13) Uražená Rebbee

1.5K 55 0
                                    

Snažila jsem se utéct před Niallem protože jsem se bála jeho reakce. Najednou jsem do někoho vrazila ,, pardon" omluvila jsem se starší paní a pak mi došlo kdo to je. Byla to Julia Jefrsnová. Nejlepší návrhářka na světě. Královna módy ,, to nic." začala si mě prohlížet ,, Alexi!" křikla a hned u ní byl nějaký kluk ,, ano madam" díval se na mě ,, co na ní říkáš?" ukázala na mě a dál přemýšlela.

,, tohle se jen tak nevidí, pěkná postava, andělská tvář, nafouklé bříško, " začal komentovat mojí postavu ,, jste těhotná?" přikývla jsem ,, perfektní. " tleskla ,, asi víte kdo jsem, jmenuji se Julia Jefrsonová. Takže mám pro vás nabídku, mohla by jste se stát mojí novou tváří pro novou kolekci těhotných žen pokud by jste měla zájem. Alexi! vizitku!" ten kluk ji tu vizitku podal a ona ji dala mě. ,, ozvěte se mi a jak se jmenujete?" přikývla jsem ,, Rebeka Urderson" usmála se ,, dobrá tedy zatím naschle" než jsem stihla nějak zareagovat byla pryč.

Podívala jsem se na tu vizitku. Schovala jsem ji do kapsy a šla jsem za klukama. Když jsem tam došla všichni spaly. Harry ležel na zemi a na očích měl ruku. Melanie ležela na gauči, Liam spal v křesle jako miminko a Zayn a Louis seděly na gauči, no seděly spíše se rozválely. usmála jsem se nad tím.

Opřela jsem se o nějaké krabice a dívala jsem se na ně ,, takže... já tě vrušuju" zašeptal mi něžně do ucha Niall ,, no a co, to ty hormony" dala jsem hlavu dolů jak moc jsem se styděla. ,, nemáš se za co stydět. Mě se taky líbíš ať už si nebo nejsi těhotna. " Zasmál se ,, ale to neni vtipný " bouchla jsem ho do ramene. Jen se nad tím zasmál.

,, nesměj se mi. Je to vážná věc" přikývl a snažil si udržet vážný výraz. ,, ne to nejde" rozesmál se ,, vidíš proto jsem ti to nechtěla říct" odfrkla jsem si uraženě ,, ale nemrač se " objal mě a pořád zadržoval smích. Povzdechla jsem si a objetí jsem mu vracela ,, nesnášim tě za to " ,, za co?" hrál blbýho bouchla jsem ho lehce do zad ,, ty víš za co. Blbče" znova se zasmál. ,, nemusíš se stydět zůstane to jen mezi námi " díval se mi do očí ,, fajn ale stejně tě zabiju"

zakroutil hlavou ,, a před tím mě znásilníš" chytl další záchvat smíchu. ,, jestli mi to nepřestaneš pořád připomínat tak se ti už s ničím nesvěřím" otočila jsem se k němu zády ,, ale nezlob se na mě těhulko" ze zadu mě objal a pohladil mi břicho. ,, je to úžasný jak v tobě může takový skřítek růst" dala jsem mu ruku na jeho ruku ,, stejně jsem na tebe naštvaná " nebyla jsem na něj naštvaná. Uvnitř mě jsem se s ním cítila jako kdybych jsem pro něj byla středem pozornosti a to ve mě vyvolávalo hromadu pocitů ale to bylo asi těma hormonama. Nebo ne?

,, a ty si taky na mě naštvanej?" Zepal se a dál mi hladil bříško ,, naštvanej?" Přikývl ,, ano" nadzvedla jsem obočí ,, jak můžeš vědět že to bude kluk?" Otočila jsem se na něj ,, to prostě každý na mím místě pozná jestly to bude holka nebo kluk" prohodil to tak jako by to byla samozdřejmost. ,, na tvým místě?" Trochu znervózněl ,, no ano. Jsem tady pro tebe celou dobu. Pozoruju tě a prostě to tak cítím" pokroutila jsem nad ním hlavou.

,, Rebbee" zmourala si očíčka Melanie ,, ano?" Přišla jsem k ní ,, odvezeš mě domů?" Přikývla jsem ,, to víš že ano" pousmála jsem se a na to mě ona objala ,, jsi můj vzor Rebbee" zašeptala mi do ucha. ,, a víš že ty si zase můj vzor" cvrnkla jsem ji do nosu a ona se zasmála ,, a proč já?" Culila se na mě ,, protože si jedinečná na to nezapomínej" přikývla ,, zavolám jen Stivnse a ten nás odveze ano?" Kývla.

Když jsem zavolala Stivnse tak nás odvezl až k jejímu hotelu. Než šla Melanie domů tak mi řekla něco co mě dost překvapilo ,, ty chodíš s Niallem?" Zakroutila jsem hlavou ,, ne jak tě to napadlo?" Pokrčila rameny ,, no když si odešla tak si Niall povídal s Harrym a ten se ho zeptal proč ti to neřekl podle mě šlo o to že tě má rád" začala se rošťácky culit ,, jen přeháníš a teď už běž než se o tebe budou bát" vlezla z auta a zamávala mi ,, dobrou noc Rebbee a děkuju za všechno" byla tak rozromilá ,, dobrou a to já děkuju tobě" zamávala jsem ji a auto se rozjelo směr zpátky do hotelu.

Why is Daddy? ( 1D )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα