Part 28

5.1K 203 5
                                    

Zodvihnem hlavu a pozriem Kianovi do očí. Sú neodolateľné, no jeho pery ešte viac.

Bože, čo trepem. Jasné, že som do neho zaľúbená. Viac než si dokážem pripustiť!

Jazykom si prejdem po perách a jemne sa nimi dotknem tých jeho. On nenechá na seba dlho čakať a bozk okamžite prehĺbi. Pootvorím pery a uvoľním cestu Kianovmu jazyku. Naše bozky sú vášnivé, no prevláda v nich aj cit.  Naďalej ma obdarúva bozkami a keď mu jemne nechtami prejdem po zátylku, zahmnká do nášho bozku. Jeho ruky sa presúvajú nižšie na môj zadok, až na stehná a šikovne si ma vyhodí hore. Bez váhania obmotám nohy okolo jeho trupu a pevne sa ho prichytím. Kian sa začne pohybovať po byte, ale ani to mu nezabráni v bozkávaní. Nemôžem sa nabažiť jeho bozkov, sú čoraz vášnivejšie a také..dokonalé. Keď mi Kianove ruky stlačia zadok, neubránim sa a taktiež vzdychnem.

O chvíľu ucítim ako sa posadíme. Kian sedí na posteli a ja v jeho lone. Rukami zájde pod moju mikinu a začne ju ťahať smerom nahor. Odtrhnem sa od jeho bozkov a pomôžem mu s vyzliekaním. Teraz si neprajem nič viac, len nech mám na sebe čo najmenej oblečenia a mám Kiana čo najbližšie pri svojom tele.

Keď ju dostane cez hlavu, odhodí ju niekde za mňa a venuje mi dlhý, vášnivý bozk. Počas toho mi rukami zájde  pod čierne tričko, ktoré mám na sebe a jemne sa dotkne mojej pokožky. Tá mi teraz celá horí pod jeho dotykom, ktorým pomaly dvíha hore čiernu látku. Keď zdvihnem ruky, Kian sa šikovne zbaví aj môjho trička, rovnako ako mikiny a teraz som zostala pred ním iba v bielej, čipkovanej podprsenke.

Kian sa na chvíľu zastaví a očami behá po mojej hrudi. Nie žeby mi jeho pohľad vadil, ale na niečo také nie som zvyknutá a tak si priložím ruky na svoje telo. Kian v momente zareaguje a chytí ich.

„Nemusíš sa hanbiť." Pozrie mi do očí a potichu povie. Pomaly mi zloží ruky dole a tie svoje presunie na môj chrbát. Prechádza po ňom až sa dostane k mojim bokom a hladí ma po pokožke. „Si krásna." Povie potichu a pozrie mi do očí. Tak jednoduché slová vo mne vyvolávajú neopísateľné pocity. Je to šťastie. Brucho mi zviera od radosti, no navonok ukážem len slabý, zahanbený pohľad.

Kian mi venuje komfortný bozk a keď sa odo mňa odtiahne, znovu sa zahľadí na môj hrudník. Nemám nejaké extrémne veľké prsia, ale Kian na ne pozerá ako keby to boli dve svätyne. Keď sa k nim zohne a na obidve venuje po bozku, donúti ma to zasmiať sa.

Znovu sa vráti k mojim perám, no tento krát pri nich nezostane, ale začne sa posúvať po mojej sánke dolu. Od kútika pier prechádza cez čelusť a mokré fliačiky zanechá taktiež na mieste pod uchom, až sa nakoniec dostane ku krku. Tam sa bozkom začne venovať naplno a mne nezostáva nič iné, len od slasti zatvoriť oči. Ruky zaborím do jeho vlasov, ktoré už o dosť podrástli a nechám ho, nech ma naďalej obohacuje o tieto vášnivé bozky. Perami saje kožu na mojom krku a keď je vezme medzi zuby, hneď na to na ňu vtisne jemný bozk. Je dosť možné, že tam budem mať riadnu značku, ale to ma teraz naozaj netrápi. Jediné na čo sa sústredím a čo zamestnáva moju myseľ je Kian a jeho pery.

Znovu saje moju pokožku silnejšie než pred tým a to mi spôsobuje ešte väčšiu rozkoš. Už to viac v sebe neudržím a spomedzi pier mi unikne hlasný ston.

Kian prechádza perami po mojich kľúčnych kostiach, až sa dostane na druhú stranu krku a začne opakovať to isté, ako na tej predošlej. Mám pocit, že zošaliem z jeho bozkov a dotykov po celom mojom tele, no je čas na výmenu.

Rukami v jeho vlasoch jemne zaťahám za korienky a tento raz sa vzdych vyderie z jeho úst.  Hlavu zdvihne na moju úroveň a ja hneď využijem príležitosť a začnem sa venovať jeho krku. Najskôr začnem len s jemnými, mokrými bozkami, no Kianov silný stisk na mojich bokoch mi jasne hovorí, že aj tie majú na neho veľký efekt.

More than enough  |SK| ✔ - EDITINGWhere stories live. Discover now