Bölüm 57

5.5K 592 148
                                    

Karakter hatırlatmaları:

Faye: 16 yaşlarında, uzun kıvırcık koyu mavi saçlı, minik burunlu, hilal kaşlı, küçük ela gözlü. Elmon'un aşık olduğu kız. Babası ağaçta doktormuş. Orman elfi

Rina: Sivri kulaklı, hafif çekik ve büyük yeşil gözlü. Kısa ve çok açık bir pembe renginde saçları var. Yarı elf.

Adela Bansells: 11 yaşlarında uzun boylu, beyaz tenli, kıpkırmızı uzun ince saçlı

-----------------------------------------

Han kendine geldiğinde villasının yatak odasındaydı. Olanları hatırlamaya çalışıyordu fakat olayı düşündükçe başına korkunç bir ağrı giriyordu. Kendine gelmek amacıyla elini yüzünü yıkamak için yataktan kalkmaya yeltendiğinde vücudunun üst tarafının tamamen sargıda olduğunu gördü. Tıpkı bir mumya gibi göbeğine kadar sargı içindeydi. Bu yüzden kalkamıyordu. Sağ çaprazdaki kanepede Faye'nin yatığını gördü. Faye'nin üstünde ince bir pike örtülüydü. Han yardımsız kalkamayacağını anlayarak Faye'ye seslendi.

Faye anlamsız sesler çıkarak ve gözlerini ovuşturarak uyandı. Biraz kendine geldiğinde direk efendisine baktı ve "Efendim uyanmışsınız!" diye bağırdı.

Han boş gözlerle Faye'ye bakarak "Çöz beni..." dedi.

Faye efendisinin dediğini duymamazlıktan gelerek, koşarak yatakta yatan Han'a sarıldı. Han "Faye çöz beni..." dese de Faye 10 saniyeden fazla bu şekilde durdu. Faye sarılmayı bıraktıktan sonra ayağa kalktı. Han Faye'ye doğru baktığında şaşırdı. Faye, gözleri dolmuş bir şekilde kendisine bakıyordu. "Bir sorun mu var Faye" dedi Han. Faye, ıslak gözlerini elleriyle silerek hayır yok der gibi kafasını sağa sola salladı.

Han, Faye'nin ne düşündüğünü bilmiyordu ama düşüncelerini dağıtmak amaçlı "Hadi beni çöz sonra kahvaltı yapalım" dedi. Faye dayanamayarak bir kez daha Han'a sarıldı. Ardından kapı açıldı ve içeri Han'ın tanımadığı bir kız, Rina ve Adela girdi. Rina ve Adela gördükleri manzara karşısında istemsizce büyü auralarını serbest bıraktılar. Rina ve Adela'nın auralarını serbest bırakması, kızın iç güdüsel olarak bir kaç adım geri gitmesine sebep olmuştu.

Rina ve Adela aynı anda "Seni yüzü solgun elf! Han'ı boğma! O yaralı!" dediler ve koşarak Faye'nin elinden Han'ı kurtardılar ve kendileri Han'a sarılmaya başladı.

Han hafif sinirlenerek "Sizde aynısını yapıyorsunuz..." dedi.

Kız gördüğü manzarayı bir türlü anlayamıyordu. Elf, yarı elf ve insan, bir çocuğun etrafındaydı. Sınıf farklarını yok saymışcasına konuşuyorlardı(tartışıyorlardı).

Han derin bir nefes alarak "Beni çözün artık" diye bağırması tüm ortamı sessizleştirmişti. Kız bir adım öne gelerek "Kaburganda ve kolunda kırıklar var. İyileşmesini beklemen gerekiyor." dedi.

Han, kız ile göz teması kurarak ciddi bir ses tonuyla "Ben vücudumda kırık olduğunu hissetmiyorum. Faye çöz artık beni..." dedi.

Faye, kızın çözme demesine aldırmayarak Han'ı çözdü. Han serbest kalmanın verdiği rahatlama ile yataktan kalktı ve vücudunu esnetme hareketleri yapmaya başladı. Kız şok olmuştu. Daha 2 saat önce kırıkları ve yaraları olan çocuk şimdi sapasağlamdı.

Han esnetme hareketlerini bitirdikten sonra "Sen kimsin?" dedi.

"Ben Milta. Milta L. Ulodhel" dedi. Han'ın başından kaynar sular dökülmüştü. Han derin derin nefes alarak Milta'ya bakıyordu. "Bir şey belli etmemeliyim. Nasıl olur... Annem..." diye düşüncelere daldı.

Han (1. Kitap)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin