6) U doktora

1.6K 59 1
                                    

Ráno jsem se probudila až nebezpečně blízko Niallových rtů. Usmála jsem se. Chtěla jsem odejít ale Niall mě zastavil ,, kam pak?" Znova jsem si lehla ,, koupat se" usmíval se jako sluníčko. Nemusely jsme nic říkat. ,, proboha už se obleč" nadzvedl obočí. Odešla jsem do koupelny a opřela jsem se o dveře.

Bože jak je tohle možný. Ten kluk je prostě sexy a ne jenom on ale i ostatní. Budu sama s pěti bláznama a s miminkem. Umála jsem se ,, budeme spolu šťastný o to se neboj" pohladila jsem si břicho a vslékla jsem se. Podívala jsem se do zrdcadla. Moje břicho bylo úplně stejné ale přitom jiné. Vysprchovala jsem se a na sebe jsem si vzala.

Bílý spodní prádlo, bílí volnější tričko a ryfle co mi vybral Zayn. Vlasy jsem si nechala rozpuštěný a sešla jsem schody.

Než jsem vešla do kuchyně dala jsem si ruku na oči a pomalu tam šla. ,, haloo je tady někdo?" Uslyšela jsem smích ,, jen já " ,, kdo já" chtěla jsem si být jistá ,, Zayn" pomalu jsem dala ruku dolů a když jsem zjistila že je oblečenej tak se mi ulevilo. ,, chceš toast" přikývla jsem a vzala jsem si toast. Kousla jsem ,, neotáčej se čau Harry" varoval mě se smíchem. ,, budu dělat že ti věřím" ke mě přišel Luis a vzal mi ten toast ,, ale to bylo moje" zakňučela jsem ,, musíš jíst zravě" přede mě položil nějakou ovocnou směs ,, děkuju" vzala jsem vydličku a dala jem do pusy. Díval se na mě jestly mi to chutná a hádejte nechutnalo ,, je to dobrý" skoro se mi zvedal žalůdek. ,, Lui Liam ti chce dát do pračky bílé s červeným" vykulil oči a utekl.

,, nechutná?" zakroutila jsem hlavou. Vzal si mysku a snědl to ovoce. Položil prázdnou mysku přede mě a ke mě přišel Luis ,, ty si to snědla. Na tady jsou palačinky" podal mi a já se do ní s chutí pustila a v duchu jsem děkovala Niallovy.

,, tak jdem do aut kluci! Jdeme doktorovy" udělalo se mi špatně a rychle jsem šla na záchod a vyzvracela jsem se. Harry mi držel vlasy. ,, vyčistím si zuby a hned jsem tam" jen kývl. Vyčistila jsem si zuby a šla jsem za nima.

***

,, tak můžete jít slečno" vztala jsem ze židle a ke mě přišel doktor ,, takže kdo je váš přítel který půjde s váma?" Všichni vztaly ,, ja" řekly zborovně. Doktor si povzdechl ,, ty máš eleanor sedni, ty máš Daniel sedni a ty máš Perrie sedni. Nemůžete tam jít všichni" oni duply nohou ,, ale já chtěl vidět miminko" postěžoval si Luis.

,, prosím můžou tam jít se mnou všichni?" Udělala jsem psí oči ,, protože vás znám tak pojďte ale jak mě vaše holky zabijou tak zabiju já vás a na nic nešahat" spolu jsme šly do ordinace.

,, lehněte si na lehátko" lehla jsem si ,, kdy ste dostala naposledy měsíčky?" Zamyslela jsem se ,, zhruba před měsícem" kývl. ,, Nialle polož ty kleště a nestraš Zayna" byl k nim otočenej zády a přesto věděl co dělají.

Zvedla jsem si tričko a doktor mi dal na břicho gel. Poté se na obrazovce oběvila malinká kulička ,, takže. Je to potvrzený jste těhotná měsíc a týden" usmála jsem se ,, nemůžeš nám to vyfotit šestkrát" zeptal se Harry. Kterymu stékla slza po tváři.

Když jsem viděla že on brečí brečela jsem i já a ostatní se k nám přidaly ,, no dobrá a teď se přiznejte kdo je za tohle zodpovedný?" Zeptal se ten doktor ,, my nevíme" začal Liam. ,, jak nevíte" nechápal ,, bylo to na nějaké party hvězd" přikývl ,, ale vy ste tam byly taky" všichni kývly ,, takže je dost možný že otcem je jeden z vás a protože vás znám je to víc jak možné" vykulili oči. Byla jsem v šoku ani by mě to nenapadlo že jeden z nich by byl otec mého dítěte. Je to možny? Ne... A co když ano. Kdo je teda otec mého dítěte. Je možné aby to byl jeden z kluků?

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat