Chapter_18

4.7K 489 12
                                    

Την ίδια μέρα...


"Φούστα ή τζιν;" Ρωτάει η Κέλλυ δείχνοντας μου τις επιλογές της. 
"Νομίζω τζιν κάνει κρύο έξω" Προτείνω και εκείνη κατσουφιάζει. Αφού στο τέλος θα κάνει του κεφαλιού της γιατί με ρωτάει!
"Ναι αλλά η φούστα πάει περισσότερο για να βγεις ραντεβού!" Παραπονιέται.
"Βάλε ότι θες Κέλλυ!" Λέω αγανακτισμένη και πέφτω πίσω στο κρεβάτι μου, ενώ εκείνη μπαίνει στην τουαλέτα για να αλλάξει. Από τις πέντε το απόγευμα η Κέλλυ με πρήζει για το τι να βάλει και τώρα είναι εφτά! Εννοώ πόσο δύσκολο είναι κάποιος να επιλέξει ρούχα! Μα τι λέω αυτό δεν ισχύει όταν έχεις να κάνεις με την Κέλλυ!
Τουλάχιστον με κρατάει απασχολημένη,άμα μείνω μόνη μου θα αρχίζω να σκέφτομαι για τα χθεσινά και δεν το θέλω. Πάντως η αστυνομία έχει κάνει σάλο για να βρει αυτούς που έκαναν την όλη φασαρία αλλά ακόμα δεν έχουν βρει τίποτα. Από την άλλη είναι ο Μπεν και η Μαίρη που φέρονται περίεργα αλλά και η ταυτότητα του Φίλιπ Τζον Γουίλιαμ με την φωτογραφία του Μπεν. Μόνο που τα σκέφτομαι όλα αυτά το κεφάλι μου πάει να σπάσει!
Η πόρτα ανοίγει και έξω βγαίνει η Κέλλυ με την μαύρη φούστα της, μία κοντή μπορντό μπλούζα και μαύρες γόβες. Είναι πανέμορφη! 
"Λοιπόν;" Ρωτάει και κάνει μία στροφή.
"Φούστα τελικά" Μουρμουρίζω και γελάμε.

Μετά από μία ώρα η Κέλλυ έφυγε μιας και το ραντεβού της είναι στις εννιά και έτσι έμεινα μόνη μου. Αρχικά έκατσα και διάβασα αλλά μετά βαρέθηκα οπότε ξέθαψα από την κρυψώνα της την λίστα με τα ονόματα που είχε πέσει από τους τύπους. 
"Ας αρχίσω από αυτά που ξέρω" Μουρμουρίζω. Ρίχνω μια ματιά στην λίστα, Ρίτα Σάρα Τζόουνς, Φίλιπ Τζον Γουίλσον, Αλε- Φίλιπ Τζον Γουίλσον! Αυτό το όνομα ανήκει στην δεύτερη ταυτότητα του Μπεν! Σημειώνω δίπλα στη λίστα το όνομα του Μπεν. Μα γιατί να είναι στην λίστα ενός δολοφόνου; Τελικά ο Μπεν δεν είναι τόσο ήσυχος οικογενειάρχης όσο περίμενα.
Ανοίγω το λάπτοπ μου και πληκτρολογώ το όνομα του,αλλά δεν βγάζει τίποτα. Μετά ακολουθεί το όνομα της Ρίτα ,αλλά και πάλι. Μέχρι που ψάχνω για το όνομα του Αλεξάντερ Όλιβερ Γκαρσία. Μου βγάζει μία ιστοσελίδα για ειδήσεις από το 2012, την πατάω και αμέσως μου εμφανίζεται ένα μεγάλο άρθρο με τίτλο
 
"Αποκαλύφθηκε η συμμορία Γκαρσία". 


Μετά από πολλαπλές και χρονοβόρες προσπάθειες της αστυνομίας η συμμορία των Γκαρσία συνελήφθη. Ο Σεμπάστιαν Γκαρσία και μαζί με τον Τρίστιαν Γκαρσία θα οδηγηθούν αύριο στο δικαστήριο, όπως και τα υπόλοιπα μέλη. Η συμμορία είχε διαπράξει πολλά εγκλήματα καθώς υπάρχουν και υποψίες ότι είναι μπλεγμένοι σε εμπόριο ναρκωτικών...

Αυτός πρέπει να είναι ο Σεμπάστιαν που μου έλεγε ο Τζακ και η συμμορία του. Ποιος είναι όμως ο Τρίστιαν; Πηγαίνω πίσω στην αναζήτηση και πληκτρολογώ ο όνομα του Τρίστιαν Γκαρσία. Μου βγάζει πάλι ιστοσελίδες με άρθρα που αναφέρουν ότι ήταν κακοποιός και μέλος της συμμορίας Γκαρσία μιας και άνηκε στην οικογένεια. Δεν μπαίνω στον κόπο να ψάξω περισσότερα για αυτόν. Άρα και ο Αλεξάντερ Όλιβερ Γκαρσία θα είναι και αυτός ένα μέλος της συμμορίας που θα σαπίζει στην φυλακή.
Το κεφάλι μου έχει πονέσει από τις νέες πληροφορίες. Κλείνω το λάπτοπ μου αφού σημειώσω όλα τα ονόματα που βρήκα. Πέφτω πίσω στην καρέκλα μου και πιάνω το κεφάλι μου, είναι πολύ μπέρδεμα η όλη ιστορία. Ακόμα και αν η συμμορία αυτή έχει κάνει τόσα πολλά, τι σχέσει έχουν με τον Τζακ; Μήπως και ο Τζακ άνηκε εκεί κάποτε; 
"Ντάρσυ;" Ακούω την φωνή της μαμάς μου από τον κάτω όροφο. Σηκώνομαι βαριεστημένα και πηγαίνω κάτω. 
"Τι έγινε;" Ρωτάω.
"Έχω παραγγείλει πίτσα και θα βάλω ταινία, θες να μου κάνεις παρέα;" Ρωτάει ενώ φτιάχνει κάτι στην τηλεόραση.
"Ναι γιατί όχι" Λέω και βολεύομαι στο καναμπέ
Καιρός να χαλαρώσω λίγο,χωρίς συμμορίες, χωρίς δολοφόνους, σκέφτομαι.


¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤°¤

Hey everybody!☆
Ελπίζω να σας άρεσε το κεφάλαιο και να μην σας μπέρδεψα πολύ...
Απ'ότι φαίνεται κάποια κάνει έρευνες μόνη της...
Τέλος πάντων μπορεί να ανεβάσω άλλο ένα αύριο
επειδή αυτό ήταν μικρό! 
#1 Μ/Τ/Θ OMG OMG! 
Συνεχίζουμε δυναμικά!

Σχολίασε και ψηφίστε παρακαλώ★

◆See ya chicas◆

Οι Γείτονες Where stories live. Discover now