Bölüm 33

5.5K 586 34
                                    

Gorgon :  keskin dişli, saç yerine başlarında canlı yılanlar olan, dişi canavarlardır. En meşhurları Medusa. Canavar sınıfındalar.

Lamia : Gorgonlar gibi yarı insan yarı yılandır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Lamia : Gorgonlar gibi yarı insan yarı yılandır. Fakat bunların saçları yüzleri normal insan gibidir. Gorgonlar gibi vahşi değiller. En meşhuru ve kültürümüz de olan Şahmarandır.

 En meşhuru ve kültürümüz de olan Şahmarandır

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Resimleri bulana kadar çok uğraştım. Sebebini bilmemekle beraber resimlerin neredeyse hepsi +16 yada +18 di.

------------------------------------------------------------------

Lura ve grup Giam şehrine gelmişlerdi. Şehir sanki biraz koyu renkte gibiydi. Bununda sebebi her yerde maden atölyeleri olmasıydı. Geenois kadar kalın surları yoktu. Ama ilginç olan şehrin surları siyaha yakın bir taşların yap-boz gibi iç içe geçmesiyle oluşuyordu.

Şehirde pek çok zengin olmadığından zenginlerin yaşadığı mahalle yerine cadde vardı. Şehrin geneli fakir sayılabilecek maden işçisinden oluşuyordu. Ama çok meşhur demir atölyeleri vardı. İnsanların yaptığı en iyi demir işlemelerinden bazıları burada yapılıyor. Günün ilk saatleri ile şehir demir dövme sesleri ile yankılanıyordu. Tüm demirciler sabahları demir döver. Öğleden sonra satış yaparlardı.

Lura ve grup yaralı olanları tedavi edip ve olayın şokunu atlatmak için 2 gün şehirde kalacaklardı. Lura biran önce evine Geenois'e gitmek istiyordu. Efendisi ile olan uzun ayrılık sonunda bitecekti ama bir yandan da içi huzursuzdu. Başarısız olmuştu. Kendi grubundan insanlar ölmemişti fakat tüm gruptan ölen sayısı çok yüksekti. Kendisine Tank demekten utanıyordu. Daha güçlü olsaydı. Belkide kimse ölmeyecekti...

Bu tür düşünceler ile yürüyordu. Bir kalabalık toplanmış. "Vur, saldır" gibi bağrışmalarını duydu. Merak edip kalabalığı yardığında 8-9 yaşlarında mavi düz uzun saçlı, ince dudaklı, minik burunlu, yeşil yuvarlak gözlü. açık pembe renkte tuvalet elbiseli bir kız ile 20 yaşlarda bir erkeğin dövüş yaptıklarını gördü. Dövüşten ziyade büyücü olan kızın oğlanı aşağıladığını görüyordu.

"Prenses lütfen durur musunuz?" dedi kahya tarzı giyimli adam.

(hmph) "Biraz eğlenmek istedim. Ne var bunda." dedi kız kibirli ve ukala şekilde. Erkek kızın dikkatinin dağıldığını görünce koşarak oradan uzaklaştı.

Han (1. Kitap)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin