potom by jsme se museli přestěhovat a to se nikomu nechce." Zašeptal Jimin a opatrně se rozhlédl, jestli zmizela. Pomohl mi vstát. A pomalu jsme se vydali k dormu. Po cestě jsme se bavili o všem možným, takže jsem na tátu už nemyslela.

Po pár minutách mi došlo, že tam Hea zůstala se Sugou sama. Začala jsem se potichu smát a přemýšlela jsem co asi tak dělaj. "Čemu se směješ?" Zeptal se Jimin. "To je jedno.." Jimin nechápavě nadzvedl obočí a zastavil se. "Neboj, tobě se nesměju, jen jsem se zamyslela." Šťouchla jsem do něj a pokračovali jsme dál v cestě.

Nákup jsme odložili do kuchyně, Jimin mě obejmul a každej jsme se vydali do svého pokoje. Hea v pokoji nebyla. tak jsem vyšla na chodbu. Ze Sugovo pokoje byly slyšet nadávky a smích. "Tyvole co tam dělaj?" Stál vedle mě Kookie a začal se smát. Šli jsme ke dveřím Sugova pokoje. Kookie otevřel dveře. Nikdy bych si nemyslela, že by spolu dělali to co tam dělali.

Oba seděli na posteli a hráli šachy. Byla jsem v takovym šoku, že jsem si ani nevšimla, že se vedle mě Kookie válí po zemi a má záchvat smíchu. "A já už jsem si myslel, že tady probíhaj zápasy gladiátorů.." Začal křičet Kookie a smál se ještě víc než před tim. Když ze mě veškerej šok opadnul, začala jsem se smát taky. Hea i Suga nás propalovali pohledama. Odtáhla jsem Kookieho za nohu ven z jejich pokoje a zabouchla jsem dveře, aby jsme je nerušili. Pomohla jsem Kookiemu vstát a šli jsme každý do svého pokoje.

Šla jsem se osprchovat a připravit ke spánku. Lehla jsem si do postele a přetočila se na bok. Projela jsem na telefonu sociální sítě a odepsala jsem na zprávy. Telefon jsme položila na noční stolek a šla jsem spát.

-------------------------------------

Annyeong! Vítám vás u další části :D Trvalo mi docela dlouho, než jsem se k tomu dokopala, ale dneska jsem přijela z dovolený a zítra jedu zase pryč, takže jsem to napsat musela :D O prázdninách budu mít brigádu, takže vůbec nevim kdy vyjde další část, tak se omlouvám, pokud nic delší dobu nenapíšu :D

Děkuju moc za přečtení a votes

Školní výlet | BTSWhere stories live. Discover now