17) Vyznání Nialla

1.4K 54 0
                                    

Auto zastavilo ,, Nialle co tady děláme?" Vypl motor a podíval se na mě. ,, Sem chodím skoro pořád je to můj koníček a chtěl jsem aby jsme to řešili někde bez novinářů, fanynek a hlavně bez kluků a navíc patří to mě" přikývla jsem ,, na golfovém hřišti jako vážně?" Zasmál se ,, to pochopíš" vylezl z auta a jako správný gantlman mi otevřel dveře a pomohl mi na nohy.

Usmíval se na mě ,, co je?" Zakroutil hlavou ,, sluší ti to princezno" protočila jsem očima ,, vtipný. Jsem jedna obrovská koule která je plněná sýrem" chytl výbuch smíchu ,, ne si něco jako.." zamyslel se. ,, kinder vajíčko" nadzvedla jsem obočí ,, Kinder proč Kinder?" Pobaveně se zasmál. Zastavily jsme a já uviděla ten výhled. Bylo to úžasný. Sluníčo právě zacházlo a já začala chápat proč golfové hřiště ,, wow" dívala jsem se na to s úžasem.

Niall

Ti kluci neumí být nenápadný vážně ale to ani já ne a proto jsme nejlepší přátelé. Zlobím se na ně? Ještě nevím. Díval jsem se na ní tak jako se ona dívala na ten výhled. Moje srdce mohlo vyskočit z hrudi jí přímo do dlaní. Otočila na mě hlavu ,, protože Kinder vajíčko tě přesně vystihuje, si sladká a neodolatelná a ve vnitř tebe je překvapení" začala se polichodeně smát. Byla tak nádherná.

,, stejně ti to neprojde" pousmál jsem se ,, já vím že ne" sedl jsem si na zem a ona si sedla vedle mě s mojí pomocí. ,, tak to vyklop" dívaly jsme si do očí ,, Nialle.. sundej tu kšiltovku" dala si ruku na oči aby na mě neviděla ,, páni takže tebe vzušuje moje kšiltovka a ne já" dala ruku dolů ,, to není pravda. Jenže čím víc jsem těhotná tím víc mám perverzní myšlení a vůbec nechápu proč ti to říkám" zasmál jsem se. Kdyby si jen věděla. Celé moje tělo se třáslo po jejich dotycích, pohledech i slovech. Žral jsem její každý pohyb a fascinovalo mě na ní všechno, její postava, oči, slova jakýma se vyjadřovala, pohledy, rty ách její rty. ,, ale dost o mých myšlenkách vybal na mě to proč nemám odejít a proč kluci zdrhly" vypadala jak andílek. Sakra Horane seber se chlape. Volalo na mě sebevědomí.

,, fajn ale slyb mi že ať se stane co se stane budeme aspoň kamarádi" hodila po mě nechápavý pohled ,, pochopíš" přikývla. Nádech výdec Nialle. ,, já... sakra zase jsem nervózní. " zasičel jsem ,, jen klyd nadeni a vydechni. " podíval jsem jsem se jí očí a dal jem jí dlaň na tvář. Nebránila se a to mi přidalo trochu sebedůvěry.

,, nechápu to. Každou chvíly stojím na pódiu a vidim tam tisíce lidí nikdy jsem z nich nebyl nervózní tak jako z tebe. Jsi tak nádhená že když tě vidim tak moje myšlenky zaplavíš jen ty. Tvoje andělská tvář a tvoje pronikavé oči ve kterých se doslova topim. Nedokážu to co cítím ani popsat jen vim že když tě vidím cítím se být poblázněný, cítím takový to šimrání v podbříšku a vždy když se na mě podíváš... ano tímhle pohledem tak mám pocit že mi srdce vyskočí z hrudi přímo do tvých dlaní." Bily jsme blízko že smcítily horký dech toho druhého,, Nialle"

Vzal sem její ruku. Dal jsem jí na místo kde mám srdce. ,, mé srdce bije jen a jen pro tebe. Jsem schopnej se vzdát všeho jen abych s tebou mohl být o tu vteřinu navíc. Nic neříkej prosím" zavřela pusu a dívala se mi na rty ,, pane bože už mě polib" zasmá jsem se a spojil jsem naše rty v jedno. Rozhodně toho nebudu litovat ale o ní s to řict nadalo. Nevěděl jsem nic jistě. To mi ale nevdí, v tuhle chvíly si užívám její rty, tak hebké a přitom sladké, které v tuhle chvíly patří mě.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat