3) Nákupy!!

2K 70 1
                                    

Stojíme před dámským obchoďákem ,, co tady děláme?" Zeptam se protože pokud vím jsem tady jediná holka ,, jdeme s tebou nakupovat" nadzvedla jsem obočí ,, ale já nemám peníze" namítkla jsem. Liam pokrčil rameny ,, a to vadí my máme tak jdem" táhly mě všichni do obchoďáku.

Luisovy se rozzářily oči když uviděl tmavě červené šaty ,, co tohle?" Podal mi je ,, nemyslíš že to bude zbytečný když mi poroste břicho" zamyslel se ,, to je jedno když ti nebudou navleču do toho Nialla" zasmál se.

Vybíraly mi tam oblečení a já si je musela skoušet ,, a teď spodní prádlo" nadzvedl jsem obočí ,, co?" Harry se zasmál ,, stydíš se před námi?" Přikývla jsem ,, nebudu se vám ukazovat ve spodním prádle" Harry si začal sundavovat tričko ,, co děláš?" Vyjeveně jsem na něj zírala ostatní kluci se k němu přidaly a sundaly si i ryfle takže tam byly v boxerkách. ,, teď se stydět nemusíš" zasmála jsem se ,, ste blázni. Doufám že mě vaše faninky zabijou ve spánku" šla jsem zpátky do kabinky ,, nezabijou oni jsou náhodou moc chápavé" křikl Luis a já zalezla do kabinky.

Vyděla jsem tam bílé a červené spodní prádlo. Oblékla jsem si to bílé a vylezla s červenýma tvářema. Jenže jsem se zarazila nad tím co jsem viděla. Všichni kluci měly na sobě oblečenýho něco dámského. Začala jsem se jim smát. Ke mě přišel Zayn ,, smím prosit" nečekal na moji odpověd a začal semnou tancovat ,, moc vám to sluší" prohodil parukou co mě na sobě a začala jsem se nehorázně smát. ,, hey Zayne vyměníme si partnerky" křikl Luis. Zayn tedy tančil s Niallem. Luis mi dal ruce na boky a jemně jsme se vlnily. ,, líbí se ti moje blůzka?" Zasmála jsem se ,, jo vypadáš mladší" poplácala jsem ho po hlavě. ,, Luisi ty to neumíš musíš jí pořádně rozročit" vzal mě Niall a otočil mě. Pořád mě držel ,, pěkná sukně" mrkla jsem na něj ,, pěknej zadek" lehce jsem ho plácl po hrudi ,, perverzáku!" Vykulil oči ,, já ne to je tady Herry" otočila jsem se na něj a ten právě tančil se Zaynem ,, má pravdu Baby" mrkl na mě a dál tancovaly.

Niall mě znova protočil. Díval se mi na břicho ,, jsem tlustá že" zakroutil hlavou ,, ne a tohle už nechci slyšet nemám to rád. Jsi těhotná a v sobě máš malý zázrak" usmála jsem se a dala jsem mu pusu na tvář. Zčervenal se a mě to přišlo strašně poztomilý.

,, hey vy dvě hrdličky" křikl Harry ,, co tenhle klobouk?" Dal mi ho na hlavu. Udělala jsem jakousi grimasu ,, už to mám " odněkaď Zayn vytáhl sluneční brýle a nasadil mi je ,, sekne ti to" zasmála jsem se. Šla jsem směrem ke kabince. Otočila jsem se na ně ,, a nekoukejte mi na zadek" všichni začaly pískat jak že nic ,, my?" Ukázal na sebe Liam ,, ano vy" hodila jsem po něm klobouk.

Celý den byl naprosto úžasný. Nikdy jsem nezažila větší srandu při nákupu. ,, hele koukej na ty boty. Naille slušely by ti" ukázal mu je Liam ,, ukaž" nasadil si ne na nohy. ,, a teď pravdu kluci myslíte že mi padnou. Nejsem v tom tlustá" začal mě imitovat ,, takhle nemluvim" odpověděla jsem mezi smíchem. ,, no dneska bylo nakupování až až mám hlad!" křikl Niall. ,, co pizza" ,, to jsme měly včera co kdyby.... já nevim třeba Harry uvařil macarony se sýrem" udělal na Harryho psí oči ,, ne!" Namítl hned ,, taky bych si dala" dala jsem si ruku na břicho. Povzdechl si ,, fajn ale můžeš poděkovat jen naší princezně" ukázal na mě ,, nejsem princezna" zakroutila jsem hlavou ,, to že nemáš prince neznamená že nejsi princezna" dal mi pusu na tvář Zayn

Why is Daddy? ( 1D )Where stories live. Discover now