Bölüm 16

6.2K 622 33
                                    

Bir sene sonra :

Şehir kütüphanesi gerçekten çok zengin kitaplardan oluşmakta. Bunun sebebi Geenois'in Phaelon krallığının başkenti ve güçlü bir ticaret şehri olmasından kaynaklanıyor. Hemen hemen her ülke ile ticaret yapmaktalar. Kütüphanenin bazı bölümlerine girmek yasak özel yetkiler gerekmekte. Aelath henüz dönemedi, gelsin izin isteyeceğim. Zichess'in söylediğine göre en az 6 ay daha oradaymış. Fakat şimdiki kullanabildiğim yerler de çok faydalı oluyor.

Birleşik büyüleri öğrendim. Örneğin, ateş topunu rüzgar ile daha da hızlandırıp gücünü artırabilirim. Fakat bunun için söylenen sözler ve büyü süresi uzuyormuş. Büyüye yankın olanların olmayanlara farkını belli ettiği bölüm burası. Çünkü birleşik büyüler yapmak için gereken sözleri içlerinden söyledikleri için daha kısa sürer. Dahası bu büyülerin oluşum süresi de normal olan kişilere göre daha kısa sürer. Tabi bunlar benim için bir şey ifade etmiyor ben söz söylemiyorum. Beni ilgilendiren tek şey oluşum süresi.

Lura'yı ev işlerinden, benimle ilgilenmekten muaf tuttum. Sadece verdiğim sıkı programı uyguluyor. Her gün Kas gücü ve ışık büyüsünü geliştirmek adına antrenmanlar yapıyor ve büyü limitlerini zorluyor. Tahminlerimden daha hızlı ilerliyor. Özellikle dövüşteki ilerlemesi gerçekten çok iyi. Bunun sebebini kurt melezi olmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

 Bunun sebebini kurt melezi olmasından kaynaklandığını düşünüyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Rhene'ye de gölge büyüsü hakkında çok şey öğrenemedim. Kitaplarda çok bahsedilen bir büyü değil. Ama öğrendiğim kadarıyla gölgelerde saklanabiliyormuş, hareket edebiliyormuş ve ufak çaplı ışınlana biliyormuş. Tabi bunları nasıl öğreneceği hakkında bir bilgi yok elimde. Bu yüzden şimdilik. Ona ve kendime çevik şekilde dövüşme tarzı eğitim programı hazırladım. Benim alma sebebim kurtadam güçlerim sayesinde gelen saldırılardan kaçınmak.

 Benim alma sebebim kurtadam güçlerim sayesinde gelen saldırılardan kaçınmak

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Dövüş tekniklerini araştırırken bir kaç nefes tekniği gördüm. Bunlardan biri dövüşçü formlarından biri olan vahşi formunu kapamak için. Bu teknik ile 2 dakikalık bir Nefes alış-verişi ile ruh gücünü sakinleştire biliyorsun. Bu sayede artık o tuhaf formdan nasıl çıkacağımı biliyorum. Şimdi ki problemim o tuhaf form olur olmaz yerde girmem. Bundan 3 ay önce Lura için ışık büyüsü kalkanları hakkında kitap okurken moda girdim. Neyse ki odam da yatakta uzanıp okuyordum.

Han (1. Kitap)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin