11) Liam...

1.4K 61 2
                                    

Už jsem s klukama tři týdny. Jsou vážně moc hodný a pomáhají mi ale občas jsou jako utržený ze řetězu.

Kluci musely do New yourku na koncert a tak mě přemluvily aby jsem šla s nima.

Kluci se připravujou na koncert. No připravujou, provokujou ochranku. ,, Harry!" Křikl jeden z ochranky.

Utíkala za nima ochranka protože utíkal. Přede mě zastavil nějaký vozík ,, nasedni" křikl Liam s Luisem. Sedla jsem si teda k nim ,, měly by ste zastavit" začala jsem ,, nevim jak se to brzdí" křikl Luis strašně nahlas. Všichni jsme se smály.

Uviděly jsme Nialla jak utíká s Harrym pryč. Niall byl o hodně rychlejší než Harry a ani se nezadýchal. Smály se tomu. Harrymu skoro spadly kalhoty. ,, počkat a kde je Zayn" najednou se k nám řítil na skatebortu a za nim tři lidi z ochranky.

Nakonec nás všechny chytly. Harry se snažil utéct i když ho vzala ochranka na rameno ale nepovedlo se mu to. Jsou to blázni. Taky se tak smály. Chápu proč se mají rádi, vzájemně se doplňují jako jeden.

Celý tři týdny jsem sledovala Harryho a jeho úsměv. Je jinej než ten co si pamatuju. ,, no tak převlékněte se" křičel na ně jeden z ochranky. Neposlouchaly. ,, kluci!" Křikla jsem. Zastavily se ,, máte na převléknutí deset minut šup fanoušci čekají a snad je nechcete sklamat" povzdechly si ,, já tam budu první" vyplázl jazyk a pak utíkal do převlékarny Liam a za nim všichni ostatní.

Zazvonil mi telefon ,, ano?".  ,, to jsem já už stojim na tom místě" můj úsvěv byl ještě víc širokej ,, tak tam čekej hned tam jsem" šla jsem zadním vchodem a tam byla Melanie ,, Rebbiee" křikla a objala mě. Na krk jsem ji dala VIP ,, pojď zlatíčko někoho ti předctavim" vzala jsem jí za ruku a táhla jsem ji pryč. Potkaly jsme kluky jak  mířily na podium ,, čau ty si ta slavná Melanie" zeptal se jí mile Harry ,, vy jste one direction" křikla a objala ho kolem krku. Usmívala jsem se.

Hladila jsem si už moje nafouklé bříško. Postupně objala všechny kluky ,, no my jdeme na pódium budeš na nás koukat" rychle přikývla. Kluci vyskákaly na podium ,, čau New Yourku!" Zakřičely najednou ,, tohle je můj druhej nejlepší den" zajásala Melanie ,, a jaký byl ten první" ani se nezamyslela a hned to řekla ,, ten den když jsem tě poprvé viděla" zasmála jsem se a v zákulisí jsme s nima spívaly a fandily jsme jim ale potom mi zazvonil telefon. ,, hned jsem zpět ano?" Jen kývla a křičela dál.

Šla jsem na chodbu a telefon přijala ,, dobrý den vy ste mi volala ale já nemohla. Něco jste potřebovala slečno?". ,, ano víte jak ste mi řekla že jsem odcházela s Harrym".  ,, ano".  ,, tak jsem se chtěla zeptat jestly si ste jistá".  ,, ano byl to jeden člen z té skupiny Harry Payne " vykulila jsem oči ,, ne Harry je styles". ,, ou tak to jsem se spletla". ,, takže chcete říct že jsem odešla s Paynem?". ,, ano takhle ho tam oslovil jeden pán ". ,, omlouvám se vám za to nedorozumění".  ,, to je dobrý naschledanou".  ,, naschledanou" típla jsem to. takže jsem se nemílila Harry mení otec mého dítete ale místo toho to je Liam.

Jak je tohle možný on říkal že nepil. Lhal? Nebo si to všechno pamatuje ale nechce být za to zodpovědný? Tak teď jsem ještě víc zmatená.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat