7) Odmítnutí

1.6K 56 3
                                    

Vešly jsme domů a všichni si sedly bezradně na gauč ,, to je blbý že si musíme počkat až se narodí" povzdechl si Niall. ,, počkej co mi na to řekne Eleanor" vymrštil se do sedu ,, klyd já jsem nepil takže já to nejsem a ty si byl celou dobu se mnou" promluvil Liam. Luis si vydechl.

Lehla jsem si na sedačku do Liamova klína ,, nemusíte mít strach. S vámi bych se nevyspala. Nic ve zlém" Liam si hrál s míma vlasama. Možná, ale to jsem si nechala pro sebe. ,, jsem unavená jdu si lehnout" vztala jsem ,, já jdu s tebou. Jsem dnešní hlídka" zazubil se na mě Harry.

Šla jsem do pokje a Harrymu zazvonil mobil. ,, ano? Neznám ho, ne nedělám si srandu, tady Niall, fajn jsem to já, ne dneska nemůžem. Nezajímá mě to" típl to.

Lehl si vedle mě ,, nemusíte si dělat takový starosti" usmíval se ,, sluší ti to" přibližoval se ke mě a poté mě políbil. Spolupracovala jsem. Odtáhla jsem se od něj ,, Harry já nemůžu" díval se mi do očí ,, Rebbeko" začal ale dala jsem mu ruku na pusu ,, ticho nic nechci slyšet. Rozumíš?" Přikývl. ,, já... Harry nechci aby ste si myslely že vás využívám. Až si najdu práci odcházim a ano musim se postavit na vlastní nohy " povzdechl si.

,, ale.." skočila jsem mu do řeči ,, žádný ale Harry. Musim odejít" nic neřekl ,, dobře" byl tak krásnej. Nechápu jak je možný že jsem to neviděla. Usmál se ,, dobře budu to brát jako odmítnutí" nic jsem neřekla. ,, donesu ti něco k jídlu hned jsem zpět" přikývla jsem.

Vzala jsem telefon a najela na web. Harry odešel. Urdersonovy natáčejí nový film těhotná v sedmnácti. Protočila jsem očima. Jaká ironie.

Vzala jsem mobil a klíče. Seběhla jsem schody a uslyšela jsem hlasy. ,, brácho ona mě odmítla " uslyšela jsem bouchnutí do linky ,, nerozčiluj se " začal Liam ,, nejsi její typ" zasmál se ,, na to kdyby jste vyděly jak se dívala na Nialla nevěřily by jste tomu" promluvil Zayn ,, jak se na mě dívala?" Zpozorněl Niall ,, jako ty koukáš na pizzu" vykulil oči ,, ale ne" mavl rukou. Byl celej červenej. Byl tak roztomilej doslova k sežrání ,, ale jo jak si přišel bez trička včera tak doslova slintala" Herry prohodil rukama ,, jak to děláš? Každá holka ti padá do kolen?" Všichni se zasmály ,, náš malý Harry má trošku pocuchaný ego" smal se mu Luis. Vešla jsem tam ,, kluci potřebuju svést" Zayn vztal ,, pojď stejně musim jít za Perrie" usmál se na mě. ,, Harry omlouvám se ti" mávl rukou ,, to je dobrý" dala jsem mu pusu na tvář ,, a my?" Zaškemral Liam. Dala jsem jemu, Luisovy i Niallovy pusu na tvář.

Sedla jsem si do auta vedle Zayna ,, slyšela si to?" Přikývla jsem ,, všechno" zasmál se ,, tak kam to bude princezno?" Nadechla jsem se s tím že jsem se snažila v sobě najít sebevědomí ,, domů" vydechla jsem to ,, jdu si pro věci a odejdu. Rodiče natačejí v Miami. " kývl ,, tak mě naviguj jo" usmál se mile. ,, proč ste všichni tak hodný?" Zasmál se ,, protože si hodná i ty na nás" mrkl na mě a nastartoval.

Why is Daddy? ( 1D )Kde žijí příběhy. Začni objevovat