4) Večeře a smradlavé nohy

1.8K 60 1
                                    

Vrátily jsme se k nim domů a položily všechny tašky ke mě do pokoje. ,, tak já jdu udělat ty macarony" pronesl Harry ,, jdu ti pomoc" přidal se Liam. Oba šly dolů.

,, takže..." zamrkal Niall ,, jdeme za nima" bouchla jsem ho do ramene a společně jsme šly dolů.

Dívala jsem se jak Harry s Liamem vaří ,, vy dva tady vaříte?" Dala jsem si bradu do dlaní ,, já tady většinou vařim a Herry peče" zasmála jsem se ,, proč tam byly fanoušci vy ste nějaká kapela že" Liam přikývl ,, skupina. jmenujeme se one direction" do kuchyně přišel Niall bez trička jen v teplákách a na hlavě měl kšiltovku otočenou dozádu.

Vytáhl si pivo a napil se. Pane bože... stratila jsem dech. Koukej jinam. Křiklo na mě mé druhé já ,, proboha Nialle oblíkni si tričko" řekla jsem nervózně ,, proč bouřejí se ti hormony" zakroutila jsem hlavou ,, tak není se čeho obávat ale být tebou tak se spíš bojim tady těch dvou po ránu chodí do kuchyně úplně nahý" ukázal na Harryho a Liama ,, no co? Prostě jsme už takový" pokrčil rameny Harry. Zasmála jsem se. ,, nechceš něco nalít?" Zeptal se mě Niall ,, mléko dostala jsem na něj chuť" podal mi krabici mléka a hrníček.

Odlila jsem si tam mléko ,, jen aby si za devět měsíců neporodila kočku nebo tak něco" zasmál se mi Luis ,, za osm a ne to se nestane pokud... ale ne" začala jsem se smát mému myšlení že by mě musel oplodnit nějaký kocour. Niall se smál se mnou ,, pokud co?" Oni to vážně nepochopily ,, ale nic" Niall si sedl vedle mě a my jsme si plácly. ,, rozumíte jim?" Zayn zakroutil hlavou.

,, hmm hezky to voní" nadechla jsem se zhluboka. Přede mě přistál talíř s macarony. ,, Liame proč nejíš lžičkou" došlo mi když si vzal vydličku ,, Liam má fobii ze lžiček" nadzvedla jsem obočí ,, fakt?" Liam se podíval výhružně na Zayna ,, jasně že ne" podíval se do talíře. ,, tak si vem lžičku" nastavila jsem mu ji. Snažil se ji vzít ale asi deset centimetrů od toho se zastavil ,, nevydržím to fajn mám fobii ze lžiček stačí" zasmála jsem se.

Všichni jsme už dojedly a uklidily jsme nádobý do myčky. ,, kam šly všichni?" Podívala jsem se na Nialla ,, šly za knihovnu" hodila jsem po něm nechápavý výraz ,, ukážu ti to" přikyvla jsem. Vzala jsem mu tu kšiltovku ,, co je?" Nechápal ,, když ti to řeknu budeš se mi smát" zakroutil hlavou ,, neřeknu" vyplázla jsem na něj jazyk a kšiltovku jsem si dala na hlavu.

Došly jsme do obýváku a tam byla knihovna ,, ale tady nejsou kluci" najednou přitáhl skříň s knížkama k sobě a tam byly všichni kluci ,, páni" vydechla jsem. Byla tam obrovská televize spousta her, sedačka no prostě klučičí schovávačka.

Seděly na gauči a dívaly se na fotbal ,, kdo hraje proti komu" sedla jsem si rychle místo Nialla. ,, Brazílie proti Velké británie" odpověděl mi s překvapením Herry. Vzala jsem Zaynovy z ruky popkorn a začala to jíst. Všichni se na mě dívaly jako na blázna ,, co?" Zahuhňala jsem ,, nic" vzal mi ksiltovku. Vyplázla jsem na něj jazyk a dál se dívala na televizi. Najednou jsem ucítila něčí smrdící nohy. Dala jsem si ruku na pusu ,, proboha komu tady smrdí nohy" Luis zvedl nohu ,, myslím že mě" to se mi udělalo ještě víc špatně. Rozeběhla jsem se na záchod a vyzvracela jsem všechen obsah v mém žalůdku.

,, ukaž" vlasy mi někdo držel. Zayn mi podal ubrousek a ja si utřela pusu. ,, Harry mohl by si mi podat kartaček. Je na stolku" ani neváhal a šel pro něj. Přišla na mě slabost. ,, Luisi" hned ke mě přiběhl a se Zynem mi pomohly vztát. ,, děkuju" usmála jsem se na ně.

Harry mi podal kartáček a Niall mi na ní dal pastu ,, zvládnu to kluci" pořad se na mě dívaly ,, my nikam nejdem" protočila jsem očima a začala jsem si čistit zuby.

Vypláchla jsem si pusu ,, takže začne hlídka. Dneska budeš spát s jedním z nás a zítra s jiným kdyby náhodou tak jsme tu pro tebe" chtěla jsem zamítnout ale Niall vykřikl ,, já budu první!"

Why is Daddy? ( 1D )Där berättelser lever. Upptäck nu