Bölüm 13

6K 597 31
                                    

Üzülerek söylemekteyim gene bir karakter betimlemesi yapmayı unutmuşum. Ne hikmet ise hepte ana karakterleri unutuyorum.

Aelath: Arkaya taranmış, yanları hafif kırlaşmış siyah saçlar, top sakal, uzun ve düz burun, Geniş alınlı, mavi gözlü, uzun boylu, 45 li yaşlarda yakışıklı biri.

---------------------------------------------------------------------------------

Uyandığımda karşımda Lura vardı. Kulakları bir sağa bir sola dönüyordu. Heyecanlı olduğu belli de niye diye kendi kendime sordum? Bir kaç saniye sonra ben normale döndüm mü acaba? dedim. Hemen ellerime baktım. Sonunda normale döndüm. Bir an hep öyle kalacağım diye çok korkmuştum. Şimdiki sorunum ise ben her meditasyona girdiğim de öle mi olacağım. Bunu denemeden bilemem lakin şuan denemek istemiyorum. Artık daha fazla uyuyamayacağım.

"Lura, teşekkürler yardımların için. Sayende normale döndüm." dedim.

"Görevim size hizmet etmek efendim" dedi mutlu bir şekilde. Belli oda normale dönmeme sevinmiş.

"Aelath nerede? Onunla konuşmak istediğim bir kaç şey var" dedim.

Lura biraz gerginleşti. "Efendi Aelath 10 gündür yok efendim. Size tedavi aramaya gitti." dedi.

10 gündür yok derken daha bir gündür baygın değil miydim ben? "10 gün derken Lura ben kaç gündür baygın yatıyorum?" diye sordum.

"27 gündür baygın yatıyorsunuz efendim. Bu süre zarfında bir çok şifacı sizi kontrol etti lakin hiç biri neden baygın olduğunuzu yada neden uyanmadığınızı bulamadılar. Efendi Aelath da başka ülkelerdeki şifacılar ile görüşmeye gitti." dedi

27 gündür baygın mıyım? Sanki daha dün gibi geliyor. Neyse artık uyandım ama Aelath'a haber vermem lazım.

"Lura, Aelath ile nasıl haberleşebiliriz? Benim uyandığımı söyleyelim. Belli ki çok endişelenmiş." dedim. 

"Kahya Zichess de zihin taşı var. Kahya Zichess'e söylerseniz o irtibata geçer." dedi Lura

Koşar adımlar ve Zichess diye bağırarak malikanede dolanmaya başladım. Beni gören çalışanlar Efendi Han uyanmış diye fısıldaşıyorlar. Bir süre sonra koşarak Zichess yanıma geldi.

"Efendi Han iyi misiniz uyanmışsınız. Çok sevindim efendim" dedi Zichess

"Teşekkür ederim. Hemen Aelath a haber ver. Daha fazla merakta kalmasın" dedim.

"Hemen haber veriyorum" dedi. Bilekliğin deki mavi taşa dokundu. Taş parlamaya başladı. Kısa süre sonra taşın parlaması durdu.

"Efendi Han, efendi Aelath sizin uyanmanıza çok sevindi. Şu an Usmad şehrindeymiş. Flirt ile gelirse 7 günde burada olur"dedi Zichess.

Dedikleri tam bittiğinde holün ortasında ufak kıvılcımlar çıkmaya başladı. Bir anda odayı mavi bir ışık kapladı. Işığın kaybolmasından sonra Aelath'ın holün ortasında olduğunu gördük. Tabi ben şaşırdım(şok).

"Anlaşılan Flirt ile gelmeyecekmiş."dedim sessizce.

Aelath koşarak yanıma geldi. Sanki bir şey ararmış gibi vücuduma dokunmaya basladı. Sonra derin bir nefes aldıktan sonra bana sarıldı.

"Beni gerçekten çok korkuttun Han. İyisin değil mi? Yoksa kötü mü hissediyorsun..." gibi soru yağmurlarından zaman bulursam iyiyim diyeceğim ama.

"AELATH SAKİN OL. İYİYİM BEN" diye bağırdım. Bu bağırmam Aelath kendine getirdi. Bana tekrar sarıldıktan sonra "ne yapalım bugün? ne istersin?" dedi.

Han (1. Kitap)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin