Chapter_46

3.9K 460 91
                                    

Την ίδια μέρα...




Εδώ και ώρα με έχουν βάλει σε ένα βαν, δεν ξέρω που πηγαίνουμε. Η Λέξα λέει ότι πάμε σε ένα πάρτι, για αυτό με έχει ντύσει έτσι. Το μόνο που άκουσα πριν με κλείσουν εδώ μέσα ήταν ότι θα πάμε κάπου σε ένα χώρο που λέγεται Rose, εκεί πρέπει να γίνεται το πάρτι.

Δεν θυμάμαι και πολλά για την όλη ετοιμασία, όλα ήταν θολά. Θα φταίει η Μαίρη για αυτό είμαι σίγουρη. Ευτυχώς την ώρα που με ετοίμαζαν έκλεψα ένα ψαλίδι από το νεσεσέρ της Λέξα, δεν ξέρω κατά πόσο θα με βοηθήσει αλλά από το να μην έχω τίποτα. 


Το αυτοκίνητο σταματάει και αμέσως πόρτες ανοίγουν και κλείνουν. Φωνές ακούγονται αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Μέχρι που η πίσω πόρτα του βαν ανοίγει και ένας άγνωστος άνδρας με τραβάει έξω. Πάω να φωνάξω για βοήθεια μα το χέρι του καλύπτει το στόμα μου. Με τραβάει μέσα στο στενό που έχουμε σταματήσει και με οδηγεί στην Μαίρη που είναι μαζί με ένα άγνωστο άνδρα. 

"Αυτή είναι λοιπόν η περιβόητη Ντάρσυ που ανακατεύεται παντού!Μπορώ να πω ότι η Λέξα έκανε καλή δουλειά" λέει και πάει να με ακουμπήσει μα εγώ τραβιέμαι πίσω. Ποιος είναι αυτός;

"Μα τι αγένεια δεν σου συστήθηκα! Ονομάζομαι Σεμπάστιαν" λέει και εγώ παγώνω. 

Με κοιτάει με αυτό το αηδιαστικό χαμόγελο, περήφανος για όλα αυτά που έχει προκαλέσει.Είναι ψηλός με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Κάπου τον έχω ξαναδεί αυτόν! 
Πρέπει να ήταν ο άνδρας στην φωτογραφία στο κομοδίνο της Μαίρη!

"Αφού βλέπω ότι δεν έχεις απορίες, ας περάσουμε στο κύριος θέμα απόψε! Θα είσαι η συνοδός μου" λέει και τον κοιτάω μπερδεμένη.

"Τι εννοείς;" ρωτάω και το χαμόγελο του μεγαλώνει.

"Μπα μιλάς τώρα!" λέει με ειρωνεία και μου προσφέρει τον αγκώνα του. Τι κάνει; 

"Νομίζω είπα ότι θα είσαι η συνοδός μου σήμερα!" είπε νευριασμένος και εγώ αμέσως τον έπιασα από τον αγκώνα. 

"Αα και μην τολμήσεις να επιχειρήσεις να ζητήσεις βοήθεια σε έχω σκοτώσει επιτόπου" μουρμουρίζει και ο άνδρας που με έβγαλε πριν λίγο από το βαν μας ανοίγει την πόρτα.

Το κτήριο μέσα είναι υπέροχο,αλλά πολύ σκοτεινό κάτι που δεν με συμφέρει.Παντού υπάρχουν προβολής σε διαφορετικά χρώματα και κορδέλες κρεμασμένες στους τοίχους. Ένας μεγάλος πολυέλαιος κρέμεται από την κορυφή και υπάρχουν δύο μεγάλες σκάλες που οδηγούν στους πάνω ορόφους.Το μέρος είναι γεμάτο από κόσμο που χορεύει. Όλοι γελάνε και σχολιάζουν τα κουστούμια του άλλου. Άλλο ένα μείον για μένα, πάρτι μασκέ! Τα έχει σκεφτεί όλα τόσο τέλεια το διαβολικό μυαλό του!

"Α το ξέχασα! Αυτό είναι για σένα!" λέει και μου δίνει μία σκούρο μπορντό μάσκα που πάει ασορτί με το σκούρο κοντό φόρεμα μου. Την παίρνω διστακτικά και την φοράω. 

"Πανέμορφη" λέει και εγώ απλά κοιτάω αλλού,για μία έξοδο για κάτι που θα με πάει μακριά του! 

Περπατάμε προς το μπαρ και αμέσως πιάνει κουβέντα με τον μπάρμαν ενώ εγώ κοιτάζω τριγύρω για να βρω μία έξοδο. Αλλά παντού υπάρχουν δικοί του άνθρωποι.

"Θες κάτι γλυκιά μου" 

"Όχι!" απαντάω ξερά και εκείνος μου σφίγγει το χέρι. 

Η Λέξα είπε ότι δεν θα είμαστε μόνοι! Λογικά το όλο πάρτι θα είναι κάποια παγίδα! Αλλιώς ο τύπος θα έπρεπε να τρελάθηκε για να με απήγαγε και να με έφερνε σε ένα πάρτι μασκέ!
Ο Σεμπάστιαν αφήνει το χέρι μου για λίγο για να κάνει χειραψία με ένα άλλο κύριο.Ξέρουν τι πραγματικά είναι;


Πάω να κάνω κίνηση να φύγω άλλα ακριβώς από πίσω μου είναι ένας από τους δικούς τους. Τέλεια! Όμως έχω το ψαλίδι της Λέξα. Το βγάζω διστακτικά από την ζώνη του φορέματος και το σπρώχνω στο λαιμό του άνδρα. Πέφτει ξερός κάτω και εγώ αρχίζω να τρέχω, ενώ ταυτόχρονα μερικά ουρλιαχτά ακούγονται. Κοιτάω πίσω μου και βλέπω τον Σεμπάστιαν να με ακολουθεί θυμωμένος. 

"Βοήθεια!" φωνάζω αλλά κανείς δεν με ακούει λόγο της δυνατής μουσικής, έτσι συνεχίζω να τρέχω ελπίζοντας να σωθώ! Βγάζω τις γόβες που με ανάγκασε να βάλω η Λέξα και ανεβαίνω τρέχοντας τις σκάλες για τους πάνω ορόφους του κτηρίου. 

Στον πρώτο όροφο επικρατεί το ίδιο δυνατή μουσική και κόσμος που χορεύει σαν τρελός.  Σπρώχνω τους ανθρώπους από μπροστά μου και κατευθύνομαι προς μία πόρτα που γράφει κουζίνα.

 Μα πριν προλάβω να μπω ένα χέρι με τραβάει σε δίπλα στον τοίχο. Προσπαθώ να φύγω αλλά με κρατάει πιο δυνατά. Ουρλιάζω μα δεν με ακούει κανείς. 

Πριν προλάβω να κάνω κάτι άλλο, με φιλάει.






¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤

Hey everybody!☆

Ανέβασα γρήγορα!💝
ΧΑΡΕΊΤΕ ΒΡΕ!
💝
Χμμ ένα μασκέ πάρτι, μία συμμορία και ένας άγνωστος!💝
Θέλω σχόλια παρακαλώ!Ποιος πιστεύεται ότι είναι ο τύπος;
Ο νικητής παίρνει μπισκοτάκι
😂
Πως σας φάνηκε; Γνωρίσατε και τον περιβόητο Σεμπάστιαν!Θέλω γνώμες!
Επίσης! Ευχαριστώ για την υποστήριξη!💝
ΚΑΙ μας έχουν μείνει περίπου τέσσερα κεφάλαια😢
Αλλά τι κάνουμε θα τελειώσει κάποια στιγμή!😢
Τέλος πάντων! Τα λέμε!💝
 Ελπίζω σύντομα😢💝


◆See ya chicas◆  

Οι Γείτονες Where stories live. Discover now